ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Výstava nožů Hradecký nůž Možnosti
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 5/9/2005
Automaticky založená diskuze k článku Výstava nožů Hradecký nůž
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 5/14/2018
Tato výstava je zcela jednoznačně nejprestižnější výstavou Čech, Moravy a Slovenska. Vyznačuje se fantastickou atmosférou založené na bezchybné organizaci. Vystavovatel si vybírá z řad nožířů a pustí na výstavu ty, kteří něco umí. Takže za mne ...Hradecký nůž je takovým zjevem na nožířské scéně. Již 12. ročník a to v úžasném prostředí historické budovy uprostřed východočeské metropole. Hradecký nůž...zrození legendy. Fakt doporučuji.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/24/2025
NO to odpovídá, jezdím po výstavách již 20 let. O Hradci jsem slyšel jen to dobré, že jsem se chtěl sám přesvědčit o těch superlativech. Lidi ..fakt bomba. Za mne nejlepší výstava za posledních 20 let. A tak se těším na ten 12 ročník...s kamarády jedem na 100%..Kamil
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Tvl. To už je placená reklama i tady??? Výstava je fajn, pro mě extra jelikož ji mám 10 km od baráku, ale tolik superlativůCool
Pokud to nepodělají úplně, tak Příbram je nenahraditelná už jen kvůli venkovním prostorům, sice už to není tak super jako když tam hrála živá muzika a Tom štípal pazourek, ale sednout s mladým a kámošema pod strom s něčím dobrým a relaxovat je bomba.
No a jenom pro pořádek, já počítám ročník podle počtu roků a ne podle počtu výstav….😉
Nicméně přijet do Hradce určitě stojí za to. Organizátoři jsou srdcaři, seznam vystavovatelů se neustále vylepšuje a bankomat je přes uliciLaugh Laugh
Jarda 🤠✌️
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:
Začátečník
Tak za mne..jezdil jsem jen Prahu,Příbram ,Brno a Bratislavu. Nebudu porovnávat. Hradec je super organizovaná výstava. Ohlas nás nožířů je velký. Pan Rybář je srdcař a určitě se jedná o nejvíce propagovanou výstavu. Za mne velký plus. Letost jsem se tam nedostal,ale určo se přijedu podívat a pokecat s kámošema. T.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/25/2025
Já jezdil už dříve na Hradecký nůž. Tuším, že do Artičoku. Byla to menší, ale pohodová výstava. Ale co se přestěhovali do těch historických prostor , tak je to úplně jiný level. Za mne bomba. Opět pohodička, vše klapalo, spousta spokojených návštěvníků. Odvezl jsem si pár nožíků. Já radost , ale pak jsem musel v Hradci koupit manželce aspon botičky, aby unesla mou investici do nožů. Tak se těším na jarní výstavu....už bez ženy... :o)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
To je teď jako nějaký trend nebo interfernetová výzva "Přihlaš se na Knife a pochval Hradeckou výstavu"?
Shocked
Nebo se jen trumfujete, kdo napíše víc superlativů? Asi jste právě dosáhli toho, že tam nepojedu.
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
No tak jenom to lehce shrnu, Jirka04 - 1 příspěvek, Tomáš1973 - 1 příspěvek, Kamil01 - 1 příspěvek, Honza22 - 4 příspěvky mrGreen Shocked
Fakt věřím, že je to pouze náhoda Wink
Nic proti výstavě..., naopak držím pěsti!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Tak já se už těšil, že tam letos konečně pojedu (mám to 25 minut na koleRazz), možná i vystavovat. Ale po tomhle jsem více než nahlodán ...Sad
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/14/2018
No koukám, že se to tu rozjelo. Já pochválil to, co se mi moc líbilo. Ono kvalitních výstav zas tak moc není. Na druhou stranu si musíme vážit všech vystavovatelů co nám dají možnost vidět a koupit pěknou kudlu. Prostě jsem na Hradec natěšenej. A kdo nevěří, ať tam běží.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Honza22 napsal:
No koukám, že se to tu rozjelo. Já pochválil to, co se mi moc líbilo. Ono kvalitních výstav zas tak moc není. Na druhou stranu si musíme vážit všech vystavovatelů co nám dají možnost vidět a koupit pěknou kudlu. Prostě jsem na Hradec natěšenej. A kdo nevěří, ať tam běží.

Tak pozoruju, že na "veleslavném knife.cz" něco pochválit nebo zkritizovat vychází nastejno. ... Škarohlídi, styďte se.
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Zdenek napsal:
...Tak pozoruju, že na "veleslavném knife.cz" něco pochválit nebo zkritizovat vychází nastejno. ... Škarohlídi, styďte se.

Odděl si od sebe dvě základní věci, jmenovče. Výstavu jako takovou, o jejíchž kvalitách nikdo, kdo se jí kdy účastnil, nepochybuje. Nepochybují o ní ani ti, dle Tebe, "škarohlídi".
Druhá věc je ta, že se tu z ničeho nic objeví tři nové nicky shodně zakončené čísly ...01 a pějí ódy podle stejného partesu. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby jejich příspěvky pocházely ze stejné IP adresy. To je, aspoň myslím, to, na co reaovali ti škarohlídi.

Výstava a její pořadatelé jsou úplně jiná kapitola a myslím, že nemají proč se takto propagovat. Už proto, že oni, na rozdíl od jiných pořadatelů, propagaci toho svého "dítka" berou vážně a opravdu se jí věnují. Že svou práci dělají dobře, může dosvědčit každý, kdo kdy v Hradci výstavu navštívil.

Jen poznámka nakonec: každý má právo vyjádřit svůj názor. Že se každému nebude líbit je nasnadě. Ale tak to už v životě chodí.

Zdenek
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Sidney napsal:
Zdenek napsal:
...Tak pozoruju, že na "veleslavném knife.cz" něco pochválit nebo zkritizovat vychází nastejno. ... Škarohlídi, styďte se.

Odděl si od sebe dvě základní věci, jmenovče. Výstavu jako takovou, o jejíchž kvalitách nikdo, kdo se jí kdy účastnil, nepochybuje. Nepochybují o ní ani ti, dle Tebe, "škarohlídi".
Druhá věc je ta, že se tu z ničeho nic objeví tři nové nicky shodně zakončené čísly ...01 a pějí ódy podle stejného partesu. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby jejich příspěvky pocházely ze stejné IP adresy. To je, aspoň myslím, to, na co reaovali ti škarohlídi.

Výstava a její pořadatelé jsou úplně jiná kapitola a myslím, že nemají proč se takto propagovat. Už proto, že oni, na rozdíl od jiných pořadatelů, propagaci toho svého "dítka" berou vážně a opravdu se jí věnují. Že svou práci dělají dobře, může dosvědčit každý, kdo kdy v Hradci výstavu navštívil.

Jen poznámka nakonec: každý má právo vyjádřit svůj názor. Že se každému nebude líbit je nasnadě. Ale tak to už v životě chodí.

Zdenek

Aha..., tak tobě a tobě podobným vadí, když příspěvek napíše někdo, kdo má málo příspěvků. Hned se nabízí předjímat, že příspěvky píše jeden a ten samý člověk.
Co na to říct? Snad jen to, abyste s tím vaším zastydlým nadřazeným mazáctvím šli k šípku.

“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/21/2012
Tohle je fakt vtipný. Třeba bude ještě větší legrace, když admin napíše, že ty jedničkový příspěvky jsou z jednoho hnízda Happy

Hradec dobrý, jezdil jsem tam, když to bylo ještě v Artyčoku, majitelka je skoro sousedka. Ale srovnávat to s Příbramí se to nedá.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Zdenek napsal:
...Aha..., tak tobě a tobě podobným vadí, když příspěvek napíše někdo, kdo má málo příspěvků. Hned se nabízí předjímat, že příspěvky píše jeden a ten samý člověk.
Co na to říct? Snad jen to, abyste s tím vaším zastydlým nadřazeným mazáctvím šli k šípku.

Napsal jsem, že to vyrojení nových nicků se stejnou koncovkou založených ve dvou dnech bylo asi to, na co někteří reagovali. Napsal jsem, že by mě nepřekvapilo, kdyby ty příspěvky měly stejnou IP adresu. Netvrdil jsem, že to tak je, jen jsem napsal, že by mě to nepřekvapilo.
Napsal jsem, že výstava je na velmi dobré úrovni a nepotřebuje žádnou propagaci tohoto typu, protože propagaci má díky pořadatelům vzorovou a hlavně se propaguje tím, jaká je.

Jestli je tohle zastydlé nadřazené mazáctví, tak holt jo, jsem zastydlý nadřazený mazák.
Vidím, že Ti úplně unikla poslední věta mého příspěvku. Nemusíme mít všichni na všechno stejný názor a pokud ho vyjádříme slušně, je to v pořádku. Nebo snad ne?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
A tak já jsem škarohlíd a zastydlej nadřazenej určitě taky. Ostatně mne pro pesimismus vyhodili z práce...
Nicméně, podívej se na to, @Zdenku, mýma očima. Objeví se tu plakátek a info o výstavě, na kterou bych se možná zas po letech dostal, protože mi termínově s ničím nekoliduje. Zaraduji se, pak si přečtu jeden pochvalný komentář a pořád si říkám, že asi zajedu. Pak o několik hodin znovu otevřu knife, vidím že ve vlákně je "živo", tak to rozkliknu a ono ejhle, tři vysloveně pitomé příspěvky, které jako by si z oka vypadly.
A to mě otrávilo. Jo, mám to tak. Od dob jedné reklamy prostě nežeru sušenky jisté značky, protože mi je ta reklama znechutila. To samé se dá říci o jednom mobilním operátorovi. Kdyby sebelevnější byl, tak prostě ne.
A tak jsem svou nelibost dal najevo, mimo jiné také proto, že jsem opravdu přesvědčen, že takovéhle bláboly si organizátor výstavy fakt nezasloužil. To není o počtu příspěvků, to jen prostě vnímám celkové vyznění těch tří jako opravdu hloupé. A protože jsem prostořeký a nekorektní, tak to "na plnou hubu" říkám.
Tak.
A dost o tom. Výstavě přeji úspěch a vystavovatelům také úspěšnou účast. Já už ale pojedu raději někam na vodu, třeba.
Howgh

Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/25/2025
Dobrý večer. Byl jsem upozorněn,že se na Knife rozproudila debata o mé výstavě. Čtu a kroutím hlavou. Pochvaly potěší,ale ..Nebudu nic rozebírat,ani se chválit či hanět. Mé úsilí je zaměřeno k tomu,aby výstava byla co nejlepší. Za tím stojím. Snažím se vytvořit nejlepší podmínky jak pro vystavovatele,tak pro návštěvníky. Obou skupin si nesmírně vážím. Na zdárné akci pracují již přes 300 hodin. Budu rád,pokud se přijete podívat. Pak můžete hodnotit. Zatím je to mlácení prázdné slámy. Takže prosím pokud chcete opravdu kvalitní informace,zeptejte se těch co vystavovali. Já v úsilí nepolevím,abych nezklamal. Všech si vás vážím a nejsou to prázdná slova. Všem krásný den. Mira organizátor.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
No, páni kluci, já tedy jedu.... Rozhodl jsem se na základě předchozích reportů z výstav a toho, že už , holt, pražská není. Býval to pro mě dobrý výlet.
A rozhodl jsem se hned po zveřejnění termínu. Sice se mnou bude i žena, ale pojmeme to jako rodinný výlet, neb jen výstava nestačí. Hradec je , jako věnné město, i plné památek a cestou dom jsou Hořice a další krásy naší zemičky.
A tohle mi tu chuť vyrazit nesebere!
Takže Yarre - snad se tam někde potkáme a potřesem rukou. Už jen za ty bucky si to zasloužíš!!!
Posláno:
Začátečník
Za názorem si stojím. Hradec je super. Jen aby neslevili jako mnozí. Ale uvidíme.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/16/2024
Dobrej ..., zahlédl jsem pozvánku na výstavu v blízkém HK, tak se tam poprvé vydám. Vůbec bych nevěřil, že 4 podobné příspěvky mohou někoho "vybláznit", ani mě nenapadlo, že by to byla agitace. Takže se těším na nože i setkání s fandy.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum