ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kizer Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/29/2011
Tak koukám, že stojí 13t...to mi na Kizer přijde dost mimo a nemám pocit, že by za to stál. Za to mám integrál od WE nebo Maxaxe, a ti to sakra umí. Za polovic...možná.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Když vedle toho položím za stejný peníze Catodona od Michala Dohnala z inzerce, tak…..Laugh

K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Nebo Sebenzu Happy.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Začátečník
Připojený: 11/28/2022
Kizer T1

asparagus33 vložil tyto přílohy:
20250310_151538.jpg.jpg
20250310_151635.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/28/2010
Dneska přišel, moc jsem ho tu neviděl. Pohodový nožík, akorát velikost, pěkně zpracovaný, vycentrovaný. Uvidíme co vydrží ty hliníkové střenky...😅

Porter vložil tyto přílohy:
FullSizeRender.jpeg.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/20/2016
Donesl nám je Ježíšek. Vypadá to, že u nás byl už trochu sjetej, ale opak je pravdou. Přáli jsme si je. Myslím, že jejich hvězda už pomalu zapadá a tak není nutný je brát až tak vážně.

Dunkar vložil tyto přílohy:
IMG_8222.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
No tyhle kudly mi ( aspoň na obrázcích) fakt nic neříkaly, vlastně jsem je vůbec nepochopil, ale tohle provedení mi přijde zábavnýOk Ok prima kudla na prázdniny a na dovču by to mohla být (pro mě bez tý díry) Ježíšek to trefilApplause
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/20/2016
[quote=Jardah] ...
Kolem Militawu bylo loni dost živo, tak mě zajímalo, jakej fakt je. Je to příjemnej, obyčejnej a slušně vyrobenej nůž z Číny. Pro mě je tam dobrej úchop na tom velkým. Mám rukavice č.9, pro někoho s velkou rukou to není. Alespoň si to myslím. Moje paní má rukavice asi č.6, takže ten malej taky dobrý. Hlavně je červenej, tak je nadšená.🤩 Ještě mám srovnání s limitkou z Knifestocku a samozřejmě ten celokovovej je jinej, ale jen trochu a váží stejně. Mě tenhle stačí. Nemusel by bejt černěnej, to je trochu zlo. Leze to z toho dolu dost rychle, hlavně když s tím otvírám piva. 🤣🤣🤣 Ta ocel Nitro V docela drží a hezky jednoduše se obtahuje na keramice. Za ty prachy dobrý...👍🏻
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/18/2007
Kizer Yorkie
https://youtube.com/shorts/dkeMQmQfkCc?si=zGcq4LrWaI50aklv

alone-rs vložil tyto přílohy:
IMG20250329101303.jpg.jpg
IMG20250329101336.jpg.jpg
IMG20250329101344.jpg.jpg
IMG20250329101351.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu