ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Výstava Hradec Králové 2024 Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 2/5/2025
Dobrý den,rozhodl jsem se přihlásit na toto forum, kde jsem byl již dříve pravidelným čtenářem a obdivovatelem nožů a to vzhledem udalosti, která nastala, o víkendu mne navštívil starý přítel a bývalý kolega, rodilý Hradecký patriot, velký znalec nožů a zbraní, nyní žijící v zahraničí. Mimo jiné jsme sledovali a komentovali videa z nožířských výstav dostupná na youtube. Také video z výstavy z Hradce Králové, jaro 2024, k tomu jsem podotkl, že zde na foru jsem četl o krádeži nože na této výstavě. K tomu pouze řekl : ,,vůbec se tomu nedivím" a přímo označil osobu náhodně zachycenou ve videu, která dle něho má přímou souvislost s krádeží a vysvětlil mi o koho se jedná. Nechci konkrétní podrobnosti zveřejňovat zde na foru, ale v případě zájmu ze strany správců fora, případně nožířů jim bližší informace poskytnu, aby si na toto individum, pokud se na výstavě vyskytne mohli dát pozor a předešlo se opakování výše uvedeného.
Přeji hezký den
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/21/2017
Ahoj , já si myslím, že by jsi tyto informace měl zveřejnit ať to všichni ví a dají si na něj pozor. Myslím že by to měli vědět všichni, protože ten člověk nemusí škodit jen v Hradci , ale příště může zavítat třeba do Brna, Plzně, Příbrami... Nevidím jediný důvod tuto informaci tajit. Díky předem .
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum