ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Anketní otázka: Jakou barvu trička na letošní Knifeshow?
Volba Hlasy Statistiky
02-Navy blue (19-4023TPX) 33 42%
03-Ash melange (bez kódu) 2 2%
05-Royal blue (19-3952TPX) 2 2%
09-Khaki (18-0316TPX) 36 46%
67-Castor gray (18-0510TPX) 5 6%
Knifeshow Lipová 2014 - AKNETA - barva triček Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 4/22/2009
09-Khaki (18-0316TPX)
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/24/2011
Navy blue bude super. Hodí se mi ke kaťatům. Grin
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
ups
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Dovolil bych si tímto uzavřít hlasování. Sice těsně, ale zvítězil khaki odstín. Potisk černý. Pár číselných údajů - hlasovalo 71 osob, bylo dosud 19-ti lidmi objednáno 34 triček, z toho 24 je uhrazených (za což děkuji). V uplynulých letech bylo průměrně objednáno cca 100 triček.

Takže, prosím, pokud bude ještě zájem o trika, tak bych uvítal jejich objednání a uhrazení nejpozději do 10.května. Prosím, objednávky výhradně na e-mail, ne PM, na to nereaguji, do emailu uvést počet a velikost trika (trik).
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/19/2008
Ahoj Westy,

poslal jsem Ti E-mailAdmire
Poznal jsem mnoho kamarádů, ale ty nejlepší v lese
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/19/2010
Chystám sa na to od Lipovej, ale píšem to až teraz. Manželka dbá pri praní na správny postup aj správnu teplotu vody, napriek tomu sa klubové tričko r. 2014 výrazne zbehlo pri prvom praní. Zvyšok prádla (aj tričiek 2012, 2013) v úplnom poriadku. Ak to nie je iba môj prípad, tak v budúcnosti bude nutné venovať viac pozornosti nielen výberu farby tričiek. Vopred ďakujem a teším sa na ďalší ročník.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Jedno triko je vyprate uz treti krat a farbu ma ako to druhe nenosene a neprane, tak neviem kde by mohla byt chyba.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/22/2009
U mě barva naprosto OK a navíc střih je příjemnější. Ty první ročníky mě škrtili u krku (PS: Velikost beru stejnou a spíš jsem nabral, takže mou váhou to není )

Za mě OK.
Maley Willie
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/7/2011
outdoorman napsal:
Chystám sa na to od Lipovej, ale píšem to až teraz. Manželka dbá pri praní na správny postup aj správnu teplotu vody, napriek tomu sa klubové tričko r. 2014 výrazne zbehlo pri prvom praní. Zvyšok prádla (aj tričiek 2012, 2013) v úplnom poriadku. Ak to nie je iba môj prípad, tak v budúcnosti bude nutné venovať viac pozornosti nielen výberu farby tričiek. Vopred ďakujem a teším sa na ďalší ročník.

Taky hlásím že se letošní triko po vyprání smrsklo tak že už z něj má radost můj kluk Laugh ,jinak barva OKOk
My life, my rules! No pain,no gain!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum