ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Materiál na čepel II. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/3/2015
Díky moc za info.

Ale samozřejmě to je jen jeden z mnoha výrobců. Řezné zuby nenavařované mi přijdou jako víc jistoty, protože něco vydržet musí. Jednou dávno už jsem se u kotouče s navařenými zuby spálil, byť to byl malý cca 15 cm kotouček nevím do čeho.

A ještě víc díky za informaci o materiálu, protože přece jen typ materiálu bude často podobný a jiskrová zkouška mi sice něco řekne, ale jen asi tak dá se/nedá se a ne co to jeOk Happy
,,Všeliké kvaltování pro hovada jest"...J. A. Komenský; Nechceš-li vyrobit svůj 20. nůž, nevyráběj ten 1.!
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/22/2005
Debordelizace dílny! Kdo by měl zájem nechť se.mi ozve na 721-267-835 a staví se v Roztokách u Prahy. Pytel koženejch dorazů z Petřínské lanovly z doby kdy ještě tahlo lano..ložisla,pilníky a jiné..Příští týden to musí být pryč, začnu s rekonstrukcí..Samozřejmě zdarma nebo za odměnu v podobě vřelého slova..ni lahev neurazí..

želva vložil tyto přílohy:
20240913_103322.jpg.jpg
20240913_103330.jpg.jpg

Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum