ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Ztráty a nálezy Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/28/2019
No a mě peněženka - a jak tam je tma.....
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/13/2009
Až do včerejška jsem za celý život ztratil jedny sluneční brýle a billa kartu Happy Včera jsem ale na houbách v okolí Kostelce nad Černými lesy bohužel ztratil oblíbený kousek od Michala Dohnala. Kdyby se objevil na sbazaru nebo někde jinde, prosím o zprávu Admire

pajah vložil tyto přílohy:
1.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/25/2011
Zrovna včera jsem si ho v Michalově vlákně prohlížel. To je mi líto. Přeju ti ať se najde!
Olda
Našel jsem se sedíc se založenýma rukama, na hranici dělící minulost a budoucnost.
Jako bych mohl zabít čas, aniž by zranil věčnost. - Thoreau
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2008
Lesní retro nález..
Futrál zdravej, pěkně vopoužívanej, ale nevím z jaký kudly
Kdyby se to někomu šiklo, tak tlačítka Wink

pbpb vložil tyto přílohy:
IMG_20221016_100454.jpg.jpg
IMG_20221016_100523.jpg.jpg

Erleichda..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/1/2014
pbpb napsal:
Lesní retro nález..
Futrál zdravej, pěkně vopoužívanej, ale nevím z jaký kudly
Kdyby se to někomu šiklo, tak tlačítka Wink

Futrál patří k noži VO-7, foto vypůjčeno z netu.

wrafan vložil tyto přílohy:
images.jpeg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/5/2014
našel se nůž více info na FCB: https://www.facebook.com/photo/?fbid=8686181308061112&set=a.323143127698347

Kdo nemá Ksichtoknihu našel se tady: https://mapy.cz/s/pojanumama

Zde kopíruju celý text: Dominik Gerža
·
⚠️ HLEDÁM MAJITELE NALEZENÉHO KAPESNÍHO NOŽE | Kašava, Zlínský kraj | 8. 9. 2024 ⚠️

Na treku ze soboty 7. na neděli 8. září 2024 jsem při nocování našel v přístřešku „U jezírka“ mapy.cz/s/pojanumama (mimochodem moc hezké místo!) kapesní nůž, který byl zapadlý mezi lavičkami. Nůž je funkční sběratelský kousek v hodnotě tisíců korun.

📍 Protože se snažím být chrabrý mladík už nějakou dobu, tak jsem nejednou přišel na hořkou chuť „pro dobrotu, na žebrotu“ a měl často s dobrým úmyslem víc problémů, než kdybych nedělal nic. Žádnou bližší specifikaci nože, ani fotografii nepřidám. Pravý majitel by měl na základě dané lokality a data být velmi dobře schopen takový nůž identifikovat a prokázat, že je jeho – detailní popis, výrobní model, jedna velmi konkrétní specifikace, vlastní fotky nože apod. Nálezné, nebo jinou odměnu nechci. Bude mě těšit to, že se takový kousek dostane zpět tam, kam má.

👉 Vím, vím, není to zaběhlý pes, nebo ztracená peněženka, ale pro každého můžou mít různé věci nejen finanční, ale především emoční hodnotu.

Tento facebookový příspěvek po nějaké době ze své zdi smažu. Nález je (a případně bude) evidovaný na eztraty.cz, v národní databázi nálezů a ztrát, kde je na mě kontakt. Web by měl kontaktovat lokální úřady. Kontaktujte mě buď tady na Facebooku, nebo na emailu gerzadominik@gmail.com.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/1/2014
Dnešní nález v lese, starý Fixír, dle koroze odhaduju, že tu den až dva ležel. Je vidět, že nůž měl někdo, kdo k němu měl opravdu dobrý vztah, když pominu tu dvoudenní lišku, je v naprosto perfektním stavu.
Moc v to nedoufám, ale pokud by sem jeho majitel přecijen chodil, když popíše místo kde ke ztrátě došlo, velice rád mu ho vrátím.

wrafan vložil tyto přílohy:
1000020020.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
wrafan napsal:
Dnešní nález v lese, starý Fixír, dle koroze odhaduju, že tu den až dva ležel. Je vidět, že nůž měl někdo, kdo k němu měl opravdu dobrý vztah, když pominu tu dvoudenní lišku, je v naprosto perfektním stavu.
Moc v to nedoufám, ale pokud by sem jeho majitel přecijen chodil, když popíše místo kde ke ztrátě došlo, velice rád mu ho vrátím.

Tak totok by si měl přečíst hlavně jurassssstossedumnáct. aby věděl, do kterých "idiotů" se nasírá. Seš správnej chlap,Admire

Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
wrafan napsal:

Tak totok by si měl přečíst hlavně jurassssstossedumnáct. aby věděl, do kterých "idiotů" se nasírá na Helpdesku. Seš správnej chlap,Admire

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2023
Tak dnes to tu opět jede chlapsky - “natvrd(l)o”.Ok
Nadsázka wrafanova postu neměla sebemenší šanci.Laugh
Posláno:

Začátečník
Připojený: 8/4/2023
Dnešní nález na Velké Deštné, bohužel zašlápnutý v blátě.
Nůž je podepsán, takže identifikace majitelem by měla být snadná Happy

Furi vložil tyto přílohy:
20241028_202713.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/9/2023
Ahojte, kamarát našiel v okrese Žilina Lasky Pteryxa, kto by si ho popísal resp. miesto kde ho stratil vráti mu ho.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/25/2015
Zavolaj Laskymu hovoril som sním skúsi ti pomôcť nájsť majiteľa 0905544280
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum