ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Boj nožem Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/13/2008
klikis napsal:

Takže hlavně v klidu a radši nikde s kudlou nemachrovat. Noste ji jen na práci a na žrádlo, jako já Laugh

Souhlas Admire já nosím kudlu pro radost a z praktických důvodů, než ji vytáhnout na útočníka raději ji na něj hodím zavřenou a uteču Laugh Každopádně když se motám po lese a nebo když chodím na noční fotografické výlety tak RAT6ka mě aspoň trochu hřeje u stehna.... Happy
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Začátečník
Připojený: 7/21/2009
zpatky k boji...:)
zajma me jestli jeste nekdo uči BN krome guntingu a Aegisu???

Float like a butterfly, sting like a bee.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/30/2010
klikis napsal:
Nejlepší sebeobrana je se rvačce vyhnout. Nebo pokud to jde a sebevědomí to unese tak někam zdrhnout. Ušetříte si tím minimálně vysvětlování policajtům. Já se nepral už hodně let, naposled snad na škole, ale před pár týdny jsem byl na školení kousek od polských hranic a tam nás v hospodě prudil nějakej místní blboun. Nechali jsme ho být, jen tak jsme seděli u stolu a potom jednoho z nás (byli jsme tři) uhodil. Tak jsme ho chytili a dali místním na uklidnění, ani jsme ho netloukli. Za chvíli přišel znova, sednul si, začal vysvětlovat a potom kámoše praštil znova. Roztrhnul mu ucho, ten z toho byl tak vykulenej, že se na nic nezmohl. Tak jsem mu pomohl. Pár ran padlo na obě strany, nějaký roztržený obočí a poškrábaný ruce u mě, jeho jsem moc neviděl, kámoši a hospodskej ho odtáhli a předhodili policajtům (prý to neudělal poprvé a asi ani naposled, tak je volali automaticky).

Když jsem si ale potom uvědomil, že jsem měl v kapse malou RATku, tak se mi hrozně ulevilo, že mě ani ve snu nenapadlo ji vytáhnout. A vidět ji u mě ten pitomec, tak nevím, co by napadlo vytáhnout jeho.

Takže hlavně v klidu a radši nikde s kudlou nemachrovat. Noste ji jen na práci a na žrádlo, jako já Laugh

Tvůj názor plně sdílim. Spousta lidí se podělá a nůž, nebo pistoli vytáhne a je problém o kterým se jim dopředu ani nezdá. Jen bacha na blbce co tahaj, tam musíš vytáhnout taky a pak už jen vyhrát.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/4/2008
Dan.L. napsal:
Myslíte že je možné se naučit nějáké základní techniky podle toho co se dočtu v knížkách na internetu podle nějákých obrázků a popřípadě videí? Nemyslím mistrovské kousky ale nějáké základy se kterýma bych se popřípadě mohl ubránit. Třeba něco s Idonésie. k dispozici mám bolo cvičné nože kerambit a plno dalších typů nožů z celého světa. Jo a kámoša jako pokusného králíkaRazz

Naučit se dá všechno, ale pozor- naučit se to chybně zabere 20 opakování, ale až to zjistíš, odstranit tu samou chybu zabere 500 opakování. A na ulici nebude čas na nic, to musí být reflex. Radil bych jako kluci tady najít školu s vynikající reputaci, nebo oslovit Mistra této školy a zeptat se, jestli by byl ochoten dojít za vámi. (Je samozřejmostí, že zabezpečíte ubytování, stravu a hradíte dopravu a poplatek za výuku. Tak se to v praxi dělá.)
Důvěřuj Cestě ikdyž nevidíš kam vede.
Posláno:
Začátečník
slavik napsal:
[
V okamžiku, kdy by ale šlo nějak o zdraví mé dcery, byl bych schopný asi všeho...
Co vy na to?

To asi kazdy.Wink [/quote]
Je velice obtížné situaci správně vyhodnoti a pak ještě provést. Rodina je rodina to máš pravdu
Posláno:
Začátečník
Fiskantes napsal:
sniper napsal:
Panove zdravim.
Problem (jak spravne uvedl Mephisto) spociva v momentu prekvapeni. Pokud nejste na utok pripraveni a prijde necekane, pravdepodobne se k vytazeni zbrane nedostanete.

Keby som sa natolko bal o moju bezpecnost, ze by som so sebou nosil strelnu zbran, potom by som sa zaroven bal natolko, aby som na nebezpecnych miestach venoval zvysenu pozornost svojmu okoliu. Ale to sa lahsie pise nez kona, ze Wink

Kazdu chvilu sa to tu niekto snazi zhrnut slovami, ze ide len o teoriu a realita je uplne ina...ale toto je diskusne forum, tak diskutujme, ked nic ine aspon zabijeme casHappy

Je pravda, že spousta lidí vůbec nevěnuje pozornost svému okolí a vystavují se mnohdy zbytečně nebezpečí tím, že se nevyhýbá problémovým místům. A moment překvapení je velice důležitý. Stačí úlek strnutí a může být velký problém na světě.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/29/2001
Opravdu si nemyslíte, že ...

Včera jsem měl incident se psem, byla to taková mela, že jsem si ani nevzpoměl, že mám u sebe zbraň a nůž. Odnesla to pravá ruka a psa (vymaštěněj maliňák) jsem předal přiškrceného majiteli. A to jsem se preventivně zeptal, jestli nebude problem...Neutral
Nepropadej panice...
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/9/2008
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/29/2001
Maliňák = Belgický ovčák, energický, rychlý pes, hodně se u nás rozmáhá ve sportu.
Můj incident: majitel psa si myslel, že mne jeho pes nenapadne, když jsme den předtím se psem pracovali, ale po chvilce hraní s balonkem se pes do mne pustil... přidusil jsem ho tím jak jsem na něj kleknul. Pes to přežil, majitel v šoku a já s pokousanou rukou. Zlatej německej ovčák.Happy
Nepropadej panice...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Na základě širší dohody adminů, moderátorů a uživatelů z letošní Příbrami je toto vlákno pro další diskuzi uzavřeno. Při založení podobného vlákna bude toto okamžitě odstraněno.W.

westy vložil tyto přílohy:
160498_gallery1_73i5g.jpg.jpg

Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum