ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Přechod na knifemag.cz Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 6/2/2014
nightmare napsal:
Opravdu se někdo ptá, proč neuvolní doménu knife.cz? Když vyrábí nože a materiály? A proč by to proboha dělali??? Aby se našli spekulanti/nadšenci, kteří by ji chtěli? Jako na tohle je potřeba se ptát???

EDIT: protože tu doménu využijí... Není to národní poklad a ani nic jiného...

Povinnosť odpovedať neexistuje. Toto tu, čo si predviedol, vyzerá že Ti dobre padlo schladiť si žáhu.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/7/2011
Tobě Berte, a tvému kolektivu moc a moc děkuji 🙏 že jste nás vzali pod svá křídla.
Snad to bude dalších 25 let 👍🤗
My life, my rules! No pain,no gain!
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Križo napsal:
Chápem, že niektorým otrnulo, keďže je knife zachránený. Ale ako to asi môže vyzerať medzi ostatnými ľuďmi, keď sa tu my navzájom "konštatujeme" ? Laurin má prevažne príspevky v inzercii, ale sú to vo väčšine nože, ktoré by sa do našich zemepisných šírok normálne asi nedostali. Ňo a čo mám osobnú skúsenosť, obchody s ním sú vždy na profi úrovni, rýchle a bez problémov. A zase k doméne a jej uvoľneniu pre niekoho iného ... Milan a Xaxa to tu roky prevádzkujú viac menej za vatikánsku menu (čo je slovo ďakujem). Ja by som im prial, aby sa im to aspoň trochu finančne vykompenzovalo.

Križo, naprosto s Tebou souhlasím, že kolega laurin nám tu zprostředkovává nože které u nás nejsou běžně dostupné a jsem přesvědčený, že jedná vždy férově.
Nicméně z jeho působení cítím, že je to výrazně obchodní duch čím disponuje, a proto mne dotaz “proč majitel doménu neuvolní” opravdu a fakt velmi pobavil….. tak jsem se neudržel a zareagovalCool
No jinak jsem hlavně chtěl reagovat na kolegu nightmare, jelikož to vystihl brilantně i když připouštím, že ta úvaha asi nevyžadovala přílišného vypětí jeho intelektu.
Jestli mi otrnulo nevím, Knifu vděčím za spoustu přátelství a zážitků, ale zase ty hromady železa taky nejsou zadarmoShocked Laugh
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Jardah - ja som sa pytal preco majitel domenu neuvolni? Laugh Ty citas asi medzi riadkami.

Ja vobec neviem ako to s domenami funguje, a ani ma to nezaujima... som viac menej pasivny uzivatel pocitaca, mobilu, internetu .... len som bol zvedavy.
Tak to dalej nema cenu asi riesit, odpovedane uz bolo.
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
No, tak já to přeložím trochu do lidštiny.
Frantovi patřila zahrádka. Pouštěl nás tam na mejdany, zahrádku udržoval, aby nám tam bylo hezky - všechno zadarmo. Teď už ho zahradničení nedrží, protože ho bolí kolena. Tak proč tu zahrádku neuvolní?

Ale ono se za doménu platí. Takže:
Franta si pronajímal místnost, kde byl kecací klub pro všechny - udržovaný, vstup zdarma. Teď už nechce ten klub dál provozovat, ale místnost má dál pronajatou. Tak proč ji neuvolní?

V obou případech otázka zní: Proč se majitel jen tak nevzdá něčeho, co mu patří? Otázka velmi adekvátní, že?

Tibor Mihálik: best_unsaid i laurin se jen zeptali. Na to mají samozřejmě právo. nightmare se jen zeptal. Nemá na to právo?
"Právo se ptát existuje. Toto tu, čo si predviedol, vyzerá že Ti dobre padlo schladiť si žáhu."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
Ešte ani nie je žiadny prechod, zmena a už sú tu debaty o h....
Pritom by sme mali byť jednotne radi za to,že niečo sa zachráni, nejak to bude pokračovať.
Ale ľudia...
Veľmi dr... doba.
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Delewar napsal:
Pritom by sme mali byť jednotne radi za to,že niečo sa zachráni, nejak to bude pokračovať.
Ale ľudia...
Veľmi dr... doba.

Howgh.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/2/2014
Surg napsal:

Tibor Mihálik: best_unsaid i laurin se jen zeptali. Na to mají samozřejmě právo. nightmare se jen zeptal. Nemá na to právo?
"Právo se ptát existuje. Toto tu, čo si predviedol, vyzerá že Ti dobre padlo schladiť si žáhu."

Povedal som, že neexistuje právo sa spýtať..? To hovorí Surg, ktorý vždy stál na piedestáli vyhradenom rozvážnym a múdrym..?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Jsem členem i na chronomagu a funguje to tam dobře. Takže děkuji, že byla oboustranná vůle to provozovat pod křídly Berta.

PS: Pro starý psi co se nechtěj učit nový kousky (včetně mě)...dejte tomu čas, fórum je hodně podobný, zvyknete si.
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Delewar napsal:
Ale ľudia...
Veľmi dr... doba.

Jsme lidé podivní. V dobách kdy nám teče do bot, se dovedeme semknout a být k sobě vstřícní a tolerantní, tak jak by to mělo normální. Pak nám otrne a zase nastoupí to naše přirození: homo homini lupus est!

Buďme rádi, že tu máme lidi, kteří, když jsme my ostatní jenom kňučeli, začali konat, viz. Ischka a Hejkal a další. Místo vděku se Ischce dostalo posměchu, když napsala, že jí nikdo ani nepoděkoval. Přitom v tom nechala spoustu práce a volného času, který mohla věnovat něčemu úplně jinému.

Tak si říkám, aby se nakonec nestalo, že pokud se tu budeme takhle projevovat ve své "přirozenosti", aby si Bert nakonec neřekl, že starat se o takovou tlupu rozhádaných pitomců se mu nevyplatí a svou snahu neodtroubil. Moc bych se mu nedivil.

Je mi z toho všeho poněkud smutno...

Zdenek

Edit. coll - občas na Chronomag zabrousím, ale jenom velmi opatrně. Ony ty hodinky taky něco stojí. Laugh

Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/15/2021
Sidney napsal:

Tak si říkám, aby se nakonec nestalo, že pokud se tu budeme takhle projevovat ve své "přirozenosti", aby si Bert nakonec neřekl, že starat se o takovou tlupu rozhádaných pitomců se mu nevyplatí a svou snahu neodtroubil. Moc bych se mu nedivil.

ono ale Bertovi nejde o to co se říká a jakým tonem, ale o duše a provoz webu = klikání = výdělek

Tak prosté to je. A je to tak v pořádku, jinak by mu nefungoval chrono a ani knife (ten bez toho přišel na úbytě)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
Zdeňku, na každém fóru jsou lidi se svými bebínky, to myslím Robert velmi dobře ví.

Líbí se mi, jak je na chmg udělaná karma, komunikaci to myslím velmi výrazně prospělo Happy .
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Ja bych v tom nehledal zadnou hlubokou myslenku, proste maji chronomag, fotonmag (a mozna i neco dalsiho, co neznam), tak bude knifemag. Krom toho dve ruzne domeny usetri nejake starosti pri migraci (a predpokladam, ze na te stare bude alespon na nejaky cas presmerovani).
Posláno:

Začátečník
Připojený: 10/27/2017
[/quote]
[/quote]

A myslíš si, že to je na Chronomagu jen rozkvetlá louka?Laugh Taky se tam lidi hádaj, jako taky, je tam aktuálně skoro 44tis registrovaných, takže bordel tam je a je to normální, když se to vyhrotí, tak je tam od toho tým moderátorů, který to pofackujou, rozdal ovoce a je zas na nějakou dobu klid
NON MULTI SED MULTA
JEDEN JESTŘÁB MNOHO VRAN ROZHÁNÍ
Posláno:

Začátečník
Připojený: 4/3/2025
Kohn napsal:
Sidney napsal:

ono ale Bertovi nejde o to co se říká a jakým tonem, ale o duše a provoz webu = klikání = výdělek

Tak prosté to je. A je to tak v pořádku, jinak by mu nefungoval chrono a ani knife (ten bez toho přišel na úbytě)

Inu, tahle věta: ..ono ale Bertovi nejde o to co se říká a jakým tonem, ale o duše a provoz webu = klikání = výdělek ....
je jedna z největších blbostí, které jsem dnes četl. Vysvětlím. Inteligentní běloch ví, že je potřeba, aby "se říkaly" zajímavé věci, a aby se říkaly "tónem", který konvenuje všem zúčastněným. Protože pokud tomu tak není, pak nejsou duše, není provoz, není klikání, není výdělek.
Technická 1: Chronomag jede na bázi dobrovolných příspěvků, čili na tón diskuze a její obsah je finančně mimořádně citlivý. Netvrdím, že toto je jediný správný model, ale v současnosti tomu tak je.
Technická 2: Píšeš: ...ono ale Bertovi nejde o to ....My jsme se o tom někdy bavili? Myslím, že nikoli. Jak to tedy víš? Díky za odpověď.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/15/2021
asi jsi to nedočetl Berte - však píši, že je to v pořádku

jde o provoz, jde, jestli se někdo hádá, je mnohdy aktivnější než nudná "rozprava o dvou odpovědích" - samozřejmě nejlépe když se lidé aktivně a dlouze baví v klidu.
Moc si to bereš. Wink

Ten záměr je snad jasný, žijeme v době jaké žijeme, a zadarmo dnes nikdo práci nedělá - i to poděkování je odměna - a ti zaměstnanci už vůbec ne. Proč to neříct, prostě se naskytla možnost rozšíření portfolia o forum, které zapadá do škály. Je to fajn pro všechny.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
"Člověk je tvor společenský. A jako takový potřebuje někam patřit, něco tvořit a někam směřovat. Zkrátka, potřebuje mít hodnotné a naplněné vztahy s lidmi....."
.....no ne každýmu se to podaří, někomu chybí ten cit a tak napíše píčovinu jen aby zaujal.
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:

Začátečník
Připojený: 9/11/2013
Chtel bych moc podekovat a doufam, ze to klapne!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
coll napsal:
"Člověk je tvor společenský. A jako takový potřebuje někam patřit, něco tvořit a někam směřovat. Zkrátka, potřebuje mít hodnotné a naplněné vztahy s lidmi....."
.....no ne každýmu se to podaří, někomu chybí ten cit a tak napíše píčovinu jen aby zaujal.

Grin Laugh mrGreen
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/9/2020
Sidney děkuju, už tři dny sedím a chci sem něco o tomhle napsat, ale já bych to takhle krásně nenapsal , takže by to zase dopadlo 😪
Ano je mi z toho taky trochu smutno.
Tímto taky děkuji Ischce a Hejkalovi za pohotovou akci máte můj obdiv a velké uznání Admire
Samozřejmě chci poděkovat i lidem co kontaktovali chronomag a v neposlední řadě Bertovi, že byl ochotný to hned řešit.
Už se těším až se to usadí a tyhle nemilé věci budou zapomenuty a znova nás bude spojovat ta krásná, lesklá a doufám, že pořádně ostrá věcička, kvůli které tu přeci jsme.

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum