ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Spyderco II. Možnosti
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 7/23/2014
před časem jsem z legrace zkusil naplnit svůj vlhký sen a pořídil Civiliana....jasně, kudla k hovnu, vím Happy Ale prostě jsem to musel zkusit...očekávání se naplnilo hodně rychle, ta špice byla super jedovatá a já viděl těch tisíc možností, jak půjde do kopru...navíc to celé bylo tak nějak o něco málo delší, než mi přišlo adekvátní...malý meč Happy
No, vrátil jsem ho obratem zpátky na krám, zvědavost ukojena. Přesto - drtivá většina mé každodenní práce s nožem je řezání krabic, padákovky, lepenek - reálně toho víc párám a rvu než jemně krájím, navíc pavoučí zuby mi strašně sedí...ale Harpy, které jsem před časem opustil, je zase až příliš krátké, čili jsem hledal kompromis a padlo to na Matriarcha 2, kde mi neseděly jen ty lacinně působící střenky endury.
Takže hned po zakoupení putoval k Mydlinkovi, který mi vyčaroval něco nádherného - střenky G-10 a la Civilian a o fous kratší a menší všechno z Matriarcha...od té doby nešel z kapsy, veliké díkyAdmire

Bukowsky vložil tyto přílohy:
IMG_1755.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2018
I když se mi u burgundy líbí ta velikost i barva tak ta kovová se mi líbí více, možná to bude tou čepelí.Happy

Wolfes vložil tyto přílohy:
IMG_20240830_092444.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Wolfes napsal:
I když se mi u burgundy líbí ta velikost i barva tak ta kovová se mi líbí více, možná to bude tou čepelí.Happy

Burgunda super Ok
Posláno:

Začátečník
Připojený: 7/6/2023
Ten Micromelt sprint-run je krásný. Sám zvažuji Police/Enduru
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/5/2022
jen podotknu, že ocel je PD1, Micromelt je technologie zpracovani oceli Carpenteru
CUM SPUMIS ORIS
instagram.com/forgottenkustoms
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2008
Obľúbenci

venco vložil tyto přílohy:
IMG_20240831_152919.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/19/2010

outdoorman vložil tyto přílohy:
20240907_125316.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/9/2011
Měl bych dotaz na zdejší odborníky na Spyderco. Je prosím podle Vás nůž na fotce originál?
Děkuji, Roman

RomanDX vložil tyto přílohy:
190206477.jpg.jpg
20240909_161353.jpg.jpg

Pokud chceš štípat dřevo, použij sekeru.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
To vypadá dobře 👍
Navíc se ty ,,zubatý" příliš nefalšovali.
Posláno:
Pokročilý
Děkuji za rychlou odpověď. Jenom mi přišlo, že na krabičkách se žlutou nálepkou co mám doma, je to první číslo před čárovým kódem o něco výš, než ta ostatní. Ale to je jenom takový můj postřeh.
Roman
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Chtělo by to víc fotek. A hoď to i do FB skupiny Spyderco CZ.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:
Pokročilý
Nemám FB ani více fotek. Tyto mi poslal prodávající.. Ale je pravdou, že jsem polozubatou ani zubatou 'kopii" asi nikde neviděl...
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/13/2009
RomanDX napsal:
Děkuji za rychlou odpověď. Jenom mi přišlo, že na krabičkách se žlutou nálepkou co mám doma, je to první číslo před čárovým kódem o něco výš, než ta ostatní. Ale to je jenom takový můj postřeh.
Roman

Alespoň v mé skromné sbírce to je tak, že starší výroba má první číslo v rovině, novější odskočené. Catcherman USN x Catcherman Salt, D'Allara x Caribbean i další. Platí i pro bílé nálepky, Nilaka, Persian, Ouroboros, Ulize x Kapara, Sliverax, Siren, Subvert...
Posláno:
Pokročilý
pajah napsal:
RomanDX napsal:
Roman

Alespoň v mé skromné sbírce to je tak, že starší výroba má první číslo v rovině, novější odskočené. Catcherman USN x Catcherman Salt, D'Allara x Caribbean i další. Platí i pro bílé nálepky, Nilaka, Persian, Ouroboros, Ulize x Kapara, Sliverax, Siren, Subvert...

Děkuji za vysvětlení, já mám v mé, zřejmě ještě mnohem skromnější "sbírce" pouze čtyři krabičky s tou žlutou nálepkou a všechny mají to číslo odskočené. Ty bílé jsem nějak neprohlížel....

Všem mockrát děkuji za informace a přeji hezký den,

Roman
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/5/2015
Spyderco LeafJumper K390 ...

Baví ma pozorovať túto oceľ. Po každom jedle je čepeľ s trochu iným odtieňom a vzorom patiny.
Nájdu sa tu pekne vykreslené K390 🙂?

Mirec347 vložil tyto přílohy:
20240914_172941.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/4/2018
Nájdu sa.

kamzik vložil tyto přílohy:
20240119_154903_01.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/5/2015
Paráda. Ja pridám ešte moju bývalú Endurku. Škoda, že som si ju predal 🙃

Mirec347 vložil tyto přílohy:
20230902_161621.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/29/2014
Ok

mirek.r vložil tyto přílohy:
IMG_1383.jpeg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/13/2009
Zdravím, brácha prasil a zlomil si čepel na Enduře. Nevíte kde sehnat novou? Neměl by prosím někdo?

Kouba vložil tyto přílohy:
Messenger_creation_547D2775_45B4_4805_B765_F189B3E7FF97.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
Kouba napsal:
Zdravím, brácha si zlomil čepel na Enduře. Nevíte kde sehnat novou? Neměl by prosím někdo?

Dobře ti tak. Pamatuj, že nůž, žena a fajfka se nepůjčuje!NoNoNo
Uživatelé v tomto tématu
Guest, Mico1300

Přechod na fórum