ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
LED svítilny III. Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 6/3/2014
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/11/2020
Na YouTube zadáš Jiří Bekr megatest čelovek a vyskočí ti odkazy.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/11/2020
😁👍
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/3/2014
krezac napsal:
Ja bych ten Fenix zase tak nezatracoval. Ne kazdy chce/muze nakupovat v Cine, da se to tady (na krame/vystavach) osahat, nekdo tu zajistuje zaruku/servis.Sice to neni nej nej, ale zase vim, co dostanu je to rozumne spolehlive (mam Fenixy i nefenixy, z "Bekr" testu i odjinud).

Jinak megatesty (cehokoliv) od Jirky Bekra, to je fakt masakr pocin (jen toho casu do toho investovaneho).

Fenix nezatracuju z hlediska kvality. Co mi vadí:
- cena - když vidím, že to jde daleko levněji při stejných parametrech
- spousta jejich baterek a čelovek při svícení snižuje výkon, aby se opticky dosáhlo větší výdrže. Prostě když si zapnu baterku na 400 lumenů, tak nechci, aby mi za půl hodiny svítila jen 100 lumenů. Ano, vybije se mi dřív, ale je to moje volba.
- kdo si zkusil ovládání se systémem Andúril (či nějaký jeho "light" klon), už nebude chtít jinak
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/4/2016
jhh65 napsal:
[quote=krezac]Ja bych ten Fenix

- spousta jejich baterek a čelovek při svícení snižuje výkon, aby se opticky dosáhlo větší výdrže. Prostě když si zapnu baterku na 400 lumenů, tak nechci, aby mi za půl hodiny svítila jen 100 lumenů. Ano, vybije se mi dřív, ale je to moje volba.
- kdo si zkusil ovládání se systémem Andúril (či nějaký jeho "light" klon), už nebude chtít jinak

To.snizovani dělají na max výkonu i jiný značky..a je to škoda

purschack vložil tyto přílohy:
20250120_084907.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Ono to snizovani vykonu nebude ani tak kvuli vydrzi, jako spis kvuli tomu, ze LEDky nemaji rady teplotu nad neco a proste by to neprezily... Takze je to bud ze pouzitou LED nevyuzivam na maximum nebo na to maximum nejede libovolne dlouho.

Ad Anduril, zakladni funkce budiz, ale treba jak se dostat k blikani mi prijde docela psycho i jako cloveku pocitacovemu...
Pro ty, co to neznaji, zkusim prilozit schema ovladani.

krezac vložil tyto přílohy:
anduril.png.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
krezac napsal:
...Pro ty, co to neznaji, zkusim prilozit schema ovladani.

To je schéma ovládání baterky? Já v první chvíli myslel, že ses naboural k Muskovi a šlohnul jsi mu schéma ovládání jeho kosmické lodi.Laugh
Posláno:

Začátečník
Připojený: 1/28/2010
Pořídil jsem Noctigon Emisar, abych nejel jen v Oligtu a podobných. Ne, není to zrovna levná čína. Ale to posvícení! Potřebuješ přesně ten co je nade mnou, nebo trošku jinej návod ke zprovoznění jaderného reaktoru. A výsledek? Po velmi krátké době u jedné i druhé shoří nebo upadne něco ve střevech a je to k vyhození.
Není tu někdo zdatný, kdo to umí rozchodit?
Sun
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/26/2011
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Tie testy pána Bekra sú neskutočným počinom. Mám doma aj nejaký ten Olight, aj Nitecore, aj Manker, aj Fenix. Čelovky, malé AAA baterky, EDC (AA aj 1x18650) aj veľké 3x18650. Najlepší pomer cena/výkon má u mňa Sofirn SC18. Kupoval som v akcii za 13€ niečo kus vrátane 3000mAh 18650 aku a hoci dnes ide za 15-18 €, stále je to to najlepšie EDC za naozaj nízku cenu, s USB-C nabíjacím portom a slušným výkonom. 350lm vydrží svietiť cez 6 hodín. Nemá to Andúril, len moon, low, medium, high, turbo a strobe. To je až až. Čelovka aj s červeným svetlom na jednu vymeniteľnú AA za ľudovú cenu je Nitecore HA11 (ešte ten starší model s iným popruhom). Všetko až na Fenix mám z Ali, no musím zaklopať, zatiaľ žiadne zlyhanie.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Vůbec nejsem zatížen na Fenix Ok Wink

Dudulik vložil tyto přílohy:
IMG_1981.jpeg.jpg

Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Dal
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/2/2013
Plně uznávám Fenix jakožto jeho dlouholetý uživatel, a ... přešel jsem na Wurkkos. HD 50.

Hodně silný poměr cena výkon, technické zpracování na úrovni Fenixu.

Dal vložil tyto přílohy:
IMG_20250221_195936.jpg.jpg
IMG_20250221_195820.jpg.jpg

Per pedes,
Nechaj noža - bolí koža, Mrtvému nože netřeba
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Mě mile překvapila čelovka z Dekáče
Až 600lm na max, jednoduché cyklické přepínání od červeného, přes teplé po max bílé světlo. Jedním čudlikem nahoru ,druhým dolů. Ukazatel stavu nabití Lion akumulátoru.
Khaki barva a výbava...čelovka s Lion akumulátorem na usb-c možnost nabíjení mimo, druhá záda na 3xAAA, nabíjecí kabel a pytlík sloužící jako difuzér (lampička)
Cena 1199,- a to jsem hodně Fenixovej...

Ppetr vložil tyto přílohy:
dobijeci_celovka_hl_900_usb_v3_600_lumenu.jpg.jpg
dobijeci_celovka_hl_900_usb_v3_600_lumenu__1_.jpg.jpg
dobijeci_celovka_hl_900_usb_v3_600_lumenu__2_.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/27/2009
No já jsem velmi spokojen s touto.

Kiwi vložil tyto přílohy:
Snímek_obrazovky_2025_02_22_202806.png.jpg

Mám tlačítko mail. Na pm-ka nebudu reagovat. Jdou automaticky do spamů.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/5/2024
Zdravim, ako laikovi mi prosim vie niekto vyvsetlit, prečo niektore baterky maiu výkon napr. 2500 lm a dosvit 145 m a ine vykon 1000 lm a dosvit 560 m? Aky parameter zohrava ulohu v dosvite baterky?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
Soustředění ("hustota") paprsku, udává se v kandelách, čím víc kandel, tím delší dosvit a užší osvětlená plocha Happy
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/5/2024
Ďakujem
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum