ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
EDC zavazadlo do města Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/30/2011
Jsem zvědav jak tahle story dopadne, můžeš dát info ? mrGreen
Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/19/2010
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 1/13/2014
Koukni na neco od TUMI. Jsou sice drazsi, ale vypadaji dobre a vydrzi vecnost. A i nektere z jejich batohu se do mesta a k panum v serioznim veku hodi. Sam mam 2 😁
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/21/2006
Dříve jsem nosil Vaude Agapet, teď mám Maxpedition Incognito.
Ale chtělo by to něco trochu méně robustního.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/4/2011
Dovoluji si tipnout, že do vkusu své ženy by ses mohl trefit nejspíše zde:

https://www.guccieshop.cz/ta%C5%A1ky-crossbody-ta%C5%A1ky-c-38_63_68.html

A ta neodolatelná slevaLaugh

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/4/2017
I ostatním, kdo se poohlíží po EDC zavazadlu, bych dal rád do hledáčku zavazadla od společnosti Rains.
Jimi používaný nepromokavý materiál je funkční i vzhledný a design jejich produktů je tak jednoduchý, že si mohou dovolit vypiplat každý jeden detail, což je i to, co mne na jejich produktech tak uchvátilo (například černění jednotlivých prvků).
V žádném případě by nikoho na první pohled ani nenapadlo, že můžou sdílet jakékoliv military/tactical vlastnosti s funkčními batohy/brašnami.

Brašna/brašnička, dokonce momentálně ve slevě: https://www.etasky.cz/36631/flight-bag/?t=92

Samotného by mne celkem zajímalo, jak tahle eskapáda dopadne a čí, jestli vůbec něčí, návrh vyhraje výběrové řízení "paní vedoucí".

_______

Zbylá nabídka: http://rains.etasky.cz/
Osobně jsem uchvácen kvalitou jejich Backpacku, konkrétně jeho Mini varianty.
Oficiální web: https://www.rains.com/collections/bags

Vyrábí i svrchní vrstvy oblečení se stejnými vlastnostmi. I tak vybíravý člověk, jako já, si alespoň jeden produkt určitě najde.

|| My-Mobile.cz • ex-moderátor || Machr - po slovensky mrcha || 🦋💙
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Využiji vlákno...řeším novou pánskou kabelku, chlebnik, tašku přes rameno. Na édecečkovy kraviny, do práce, procházky a jednodenní výlety. Teď nosím Helikon Haversack, foto 1.

Do oka mi padl "batoh" Brandit, přes jedno rameno, moc se mi ale nelíbí pogumovaný vnitřek, připomínái to Mil-tec produkty, máte ho někdo?
Případně jsem objevil Helikon Courier což je asi moc velký nebo jít po letech do klasiky od Maxpeditionu Jumbo. Případně máte jiný typ, nemusí být zas tak military styl, barva olivová - zelená.
Dik

Ppetr vložil tyto přílohy:
tb_hvs_cd_0201b.jpg.jpg
Screenshot_2024_10_12_11_41_05_210_cz.alza.eshop.jpg.jpg
Screenshot_2024_10_12_11_41_10_114_cz.alza.eshop.jpg.jpg
Screenshot_2024_10_12_11_41_14_517_cz.alza.eshop.jpg.jpg
Screenshot_2024_10_12_11_41_17_348_cz.alza.eshop.jpg.jpg
images.jpeg
Screenshot_2024_10_12_17_22_22_153_com.android.chrome_edit.jpg.jpg
IMG_20241012_172512.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/6/2020
Ahoj, využiju fotku z dneška Happy já už tahám cca 3-4 roky tuto…. Mám černou a zelenou….
Kus mě vyšel na cca 500,- a nic se na tom nekazí. Zelenou beru občas, černou furt….
Má více možností, jak nosit. Taška přes rameno, nebo batoh s jedním popruhem(jako Brandit na tvém obrázku).
Kdyby tě to zaujalo, můžu poslat víc foto.

Sidonius.Fortis vložil tyto přílohy:
IMG_3134.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Dík, nikdy jsem tenhle styl neměl a zvažují právě zelená ven, černá město 🙂
Líbí se mi možnost přetočit pro rychlý přístup k věcem, vs batoh a klasická taška (chlebnik) od Helikonu se zbytečně binca na boku. Tak asi zkusím.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 10/5/2011
Ppetr napsal:
Využiji vlákno...řeším novou pánskou kabelku, chlebnik, tašku přes rameno. Na édecečkovy kraviny, do práce, procházky a jednodenní výlety. Teď nosím Helikon Haversack, foto 1.

Do oka mi padl "batoh" Brandit, přes jedno rameno, moc se mi ale nelíbí pogumovaný vnitřek, připomínái to Mil-tec produkty, máte ho někdo?
Případně jsem objevil Helikon Courier což je asi moc velký nebo jít po letech do klasiky od Maxpeditionu Jumbo. Případně máte jiný typ, nemusí být zas tak military styl, barva olivová - zelená.
Dik

Ak možem - tú prvu foto - Helikon som vzal a velké sklamanie. Tá príklopka len tak centimetrík prekríva takže do nej naprší ked je nabalená alebo z nej aj niečo može vypadnúť...
Jedine mať v nej pekne licujúcu krabičku aby pekne sedela od kraja do kraja. A nie nosiť v nej rôznorodé veci. Sad
Posláno:

Štamgast
Helikon není špatná ale, fakt je že ten "poklop" se musí hlídat, když jen přehodiš a zapneš, tak jsou po stranách díry a vždy se musí srovnat, ale při chůzi se má snahu zase stáhnout a vylezou díry u popruhu. Plus zapínání je docela oser, zlata klasická přezka.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/4/2018
A Helikon EDC Sling Backpack máte niekto? Je to použiteľné?

kamzik vložil tyto přílohy:
Screenshot_20241013_123642_Chrome.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Já z toho nemohl spát 😀 o půlnoci objednal Brandita EDC Sling na Alze a už ho mám, zatím skvělý. Jak velikost, zpracování, styl nošení (nebinca se) hafo organizeru. Tak uvidíme jak mi to dlouho vydrží.

Ppetr vložil tyto přílohy:
IMG_20241013_133623.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/25/2019
Ppetr napsal:
Já z toho nemohl spát 😀 o půlnoci objednal Brandita EDC Sling na Alze a už ho mám, zatím skvělý. Jak velikost, zpracování, styl nošení (nebinca se) hafo organizeru. Tak uvidíme jak mi to dlouho vydrží.

Mám ho už pár let na běžné nošení ověšený různými sumkami na bocích. Parádní rozložení kapes. Jen se mi už rozpadly 2 že 4 zipu, ale hlavní zatím drží.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/30/2012
Zdar, do města jsem si pořidil tento nenápadný rolovací baťůžek z Decathlonu. Uvnitř i na povrchu spoustu kapes a organizérů na zip + přepážku na noťas. Na bocích dvě elastické kapsy + skrytou na zip. Vpředu a na jednom boku dlouhé zipy pro snadny přistup k obsahu uvnitř baglu a k notebooku - bez nutnosti otevírat hlavní rolovací"vstup". V jedné bočni kapse nosím IFAK s velkýma nůžkama, v druhé petku s vodou. Dovnitř se vejde spousta EDC cajků, včetně HK MP5K s 30r. zásobnikem Ok

opavak vložil tyto přílohy:
IMG_20250312_WA0001.jpg.jpg

...doufej v nejlepší, počítej s nejhorším...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/28/2013
Byl by prosím možný název batohu, báglů mají v Dekáči víc jak pět set Happy
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/19/2012
Schodav napsal:
Byl by prosím možný název batohu, báglů mají v Dekáči víc jak pět set Happy

Měl by to být tenhle, v černošedé barvě: