ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kopie a falzifikáty nožů IIl. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/12/2007
To každopádně Laugh. Mimochodem, je dokonce na ložiskách, jen teda řešení stop-pinu podle mě není nejšťastnější, ocelové kolíčky na čepeli, které se budou opírat o titan střenek... vznik vůlí z opotřebení titanu otázkou.

"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/26/2010
Pozor číňaňi začli vyrábět kopii ZT0808 !

Steel2 vložil tyto přílohy:
zt0808.jpg.jpg
china_ZT0808.png.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/2/2008
Tak jsem neodolal a za 5,29 objednal z Ali Esee Izula. Originál jsem v ruce neměl, ale kvalita tohohle fejku nic moc, celkem ostré hrany výpalku, lak hrubý, popisy rozmazané, pouzdro takové všelijaké, nůž z něj jde dost silou. Ale výpalek docela přesný, rovný, bez deformací a souměrné ostří. Na nošení na batohu jako záloha dobrý. Dal bych sem foto, ale nějak mi to nejde.

Poli vložil tyto přílohy:
Izula_1.jpg.jpg
Izula_2.jpg.jpg
Izula_3.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/14/2008
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/2/2008
Jo to znám, frajeři ani nemají vlastní fotky, protože to rovnou objednají z číny na adresu kupce, samozřejmě s výnosem pár set procent. Ale tenhle problém přeobjednávačů je na více serverech a ve více odvětvích.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Objednal som na skusku "hati" reku pozriem ako je to aktualne vyrobene a teda velice slusne za 43 dolarov. Material cepele vraj D2. Vole ziadne ide ako po masle, flipuje rovnako ako original. Centrovanie perfekt.
Nuti ma to opat zamysliet sa kolko vynasa predaj originalu ked cinan zaraba aj na tomto Shocked

laurin vložil tyto přílohy:
image.jpeg.jpg

"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
laurin napsal:
Nuti ma to opat zamysliet sa kolko vynasa predaj originalu ked cinan zaraba aj na tomto Shocked

Cena prace. o.i.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
laurin napsal:
Objednal som na skusku "hati" reku pozriem ako je to aktualne vyrobene a teda velice slusne za 43 dolarov. Material cepele vraj D2. Vole ziadne ide ako po masle, flipuje rovnako ako original. Centrovanie perfekt.

Jo tak na to bych se taky rád podíval z blízka, ale očividně v číně neradi nechávaj CNCčka zahálet.
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/26/2007
laurin napsal:

Odkiaľ si kupoval? Zachytili ťa?
Posláno:

Štamgast
Mimo : odtialto - http://www.aliexpress.com/store/737989

Len pozeram ze tento model tam uz neponukaju (alebo zle hladam). Oni posielaju cez holandsku postu takze clo nehrozi.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/26/2007
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/7/2012
Odlehčenou 115g Hatinu se stonewash a dvojřadými ložisky už zdá se doprodali a ti co to stihli, mají štěstí Wink
M.j. pokud jste si všimli, autoři nože si dali tu práci a vymámili si na vedení aliexpressu zákaz používat název Shirogorov. Na to mají samozřejmě plné právo, jen je teď porod něco najít, pod tím tradičním folding knife se 40 000 nalezenými noži...
Někteří to zkouší ještě jako Shirogoro, ale většina to smázla úplně a dokonce komplet zrušili staré odkazy a přišli tak o cenné feedbacky...

Weiny vložil tyto přílohy:
snap028.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Mimo: niečo podobné ale ten tvoj v odkaze má na šróbch trojuholníkový tvar to som nechcel. A má iba jednoradové ložiská.
Fakt teraz tam niečo nájsť je fuška. Ešte pred týždňom to išlo po starom.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/5/2011
Bacha, na hunting shopu je inzerát na ZT0562CF, který svým zněním vypadá dost podezřele a když srovnávám fotky, nůž má některé znaky poslední generace čínského plagiátu - jemnější vzor karbonu, zakulacené a matné kolíčky.

Prodávat to jako originál je sprosťárna, přinejmenším.

(pokud to originál je a autor inzerátu tu je, nechť se vyjádří a já se mu milerád omluvím)
Chcete mít nůž neustále ostrý? Krájejte si s ním denně habanero!
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/13/2014
G36
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/26/2013
Bacha je v predaji špičková kopia ASYMMETRIC Laugh

http://youtu.be/5-82LES595k
Je mi u "řiti" aký dlhý život budem mať,keď mi stále niekto diktuje ako ho mám žiť!-JA
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/1/2012
McBarbar: co sem potkal inzeráty na hunting shopu,tak imho tak 95% ZTcek co se tam objevily,byly falza..vetsinou maj lidi aspon tu slusnost chtit za ne 1500-2000,kdyz to nabizej jako origo,tak je to na pest...ale to je to samy jako aukro,tam je taky vsude samy Spyderco za ceny nevidane... tyhle lidi bych upaloval,neznam lepsiho pocitu,nez utratit par tisic,a zjistit,ze porizovacka neni ani desetinova... Confused
Instagram @forgottenkustoms
...pasivní pozorovatel, pro kontakt použijte PM nebo mail...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/5/2011
Mno tento za to chtěl 4500... na hunting-shopu se inzeráty nemažou, takže se klidně může každý pokochat :D http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/151219-zero-tolerance-zt0562cf-nove/
Blbé je, že tahle kopie je fakt hodně povedená, takže krom toho že origo má šroub čepu matný a kolíky lesklé a kopie naopak (a toho jemnějšího, jiného vzoru na střence) se fakt dost blbě identifikuje, že to vyrobil šikovný kitájec. To je pak fakt docela na pěst...
Chcete mít nůž neustále ostrý? Krájejte si s ním denně habanero!
G36
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/26/2013
ASYMMETRIC

Takto spacovanú kopiu som ešte nemal-myslím v dobrom.
Na svoju veľkosť neskutočne ľahký a vyvážený,ergonómia aj napriek plochej rúčke super.
Pri flipe je "cítť" váhu čepele a ide jak z praku.Hrúbka nad fazetou je cca 0,45-0,50,pri špičke0,6.Materiál neurčím,ale chrbtom čepele som rypol do Neona aj sklenej fľaše,a zelená pasta na koži účinkuje veľmi slabo.Ten klip sa mi nezdal len kým som nôž nedal do vrecka riflí( z LidlamrGreen za 10€).Ani boh nepovie,že je tam nôž s takmer 12 cm čepeľouAdmire

G36 vložil tyto přílohy:
SAM_1240.JPG.jpg
SAM_1241.JPG.jpg
SAM_1242.JPG.jpg
SAM_1237.JPG.jpg
SAM_1238.JPG.jpg
SAM_1239.JPG.jpg
SAM_1252.JPG.jpg
SAM_1157.JPG.jpg
SAM_1266.JPG.jpg
SAM_1279.JPG.jpg
SAM_1275.JPG.jpg

Je mi u "řiti" aký dlhý život budem mať,keď mi stále niekto diktuje ako ho mám žiť!-JA
Posláno:

Štamgast
Nechápem prečo dávajú na pivot skrutky s takými drážkami. To kto vymýšľa? Ten musí brať kvalitný matroš Laugh
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum