ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Automatický vrhač nožů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/7/2010
Dneska jsem na Techsvetu narazil na zařízení, které jsem ještě neviděl a ani mě nenapadlo. Zkontroloval jsem datum a Apríla není, tak si myslím, že to sem rozhodně patří. Taková blbost a tolik to muselo dát práce...

https://techsvet.cz/nejnovejsi-zpravy/dva-sikovni-kutilove-vyrobili-plne-automaticky-kulomet-vrhajici-noze-zamerovane-laserem/bohdancumpl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/28/2008
ÚŽASNÝSurprised

Tohle tak mít RipleyováWink tak ten šmejd z vesmíru, pouští pod stolem zelený maggi ...
POKUD MÁTE DOTAZ, PIŠTE NA MAIL!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
tak a machette nebude mít co žrát Laugh
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Wizard> sice blbost, ale urcite se na tom ten clovek spoustu naucil, takze ztraceny cas to podle me nebyl.
Teda krom toho, ze to (alespon na chvili) musi byt uzasna hracka. Pokud ma tolerantni sousedy, teda ;)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2015
hanes napsal:
ÚŽASNÝSurprised

Tohle tak mít RipleyováWink tak ten šmejd z vesmíru, pouští pod stolem zelený maggi ...

Nemyslím. Vasquezová měla lepší a nepomohlo jí toRazz

Z technického hlediska naprosto úžasné. A mám ověřeno, že nejvíc se člověk vždy naučí při tvorbě komplikovaných přerostlých hraček... Proto někteří tvoříme i věci pouze pro radostHappy
,,Všeliké kvaltování pro hovada jest"...J. A. Komenský; Nechceš-li vyrobit svůj 20. nůž, nevyráběj ten 1.!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/17/2009
@Wizzard: Nádherná hračka, díky za tip - tohle jako motivaci ukážu studentům, až jim budu vysvětlovat k čemu všemu může být dobré servořízení Cool
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/25/2024
Velice zajímavé. Ale stále je zde otázka: Proč a nač?
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum