ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Na rok s Pioneerem Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/25/2013
No jo, já chodil ke skautům jen chvíli. Tak fotky přikládám až dnes.
Od prvního ledna jiný nůž nepoužívám. Nosím ho normálně v kapse a občas mu dávám zabrat, tedy jen v mezích únosnosti. Schválně ho neničím, používám ho úměrně konstrukci. Vydrží opravdu hodně. Občas ho přetáhnu na jemnému diamantu, snažím se udržet původní úhel.
Nožík je za 3/4 roku trochu otlučený, podle mého mu to ale sluší Happy

Luděk vložil tyto přílohy:
IMG_3223.jpeg.jpg
IMG_3224.jpeg.jpg
IMG_3225.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/6/2020
Děkujeme za info. Chytá pěknou patinu, k té zelené to perfektně pasuje Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/20/2010
Super experiment..... Väčšina miestnych ale stále neverí, že sa dá vydržať s jedným nožom. Laugh
Je to ako pre nich, ako ísť do klubu anonymných Alkoholikov..... Dobrý deň, volám sa Honzo a som závislý na nožoch.

Osobne si myslím, že od začiatku je najlepšie ísť tou zlatou strednou cestou. Niekde medzi fusgalom a WuDanom. mrGreen

PS: Ak jediný, tak jedine Victorinox!
So švajčiarskym nožom na večné časy a nikdy inak !!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/4/2016
kurna to je peknej experiment.. ze bych to taky zkusil s jinou znackou ? Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
Svajciar napsal:
Super experiment..... Väčšina miestnych ale stále neverí, že sa dá vydržať s jedným nožom. Laugh
Je to ako pre nich, ako ísť do klubu anonymných Alkoholikov..... Dobrý deň, volám sa Honzo a som závislý na nožoch.

Osobne si myslím, že od začiatku je najlepšie ísť tou zlatou strednou cestou. Niekde medzi fusgalom a WuDanom. mrGreen

PS: Ak jediný, tak jedine Victorinox!

za to ti dám karmu Grin
at zije rozmanitost Happy

pioneera mám jinak v ledvince/příruční tašce vždy u sebe !
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Cry Už skoro rok mi vrtá hlavou, jak to nakonec dopadlo ...Cry
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2013
Jasně! A já už si dost dlouho říkám, že sem musím vložit slíbené fotky. Díky za popíchnutí! Ok

Co k tomu říct. Nůž jsem nakonec nosil 14 měsíců. Nic jiného jsem nepoužíval (v rámci využití kapesního nože, v kuchyni jsem si s ním nehrál). Občas jsem ho obtáhl na jemném brousku, takže jsem plus mínus zachoval původní úhel a slušnou řezivost. Čepelka ubyla minimálně a do budoucna bych tedy počítal s opravdu slušnou výdrží. Vůle jsou i při častém používání nulové. Nožík je ožvechtlaný decentně, říkal bych tomu spíš příjemná patina.
Podle mého je to opravdu dobrý kousek a kdo hledá obyčejné, ale přitom solidní EDC, nebude zklamán.
Jediné mínus možná vidím v tom, že po nějaké době začne být nůž trochu nudný, ale to asi není jeho chyba. Spíš jde o obvyklou rozežranost místních nožomilů mrGreen

Fotky jsou ubohé, vím o tom. Kdyby ale někoho zajímal nějaký detail, mohu dofotit. Po těch čtrnácti měsících jsem nůž uložil do bedničky, ve které dodnes spokojeně odpočívá Happy

Luděk vložil tyto přílohy:
IMG_3615.jpeg.jpg
IMG_3616.jpeg.jpg
IMG_3617.jpeg.jpg
IMG_3618.jpeg.jpg
IMG_3621.jpeg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum