ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Ukončení provozu serveru Knife.cz Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/19/2007
Já myslím, že to, že Isch založila ten discord je dobře, v tu chvíli paniky, to bylo světlo na konci tunelu a odmakala na tom fakt dost. To že to tam připravené leží ještě neznamená, že je to úplně vyhozené. Všichni se samozřejmě těšíme na chronomag a je to asi i lepší alternativa. Xaxa má pravdu, že je zbytečné komunitu teď tříštit, když přemigruje komplet jinam. Nicméně ta zadní vrátka tu jsou, kdyby se něco podělalo, můžeme se tam potkat.

Takže díky všem, kteří tu káru táhli dosud a díky i všem, kteří udělali aspoň něco málo, abychom nezmizeli v propadlišti dějin.

A uložte si odkaz na webarchiv, někdy je zajímavé si tam číst věci, které z Knife byly smazané...

https://wayback.webarchiv.cz/wayback/*/knife.cz

Sklizeň dat začala intenzivně ve středu, takže verze Knife.cz dnešních dní tam s velkou pravděpodobností bude víceméně kompletní už skoro nafurt. (Dokud knihovně neshoří servery.)
Nejlepší nůž na světě je ten, který si pro sebe vyrobíš vlastnoručně.
Pište mi prosím pouze na mail.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/26/2008
Hejkale a Isch, děkuju!
Posláno:

Začátečník
Připojený: 4/3/2025
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/8/2008
Applause Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/18/2007
Dneska jedna ukrajinka na tiktoku, dala vídeo,že v Česku v obchodoch niekdo vykúpil všetky banány, to sa už asi Bert pripravuje na prevzatie fóra.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
Sidney napsal:
Hejkale a Isch, děkuju!

PRIPAJAM SA.. DAKUJEME..
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/28/2019
Sidney napsal:
Hejkale a Isch, děkuju!

Také se k poděkování připojuji. LeošV.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/18/2016
dopsler napsal:
Taky jsem něco přispěl 👍

Taky děkuju a posílám.

Hejkale a Isch, děkuju i Vám, archiv i discord se může hodit.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
Nejake to Euro tiez poslane... ;)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/7/2011
Ischko a Hejkale děkujeme za rychlou akci na počátku konce, opravdu to bylo světlo na konci tunelu Admire ještě jednou dík.

Milane a XAXO vám také patří dík za léta provozu tohoto serveru Applause díky kterému jsem (hlavně v Lipové) našel spoustu přátel s paní Lotrovou kam už více jak 10let pravidelně jezdíme.

Malou částkou také přispíváme 🫶💰
My life, my rules! No pain,no gain!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/19/2010
Milan, Xaxa ĎAKUJEM Vám aj touto formou za tie roky Vašej práce. Na Knife som našiel úžasné informácie, niekoľko priateľov a v ťažkých životných situáciách relax a psychohygienu.
Posláno:

Začátečník
alone-rs napsal:
Dneska jedna ukrajinka na tiktoku, dala vídeo,že v Česku v obchodoch niekdo vykúpil všetky banány, to sa už asi Bert pripravuje na prevzatie fóra.

Ne, ne, ne, za tohle já nemohu. Já koupil jen jeden.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
Laugh Laugh Laugh
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Ďakujem Isch aj Hejkalíkovi. Spravili niečo na úkor svojho času a to sa už dnes veľmi nevidí. Admire
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Bylo mi ctí vás poznat, mnohé osobně. Nicméně jinam migrovat nebudu. Takže se loučím a přeju mnoho úspěchů
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/23/2021
Všetkým vďaka za akúkoľvek snahu .Nemyslel som si ,že raz ma bude baviť takáto záľuba ,koníček ,ale ... jeden nikdy nevie ...

Každopádne prajem ,aby bola migrácia úspešná - bol by hriech pustiť
takúto veľkú komunitu "do zabudnutia" .

Zároveň si želám ,aby bol po migrácii väčší pokoj ,menej hejtu v komentároch ,
menej osočovania ,urážania ,pokojné usmernenie nováčikov ,akceptovanie názorov diskutujúcich - nie presadzovanie toho vlastného .... AMEN

Ako som sľubil - dar je na ceste :

Téma: VIPER KYOMI_PRISPEVOK pre KNIFE CZ
Poslal: 6. apríla 2025 18:53:29
105,- € aj s Packetou .... CELA SUMA POJDE AKO DAR PRE KNIFE

AK SA NEPREDA DO NEDELE ,TAK TU ISTU SUMU POSLEM

VDAKA ZA PRIESTOR ,VDAKA PRE KNIFE
„Veľkí ľudia diskutujú o ideách, priemerní o udalostiach, a malí o iných ľuďoch.“ — Charles de Gaulle
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/20/2020
slon napsal:
Bylo mi ctí vás poznat, mnohé osobně. Nicméně jinam migrovat nebudu. Takže se loučím a přeju mnoho úspěchů
ahoj neviem síce aké máš dvôvody ,ale daj tomu šancu.Ja som práve bol prvý krát kuknuť na chronomagu a bol som z toho hotový myslím že knife má jednoduchšie prostredie aj usporiadanie za mňa dúfam že zostane zachované.Tým sa nijako nechcem dotknúť tvorcov chrono.proste nemám rád zmeny....
Môj pôvodný účet bol Peto5 a nehanbím sa za to...
Posláno:

Začátečník
Peter, ahoj. Budu se snažit o to, aby struktura fóra knife.cz zústala po migraci zachována. Konec konců o tom píši i ve svém článku na toto téma. Pro přesnost cituji bod 3:

K migraci se váží přinejmenším dva problémy. Tím prvním je samotná kompatibilita struktury databází a z ní vyplývající větší či množství programování zjednodušeně řečeno převodových můstků tak, aby se vše dostalo na správné místo. K tomu podotýkám, že v první fázi rozhodně nebude nikdo zasahovat do struktury fóra tak jak jej znáte. Ideálním výsledkem tedy bude, že v novém prostředí po zahájení provozu budete mít stejnou strukturu kapitol, vláken a příspěvků, jako ve fóru minulém.

Pro větší klid duše Tvé, jakožto i duší ostatních na knife.cz zdůrazňuji, že moderátorská činnost na knifemag.cz bude silně zaměřena na pomoc případným bloudícím. Toto zmiňuji i zde:
https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=1280385#1280385

Já myslím, že to nebude žádná trága ....
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/20/2020
Ďakujem!!!👍👍👍
Môj pôvodný účet bol Peto5 a nehanbím sa za to...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Bert napsal:
Budu se snažit o to, aby struktura fóra knife.cz zústala po migraci zachována

Já teda mezi hackery rozhodně nepatřím, tohle mne dost uklidnilo...Grin Laugh Grin Díky moc...Applause
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum