ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
KNIFEST - nožířský festival Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/15/2009
Happy nový web knifest.cz je spuštěn
co se týká vstupného - letos je stanoveno takto :
od pátku -200 Kč za osobu -důchodci a studenti VŠ za polovic
od soboty -100 kč za osobu
Děti do výšky 150 cm mají vstup zdarma.

těšíme se na vaše fotografie do galerií vystavovatelů
sledujte aktualizace na webu- mrkněte občas i do sekce program Happy možná tam brzo naskočí ještě docela zajímavé ...

pro MyKnife: ano, vstup se bude platit.
PS - doufám , že letos už to hodí na pořádnou káru.

Páchejte dobro, bez ohledů co na to říká zákon.
Posláno:

Štamgast
s novým webem mimo jiné byla odstartována i fotosoutěž s knifestovou papírovou slepovací kovadlinou- propozice a kovadlina je v na webu v sekci soutěže -první cena je pěknej nůž (od želvy Happy )- také stavebnice.
vážně jsem zvědavej na jaká místa kovadlinka při focení zavítá.
Posláno:

Štamgast
Kdo chce letos nastoupit do některé ze sekacích soutěží- napište nám to do mejlu knifest@seznam.cz - klidně i sem -nejlépe ještě přiložte svou fotku a fotku soutěžního speciálu - budete zařazeni do sekce účastníci- viz archiv 2012 na webu knifest.cz - sekce účastníci - bude to podobné. jinak vám nějakou ikonku uděláme my a to si pak nestěžujteLaugh přihláška do soutěží není povinná- ale zjednoduší nám to přípravy- děkujeme předem Wink
fotky vašich nožů do soutěže "o autorskou rybičku roku 2013" zasílejte na stejné místo.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/2/2008
Na prani promaznuto.
Carpe diem quam minimum credula postero
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Tak mechanika,půlka Ajaxe1 od Karbouse je od středy v Masečíně. Chybí jen drak- tělo a šabota. Pokud by jste věděli o něčem, dejte vědět. Vyrobíme sice náhradní tělo a i šabotu něčím nahradíme ale i tak by byl originál bezva.. Každopádně velké díky Karbousovi který opět postrčil kupředu Masečínský kovářský park !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Admire Admire Admire
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
pochlubí se někdo rybičkou?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/28/2008
Wink JasanmrGreen

hanes vložil tyto přílohy:
P1270023.JPG
P1270026.JPG.jpg

POKUD MÁTE DOTAZ, PIŠTE NA MAIL!
Posláno:

Štamgast
jasan, že jasan Applause těším se Happy
stejně je zajímavé jak velký problém je pro většinu kudlistů odeslat někam dvanáct fotografií svých prací... při osobním rozhovoru mne už tři roky téměř každý z dotázaných nožířů přesvědčuje- jak parádní nápad je zřizovat přihlášeným na webu galerie s jejich pracema... díky tomu jak "rychlí" byli v odesílání fotek při prvním ročníku(polovina galerií nahozena čtrnáct dní před akcí) jsem se na to chtěl vykvajznout už loni. no- a letos stejnej fofr.... tak já nevím- stránky mají návštěvnost slušnou- propagace vlastní práce evidenně netřeba. příští rok na nějaké galerie nejspíš kašlu.
o přihlášce nemluvě- ta nám jen zjednodušuje přípravy- ale jak přesvědčit někoho ,aby jí vyplnil a odeslal- když nestačí jí vložit do zvacího mejlu Oh No - přijde ti odpověď : "už se těším klucí!"... bez fotek, bez přihláškyOh No Oh No Oh No
ale jinak -já se na vás těším taky klucí.Happy
Posláno:

Štamgast
Jééé.... už to posílám! Laugh
- William Blake
Posláno:

Štamgast
no... když to i Jirka chystá týden Laugh to je fakt těžký... Laugh Laugh Laugh
jo - pomůže i oznámení od těch co nastoupí do sekacích soutěží- taky není od věci vědět kolik matroše na ničení je třeba...
Posláno:

Štamgast
lotrhou napsal:
Kdo chce letos nastoupit do některé ze sekacích soutěží- napište nám to do mejlu knifest@seznam.cz - klidně i sem -nejlépe ještě přiložte svou fotku a fotku soutěžního speciálu - budete zařazeni do sekce účastníci- viz archiv 2012 na webu knifest.cz - sekce účastníci - bude to podobné. jinak vám nějakou ikonku uděláme my a to si pak nestěžujteLaugh přihláška do soutěží není povinná- ale zjednoduší nám to přípravy- děkujeme předem Wink
fotky vašich nožů do soutěže "o autorskou rybičku roku 2013" zasílejte na stejné místo.

Ahoj,
tak já se teda hlásím do všech soutěží.
Přihlašovacího mejla jsem poslal taky.
Posláno:

Štamgast
Jóóó Cool pan Hanes není troškař Happy prostě do VŠECH- v tom případě nezapomeň na tréninkové návštěvy v pohostinství- neb mezi soutěžema bude i jedna- zatím neinzerovaná-(nejspíš jí vyhlásim až na místě) turnaj v billardu- tedy jestli bude čas a náladaWink (proto to nepíšu na stránky) turnaj o.... NoNoNo nepovím - nech se překvapit Cool
pro ty z nás kteří mají malé děti... pro ty je připraven dětský workšop, výtvarná soutěž a turnaj ve stolním fotbálku- vše o zajímavé ceny- takže manželky s dětma budou vytížené ažaž a bude dost klidu na mužské koníčky a zábavuCool

Posláno:

Štamgast
lotrhou napsal:
... turnaj v billardu...

Tak to určitě, Wink tam si věřím = cena soucitumrGreen je jasně moje.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/21/2009
lotrhou napsal:
...turnaj v billardu...
Shocked Sakra! Bych měl začít někde trénovat. Laugh Před (...) lety jsem ho hrával docela slušně. Ale už tak šestnáct sedmnáct let jsem si ani nešťouch...
Nemusíš trefit, stačí, když se poserou. (Jakov Ščukin)
Flq
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/24/2010
Hehe, pánové, připojím se k obhajobě posledních pozic, maje levé obě ruce, mám ten pocit, že o cenu útěchy bude tlačenice Laugh
"Svůj svět si musíme zasloužit" - John Francis Kovář
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/21/2012
Zdary, sleduju to tu dlouho, v loni sem byl se podívat na knifestu jen na skok, ale furt mě láká si zkusit tu soutěž competition knife. Raděj se ptám abych zbytečně soutěž neprotahoval - je možný aby se přihlásil se svým nožem i někdo ne uplně z oboru co si jen zkusil vystrouhat a udělat vlastní kudel? red face
Flq
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/24/2010
Ahoj, dovolím si odpovědět za chlapy Knifesťáky... v klídečku, soutěží i chlapi se sériovkama, ba i s kudlama co dělal rukama někdo jiný, tak se přihlas ať je nás víc Happy
"Svůj svět si musíme zasloužit" - John Francis Kovář
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/21/2012
Ok :) ja tim hlavně myslel, že kvalitativně určitě nedosahnu ani zpracovanim ani vyslednym zakalenim na nozire zde.
Posláno:

Štamgast
Ahoj! Můžeš nastoupit s čím chceš, jen to musí mít poutko na ruku Happy A neodpověděl jsem na tvojí nabídku co jsi mi poslal. Tvojí pomoc s přípravou uvítáme!
- William Blake
Posláno:

Štamgast
co takhle poslat ty fotografie ? vaše galerie přátelé...je to vážně takovej problém? připadám si už jako debil ,když třetí rok po sobě píšu takovéhle hlášky a stejně to vypadá jako loni a předloni---- je vážně nutné připomínat to skoro každému osobně ?

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum