ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
remen na obtahovani, lestici/brusna pasta Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 2/1/2014
No nakonec jsem u army stánku koupil velmi zachovalí pásek a v železářství brusnou pastu od firmy Magg.

Tak si připravím prkénko a příští týden otestuji.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2009
https://www.prodejbrusiva.cz/lestici-pasta-zelena-1kg-z1-velka-na-lesteni
Tak tato pasta od pragochemi a nej podobne funguju na normalne noze (nemyslim od vietnamca a beznu blatokomerciu) bud obmedzene alebo (+60HRC) nefunguje vobec aj to tam pisu ze je to do 58HRC

Ak chcete aby vam to na tej kozi fungovalo ako ma a nehonili si nozik po kozi len tak pre zabavu, tak chlapci zlaty toto je cesta, ta striekacka vydrzi 3-5rokov v mojom pripade , a to brusim +-500-700 nozov rocne a kazdy prejde ako posledna operacia 3-4x s kazdej strany noza cez kozeny pas 500x60mm .
PouzivamD0.7
https://www.urdiamant.cz/cs/produkty-a-aplikace/diamantove-a-cbn-brousici-nastroje/diamantove-lestici-lapovaci-pasty/
Ale nikomu nevnucujem len pisem vlastnu skusenost
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Milanko, naskočí jich celá řada - jakou barvu máš?? I když já tam mám normální tuhou zelenou a celkem funguje i na 62-63 hrců.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/1/2011
Cituji : ..."používám D0,7"...Happy Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2009
No funguje ako funguje, Hociaky kamen leziaci na zemi vie brusit (abrazivne,trieskovo obrabat) noz presto si zoberies brusny kamen ktory je na to urceny aby praca bola rychlejsie a lepsie spravena, toto je to iste, A ver mi ze ta D0.7 robi zasadne inak ako zelena pasta A este doplnim pri obtahovani netlacit , len tak zlahka fazetou po kozi

Motorkar vložil tyto přílohy:
IMG_20240719_233227_504.jpg.jpg
IMG_20240719_234104_723.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Tak jsem to přehlídl, no.... A díky za dovysvětlení!!
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/1/2014
Tak jsem si ze starého vojenského pásku vyrobil dvě oboustranná prkénka. Vyráběl jste si je také někdo? Kde jste kupovali kůži? Kolem Berounska-Příbramska jsem ji osobně nesehnal, tak si ji budu muset někde objednat. Přeci jen bych chtěl novou kůži.

Deawon vložil tyto přílohy:
20240725_200955.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/13/2011
Kutil-florenc
jatagan
Skoro kdekoliv,hledej hovězí useň
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum