ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Přechod na knifemag.cz Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/8/2010
Aha tak já mám s migrací účtu asi utrum.
Nemám už přístup do mejlu který jsem před 13 lety použil při registraci na knife.cz a asi nebudu sám.
"Devět z deseti hlasů v mé hlavě říká že jsem normální..."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/29/2007
Tak zatím tedy v podstatě samé dobré zprávy 👍🏻
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/27/2008
Josse napsal:
Aha tak já mám s migrací účtu asi utrum.
Nemám už přístup do mejlu který jsem před 13 lety použil při registraci na knife.cz a asi nebudu sám.

Tak pokud se přihlásíš, tak si ho tam v profilu změň.
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 5/9/2005
napoveda ke zmene profilu / emailu je zde: https://www.knife.cz/FAQ.aspx#profil
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/15/2007
Díky Berte za ochotu a vstřícnost. Už je to mnohem veselejší Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/8/2010
xaxa napsal:
napoveda ke zmene profilu / emailu je zde: https://www.knife.cz/FAQ.aspx#profil

Díky za radu! Já to právě zkoušel na normálním profilu a tam to nejde tak jsem měl za to že to prostě nejde!
"Devět z deseti hlasů v mé hlavě říká že jsem normální..."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
email upraveny. Dakujem
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
Veľká vďaka všetjým, čo sa podieľali a budú na tomto počine.Applause
Dúfam, a isto nie sám, že sa nevyskytnú nejaké vážne problémy s prechodom a podobne.

Ale bude isto o všetkom dostatočne informované,ako je aj písané...
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/28/2021
Berte, databáze se pak aktualizuje k poslednimu dni? Nebo budou pak třeba chybět 14 dní příspěvky nové? Vím, je to detail, ale jen se ptám.

Jinak jestli se vám to povede, jste borci, protože navázat na příspěvky, nicky, fotky, odkazy, no mistrovská práce to bude! Applause
Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 4/3/2025
14 dní určitě ne. Dělá se to jinak. Třeba omezením fungování zdroje na pár hodin, či den, pro dotažení "zbytku". Něco sem vylepím z komunikace s mým IT (jeho text a názor), možná se zde najdou lidé kteří porozumí Happy

Já předpokládám, že dostaneme jako vstup od nich kompletní dump databáze = několik gigabajtů velký soubor popisující strukturu všech tabulek a všechna data. To si nahrajeme do dočasné read-only databáze. Nad tou pak se pak budeme dotazovat a dělat transformace v jakémkoliv jazyce který budeme chtít.

Moje představa průběhu přenosu:
1) Export dat verze 1 mít teď co nejdřív, s tím že na něm to exportování vytvoříme, zkusíme a odladíme
Naše testovací prostředí bude DOČASNÉ a mezitím bude fungovat knife na původním webu
2) Shodneme se na dni D = exportu. V ten den původní knife dělá Export dat verze 2. Pomocí odladěných exportovacích skriptů nahrajeme do našeho čistého nového Invision.
3) Soubory (přílohy, obrázky) bych naopak řešil přírustkově. Myslím že je nepotřebujeme v okamžiku kdy začnem pracovat na exportu, ale rozhodně je potřebujeme s dostatečným předstihem před Dnem D. Ty které vzniknou mezitím musíme dokopírovat v rámci exportu nebo těsně po něm.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 7/28/2018
Mohu se zeptat, co bude s původní doménou knife.cz? Proč jí majitelé neuvolní, když již neplánují fórum provozovat?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2023
best_unsaid napsal:
Mohu se zeptat, co bude s původní doménou knife.cz? Proč jí majitelé neuvolní, když již neplánují fórum provozovat?

Mohu ze zeptat, k čemu je tento dotaz ve vlákně, kde odpověď definuje samotný název vlákna? 🧐
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
best_unsaid napsal:

To by ma tiez zaujimalo.
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
zaregistroval som sa na chronomag, len na skusku fora a hodinky su tiez fajn tema..
Ako forum je to OK ., ak to bude podobne aj pre knife, tak si ludia rychlo zvyknu na novu verziu ...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/11/2011
Opravdu se někdo ptá, proč neuvolní doménu knife.cz? Když vyrábí nože a materiály? A proč by to proboha dělali??? Aby se našli spekulanti/nadšenci, kteří by ji chtěli? Jako na tohle je potřeba se ptát???

EDIT: protože tu doménu využijí... Není to národní poklad a ani nic jiného...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
nightmare Admire Admire jak občerstvující👍👍díky, občas už skoro ztrácím naději…. Rád bych Tě pozval na panáka!!

Nejvíc mne dostal ne do kolen, ale přímo na lopatky údiv Mr. laurin, jehož (ať nejsem zaujatý), 70-80% příspěvků tvoří prodej v inzerci…..
(To není útok jen konstatování)
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Čo je na tom cudne ze ľudí zaujíma čo bude ďalej s doménou? Toto je forum kde sa ľudia pýtajú ak sa nebudú na nič pýtať tak ani fóra nebudú existovať.

Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 5/9/2005
ocituji z puvodniho clanku
xaxa napsal:
.... a rádi na webové vizitce, která bude viset na adrese www.Knife.cz, uvedeme odkaz na takové fórum.

Jinymi slovy na domene knife.cz bude vysvetleni, ze forum nyni provozuje novy provozovatel na domene knifemag.cz
Posláno:

Štamgast
Dik xaxa. To som prehliadol Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Chápem, že niektorým otrnulo, keďže je knife zachránený. Ale ako to asi môže vyzerať medzi ostatnými ľuďmi, keď sa tu my navzájom "konštatujeme" ? Laurin má prevažne príspevky v inzercii, ale sú to vo väčšine nože, ktoré by sa do našich zemepisných šírok normálne asi nedostali. Ňo a čo mám osobnú skúsenosť, obchody s ním sú vždy na profi úrovni, rýchle a bez problémov. A zase k doméne a jej uvoľneniu pre niekoho iného ... Milan a Xaxa to tu roky prevádzkujú viac menej za vatikánsku menu (čo je slovo ďakujem). Ja by som im prial, aby sa im to aspoň trochu finančne vykompenzovalo.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum