ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Ukončení provozu serveru Knife.cz Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/8/2010
Bolo mi cťou, priatelia :)
Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
instagram.com/stefpacka/
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
To mě mrzí... Tady se vytvořilo moje nožofandovství. Všem děkuju za spoustu dobrých rad,tipů a informací a za spoustu fotek,ať nožů, míst nebo přírody.
Přeju všem to nejlepší do budoucna, mějte se fajn,kluci...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2007
Habresto udelali gunbook.com.

Mozna tam by bylo realne pokracovat...

Groups->noze
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
14 dnů je hustý deadline..... sakra jsem tu 6 288 dní Shocked

Pokud se nenajde řešení musíme se nějak postarat o archivaci dat, protože tady je srdce české nožířské komunity a obrovský know how.

Další je nutnost postarat se o to, aby žila komunita.

Já můžu založit server na Discordu, nebo vlákno na Redditu. Jde to řešit i skupinou na FB ale, FB je sračka.

vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/6/2006
Sakra to je škoda. Tohle fórum bylo první, který mi ukázalo, jak funguje komunita kamarádů, byť se znají mnohdy jen online.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Po těch letech je to jak dostat kudlou do zadConfused
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/15/2005
Jsem tu od roku 2001, dodnes si pamatuju, jak se tu nějakej Petr Dohnal ptal, jak se dělaj nože, že by si to zkusil. Laugh Laugh

Škoda, jsem tu několikrát denně a knife je prostě můj hlavní zdroj informací.

Pokud by se dalo nějak podílet na záchraně (z mé strany tedy pouze finančně), tak to rád udělám.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
prispevek je faj a co za kazdy zalozeny inzerat taky zaplatit? a co nechat tendle stavajici knife a na nove platforme vytvorit uplne novy aniž by se cokoliv kopirovalo a oslovyt treba sponzory je skoda ze todle zmizi je to tu super hezky den
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/25/2011
Jak už mnozí z vás psali, pro mne je knife oázou klidu v jinak hektickém světě, ostrovem přežívající férovosti ,, celých mužů,, , kolektivem doučujícím respekt i sebekontrolu. Myslím si, že nic v tomhle duchu už znovu vzniknout nemůže. Budu se rád mýlit!
Našel jsem se sedíc se založenýma rukama, na hranici dělící minulost a budoucnost.
Jako bych mohl zabít čas, aniž by zranil věčnost. - Thoreau
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/26/2013
Zdar všichni. Je to pro mne pecka do čenichu. Ráno, v poledne, večer a několikrát během dne každý den na Knifu ... Kdyby se našlo řešení, rád budu přispívat každý měsíc třeba 500,- Taky by mi asi nevadilo, kdyby ze starého knifu zbyly jen vzpomínky bez migrace dat, hlavně že by vznikl nový knife, kam bych mohl denně chodit:))) Děkuji Všem provozovatelům za skvělý vesmír, který zde vytvořili. Přeji nám všem, ať se najde řešení a vznikne nový knife.cz !!! Zdraví Vás Ruda:)))
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/29/2014
Dekuji, ze jsem se mohl zucastnit a poznat nove prateleAdmire Admire Admire
Je mi z toho smutnoCry
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/5/2012
Adios hoši Grin

m.a.t.e.s vložil tyto přílohy:
Screenshot_20250401_091854_Chrome.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2007
Zkusil jsem se zeptat kamaráda, co mi řeší web, jestli teoreticky by neměl zájem o podobný projekt, tak kdyby náhodou bylo by to super.

PS každopádně takovéto nezávislé fórum s odbornějším zaměřením není legrace vytvořit a držet, takže za mě klobouk dolu pro všechny co se na tvorbě a běhu podíleli ať to dopadne jakkolivOk Ok
nechovej se agresivně, jednej dominantně
fake to fake, soul to soul
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/8/2010
Ne že bych byl citlivka ale normálně mi ukápla slza.

Doufám že to někdo převezme a fórum bude pokračovat. Byl bych moc rád kdyby zůstal veřejně přístupný nějaký archív, je tady neuvěřitelne množství informací.

Nebýt Knife.cz tak v republice není 99% nožířu a zbylé procento se plácá.

Migrovat jinam než na další fórum nemá smysl. Fb, redit, discord, gunsbook.com jsou sociální sítě kde vše zapadne.

Vůbec bych se do možného budoucího členství nebál dát placené funkce, inzerce, reklama,

No nic jdu si pročítat staré vlákna, zavzpomínat na ty co už tady nejsou.
"Devět z deseti hlasů v mé hlavě říká že jsem normální..."
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2007
Fb reddit a discord ano, sou klasicky socky.

Gunbook ma ambice udelat si vlastni prostredi kde nebude muset resit zakazy a omezeni. Tam by sance byla.

Cokoliv co nedostane podporu uzivatelu tak zapadne.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2014
Škoda, měl jsem to tu rád a Knife mi bude chybět.
KONTAKT POUZE PŘES EMAIL! Ten se mi stahuje do mobilu a mohu odpovědět, dík za pochopení.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
No ty vole....., nevím co napsat, tlačí mě slzy v očích. Knife je můj denní rituál. Sakra fix Cry
Milane, Jirko a ostatní moderátoři, děkuji, přeji vše nej v dalším životě, děkuji, že jsem mohl být účasten a měl možnost poznat spoustu fajn lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Jen pro info, Discord není sociální síť, je to komunikační platforma pro komunity. Reddit je sociální síť ale rozhodně vše jen ne klasická. :))

Já jsem to zmiňoval, protože je lepší mít něco, než kdyby došlo na nejhorší a měla by zaniknout komunita.
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Začátečník
Připojený: 4/16/2019
Je to škoda, jani FB mě nezlákal, ale tady jsem byl několikrát denně. Zmizí mi kus obzoru... Díky chlapi za vaší práci
Kdo selže v plánování, tomu selžou plány.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/25/2013
Nemám slov, je to fakt rána, hodně silná a hodně bolestivá a nedokážu si přestavit vlastně naplnění mé nožířské lásky bez knife.cz.
To co tu za ty léta bylo vybudováno, byla silná a pevná komunita. Víte, jasně najdou se témata, na která se neshodneme, najdou se provokatéři, vidíme věci z jiného úhlu .. ale komplexně - vždy když jsem někomu napsal z knife, nikdy jsme se neviděli neznali a stačil jeden mail a byly jsme jak kámoši ze školky.

Knife.cz tohle dokázal - sdružil a vycepoval lidi ke vzájemnosti a spojovalo je právě tohle forum. a co víc, dokázal si přilákat novou generaci. Jsou zde stovky a tisíce postupů, jak věci dělat, jak věci nedělat, tolik inspirace každý den. Za tohle všechno Vám všem, současným i minulým moc díky !!! pevně věřím že tento konec v jakékoliv podobě bude mít začátek někde jinde, protože by tím celá kultura a komunita v ČR a SK nožomilů děsně utrpěla. snad to nebude prostě jen vykuk, jehož cílem bude zneužít současné situace fora a aby si jen a jen namastit kapsu. Ale jak vidíme, zadarmo to taky nejde. je nás dost co jsou ochotni (samozřejmě vč. mě) členství platit.

já teď fakt nevím, jak to rozdýchat.
Hlavně echo 14dní před je fakt doslova šibeniční, ale věřím, že rozhodnutí to muselo být fakt náročné

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum