ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kopie a falzifikáty nožů IIl. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/7/2013
ještě jednu pro porovnání s originálem

Kropacek vložil tyto přílohy:
20150820_100926.jpg.jpg

.... peklo jsou ti ostatní řidiči ....
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/3/2011
Zdravím nevím kam to dát, či je to falzifikát, ale jsou to spíš reklamní čínské nože od Schwarzwolf a jeden Bear. Jsou nafocené jenom tak, aby tam nebyli loga firem. Všechny jsem dostal na výstavách v ČR. Na to že jsou to nože za pár kaček jsem s nimi spokojen a k kupodivu drží ostří, po nabroušení i holí.

Palom vložil tyto přílohy:
DSC_1182.JPG.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/7/2012
Kdo by měl dnes zájem o pěknou slevu na nějaký ten "falzifikát", dnes je na ali bezva výprodej (přes 16%) Applause
Jmenuje se to App-only sale, je to dnes 25.8. od 9hod do zítřka do 9hod.
Na spoustu věcí jsou obří slevy (16%), stačí při vyhledávání nože zadat tento filtr. Pak je potřeba mít v mobilu/tabletu nainstalovanou ali aplikaci a věc co je v košíku, se v mobilu slevní na onu slevu. Platil jsem Venom2 za 124USD a samotným BUY v mobilu mi to nabídlo ještě dalších 10USD dolů, dobrá práce mrGreen
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 9/6/2013
Číňani se pustili do ZT 0562, viz TU. O rozdíly mezi kopií a originálem poprosím zdejší zettéčkaře, já nemám možnost porovnání Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/22/2010
Zdravim ... Náhoda chtěla , že jsem pořídil " PAPER KNIVES E.D.C. " kopii " REXFORD KNIVES R.U.T. " pomoc při hledání náhradních břitů a dvojité Zahnojení nože od lepenky při rozbalování v práci ( nemožnost okamžitého vyčistění ) ... Sad ... Cenově vyšel na 6 USD a dorazil s dvěma náhradními čepelkami ... Happy ... Splnil mé očekávání , dobře slícován a plně funkční - S dodatkem - Položil jsem s ním koberec u rodičů , při čemž padla jedna čepelka a s klidnou duší mohu říct - Toto je maximum - Dík malému rozměru a plochosti není určen na řezání kilometrů koberců - Tlačí ... Spíš je vhodný na řezání lepících pásek a rozbalování krabic či kartonů + Bonus / otvírák na Pivo ... Wink ...

Délka ostří - Min. 13 mm / Max. 19 mm ( klasické čepelky )

Max. Délka - 101 mm
Max. Výška - 26 mm
Max. Tloušťka - 4 mm

http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=699416#699416

HXJOSEF vložil tyto přílohy:
REXFORD_KNIVES_R.U.T..jpg.jpg
PAPER_KNIVES_E.D.C._a.JPG.jpg
PAPER_KNIVES_E.D.C._b.JPG.jpg

LIONSTEEL
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/29/2007
Nevíte někdo čeho je to kopie? ( tedy nechci číńanům křivdit ale předpokládám že je to kopie...)

M4ST3R vložil tyto přílohy:
HTB12ibyJpXXXXa0XVXXq6xXFXXX8.jpg.jpg
HTB1fBvvJpXXXXcQXVXXq6xXFXXXu.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/22/2013
Mně se líbí, taky chci vyzkoušet něco podobného v ruce. Hoď, prosím, odkaz na Ali.
Děkuji.
Posláno:
Pozorovatel
M4ST3R napsal:
Nevíte někdo čeho je to kopie? ( tedy nechci číńanům křivdit ale předpokládám že je to kopie...)

ten druhý je dost podobný novému Microtech Ultratech Tanto, ale přímo kopie to není, rukojeť je jiná a také systém otvírání. Ten první bude taky inspirovaný Ultratechem.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/29/2007
nicefelow napsal:
M4ST3R napsal:

ten druhý je dost podobný novému Microtech Ultratech Tanto, ale přímo kopie to není, rukojeť je jiná a také systém otvírání. Ten první bude taky inspirovaný Ultratechem.

Tož tu podobu tam fakt nevidím - ten nůž má jiné snad všechno krom toho že je taky D-A OTF
Posláno:
Pozorovatel
M4ST3R napsal:
nicefelow napsal:
M4ST3R napsal:

Tož tu podobu tam fakt nevidím - ten nůž má jiné snad všechno krom toho že je taky D-A OTF

máš recht, já měl v jednom okně otevřený ultratech a ve druhém TOTO (zároveň odpověď pro Vivsjanika) a nějak sem to zmatlal dohromady
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2008
Má někdo Shirogorov 95 Hati tactics Flipper?
G36
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/26/2013
Myslíš toto mrGreen

G36 vložil tyto přílohy:
SAM_1031.JPG.jpg
SAM_1032.JPG.jpg
SAM_1093.JPG.jpg
SAM_1096.JPG.jpg
SAM_1104.JPG.jpg

Je mi u "řiti" aký dlhý život budem mať,keď mi stále niekto diktuje ako ho mám žiť!-JA
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/8/2015
Tak jsem si jeden takový taky pořídilGrin

R&H - knives vložil tyto přílohy:
20150924_151432.jpg.jpg

Posláno:
Začátečník
Taky Ti na něm ojehlili dírku pro detent-ball?
Tohle je nejhorší klon Shira, co jsem měl v ruce, povrchovka je dost nehezká (taková pouťová, vůbec se to k tomu noži nehodí), je o 15g těžší než všechny ostatní klony a hlavně díky té sražené hraně flipper neklade nejmenší odpor. Tímpádem nůž přichází o svou nejlepší přednost - bezproblémové flipnutí z každé polohy bez cukání zápěstím, jen překonáním tlaku framelocku na kuličku Sad
Možná tak zprasili jen můj kus.
No ta 115-ti gramová Hatina, co ji G36 prezentuje výše, je 100x lepší a hezčí, a je momentálně na prodej Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
M4ST3R napsal:

Pravdou je ze to je taky mackopes. Toto je a la mtech Wink

Križo vložil tyto přílohy:
otf_china.jpg.jpg

"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Tohle vlákno moc nesleduju, takže nevím, jestli se tady už neobjevila, ale v Číně inovovali Sebenzu 25 Happy. Prý je z D2 a má vnitřní stop-pin. Musím říct, že takhle by mi celý ten nůž dával smysl už z originální továrny ("opravdu taktická Sebenza" vedle těch běžných)...

Tyler vložil tyto přílohy:
Chris_Reeve_Sebenza_25_Flipper_Chinese_Copy_1.jpg.jpg
Chris_Reeve_Sebenza_25_Flipper_Chinese_Copy_2.jpg.jpg
Chris_Reeve_Sebenza_25_Flipper_Chinese_Copy_3.jpg.jpg

"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:
Začátečník
Jo jo, názory na tuhle "hybridní" Sebenzu se různí, viz její vlákno na "našem fóru" Grin
Vláďa - No vidiš, tohle vlákno nesleduješ, ale tuto pochybnou kopii Shira jsi si ode mě málem koupil Applause Naštěstí jsem Tě odradil.
Križo - Bereme od stejného zdroje, Andy to jistí Happy
Přikládám finále své celoroční "práce".
Můj dvorní anodizér G36 by řekl prácičky Laugh

Weiny vložil tyto přílohy:
Shirogorov_Seashell_2.JPG.jpg
All_my_knife_10_2015.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/8/2010
Weiny napsal:
Taky Ti na něm ojehlili dírku pro detent-ball?
Tohle je nejhorší klon Shira, co jsem měl v ruce, povrchovka je dost nehezká (taková pouťová, vůbec se to k tomu noži nehodí), je o 15g těžší než všechny ostatní klony a hlavně díky té sražené hraně flipper neklade nejmenší odpor. Tímpádem nůž přichází o svou nejlepší přednost - bezproblémové flipnutí z každé polohy bez cukání zápěstím, jen překonáním tlaku framelocku na kuličku Sad
Možná tak zprasili jen můj kus.
No ta 115-ti gramová Hatina, co ji G36 prezentuje výše, je 100x lepší a hezčí, a je momentálně na prodej Ok

Ono je to vec osobnych preferencii a poziadaviek uzivatela. Mne to kusanie detentu vadilo na novyvh ZTckach a vadi mi to aj na novej produkcii Hinderera. XM-18 gen.4 Skinner co mam to mal, tak som ho rozobral a snazil som sa jemnym smirglom trocha stiahnur hranu na dierke v cepeli. Uz je to o dost lepsie, ale este stale to neni ono. budem to musiet nechat dorobit nejakym nastrojom, aby som mal na nozi krasny "maslovy" chod predchadzajucich generacii.
Pokial nemas noz cisto na hranie, tak to vystrelenie cepelr fliprom po prekonani odporu detentballu mi pride nevhodne. V stresovych situaciach (napr. nehoda, poziar, napadnutie...) nemas cas na elegantny uchop tromi prstami a vycvrnknutie cepele. A pokial pri zlom uchope tlacis proti framelocku (v strese si to ani nemusis uvedomit) tak noz neotvoris. A na nastavenie odporu cepele pri otvarani ma sluzit stredovy cap a nie detent. Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Weiny napsal:
...
Přikládám finále své celoroční "práce".
...

Ale za cenu tychto vsetkych by si uz kupil zopar nefejkov. No musim uznat, ze je to teda riadna zbíerka aj keby si ju vytvaral dlhsie ako rok.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/27/2007
Tyler napsal:
Tohle vlákno moc nesleduju, takže nevím, jestli se tady už neobjevila, ale v Číně inovovali Sebenzu 25 Happy. Prý je z D2 a má vnitřní stop-pin. Musím říct, že takhle by mi celý ten nůž dával smysl už z originální továrny ("opravdu taktická Sebenza" vedle těch běžných)...

Předběhli dobu. Není to Sebenza 25, ale velké Large Inkosi, které se v originálu Reeve teprve chystá vyrábět.Grin

https://www.youtube.com/watch?v=PoQnV6A8C1E
Mějme ohled na zvířata a přírodu. Je to protijed na dnešní přetechnizovaný svět a bez nich by byl náš život o ničem.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum