ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
kovářské uhlí Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 11/20/2006
Ahoj. Nevíte kde by se dalo sehnat kovářské uhlí?Jsem z Pardubic a tady v okolí nic není dík.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
radous71: jestli není v okolí nic není, musíš kopat ještě hlouběji Laugh

ale vážně, řešili jsme to před srazem v Jeseníku tady www.knife.cz/diskuze/philboard_read.asp?id=960&recordnum=540
a kromě znojma to budeš shánět asi špatně..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/27/2005
Samurai napsal:
radous71: ...a kromě Znojma to budeš shánět asi špatně..
Ja jsem kupoval kovarske uhli v Sokolnicich u Brna. Bohuzel, bylo nevalne kvality. Ted ho na Pikovu radu beru v Tisnove a jsem maximalne spokojenyHappy
Ale pro Tebe je asi Tisnov skoro takove reseni, jako Znojmo, co Sad
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
LittleNail: já ho zatím nepotřebuju.. naštěstí a až budu potřebovat, tak si udělám výlet s rodinou a jakoby náhodou potkáme cestou uhelný sklad Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2005
Jen podotknu, že i v tom Znojmě (pro Sama - s velkým "Z"! Wink) měli tehdá už jen to polský, o kterým tu šla tenkrát řeč, že zrovna taky nic extra...
Jsem patriot, ale léčím se...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2005
My taky bereme z Tišnova, první várka byla vcelku dobrá, druhá, to byla hrůza, věčně zasratá výheň, čmoudilo to, jak nachcípanej drak(nic proti Tobě DrakuWink ) ale se 3 várkou zatím maximální spokojenost. Jinak ta firma rozváží i do svých poboček, druhou má nedaleko Rosic u Brna v Domašově, ale jestli má další i jinde netuším....No a pokud neseženeš uhlí, tak holt buď plynovou, nebo elektrickou....
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/22/2006
Je to tohle "uhlařství"? http://www.stavounie.cz/
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/12/2008
Tuto firmu neznám,ale v Tšnově je pobočka firmy ESTOP a když jsem sháněl uhlí před cca dvěma měsíci tak mi tvrdili.že uhlí mají a že je dobré.Nakonec jsem tam nejel a vzal jsem z jejich pobočky v Sokolnicích.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/22/2006
Diky, zkusime, uvidime...Wink
Posláno:

Štamgast
BILL napsal:
Je to tohle "uhlařství"? http://www.stavounie.cz/

Myslím, že je to ono.....V tom Tišnově je to na takovým blbým místě hned za podjezdem mostu, blbě se od tama vyjíždí.....
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/20/2007
Taky jsem letos bral uhlí v Sokolnicích ale nic moc to nebylo.Před tím jsem měl černý uhlí z Čučic,byly to sice větší kusy který se musely podrtit ale hořelo ve výhni krásně.Ten ESTOP má pobočku i v Ivančicích,tak kdo to má blízko,můžu doporučit.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/15/2008
Jen bych se chtěl zeptat, kolik asi stojí uhlí v tom Domašově u Brna? Tak 500kč za metrák?
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/10/2007
nevie niekdo prosim kde by som kupil kovacske uhlie blizko trencina dik.
Posláno:

Štamgast
Sniper-quake napsal:
Jen bych se chtěl zeptat, kolik asi stojí uhlí v tom Domašově u Brna? Tak 500kč za metrák?

No to už včíl nevím, ale v Domašově ho nemají, musel by jsi si ho nechat dovést, tak jako jsem to dělaával já, když jsem bydlel v Rosicích. Ke konci se už ale šprajcovali a míň než nějakejch 10 metráků už nechtěli vozit, tak fčíl sbalíme vlek a valíme pro to do Tišnova a tam si to rovnou napytlujeme. Ale hlavně si tam můžeš vybrat při tom nakládání.....
Tady máš číslo do toho Tišnova, tak se kdyžtak na cenu můžeš zeptat: 549412519
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/15/2008
chichin napsal:
Sniper-quake napsal:

No to už včíl nevím, ale v Domašově ho nemají, musel by jsi si ho nechat dovést, tak jako jsem to dělaával já, když jsem bydlel v Rosicích. Ke konci se už ale šprajcovali a míň než nějakejch 10 metráků už nechtěli vozit, tak fčíl sbalíme vlek a valíme pro to do Tišnova a tam si to rovnou napytlujeme. Ale hlavně si tam můžeš vybrat při tom nakládání.....
Tady máš číslo do toho Tišnova, tak se kdyžtak na cenu můžeš zeptat: 549412519

Ok, dík moc.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/13/2006
chichin napsal:
My taky bereme z Tišnova, první várka byla vcelku dobrá, druhá, to byla hrůza, věčně zasratá výheň, čmoudilo to, jak nachcípanej drak(nic proti Tobě DrakuWink ) ale se 3 várkou zatím maximální spokojenost. Jinak ta firma rozváží i do svých poboček, druhou má nedaleko Rosic u Brna v Domašově, ale jestli má další i jinde netuším....No a pokud neseženeš uhlí, tak holt buď plynovou, nebo elektrickou....

To nekvalitní uhlí nemá ještě menší výhřevnost, nebo je to jenom o tom kouření
a špatném spékání ?
Posláno:
Štamgast
Připojený: 2/8/2008
Zerg napsal:

To nekvalitní uhlí nemá ještě menší výhřevnost, nebo je to jenom o tom kouření
a špatném spékání ?

Zažil jsem lecos. Smrad, praskání, téměř nehořlavost, spoustu létajícího popele a různé kombinace. Holt si buď vybereš co chceš, nebo děláš s tím co máš. Většinou s tím dělat lze.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/21/2007
Měl sem stejné problémy a zažil sem i koks který nehořel a ne jednou.Ted si pálím koks sám s černého uhlí a je 100% hoří jak dřevěné uhlí.Jak to dělám -už 12 roku beru na topení černé uhlí a ted jak mám výhen tak se mi to hodí jak už vyhořívá uhlí v kotli tak to stačí jen vyklepat do popelníku dokud je to hžavé a nechat vyhladnout ono to už nestačí vyhořet a je to supr.Větší výhřevnost sem neměl možnost ještě vidět než má to nedohořelé uhlí uplně čistí plamen ani náznak síry nebo kouře.
Val
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/28/2009
dovoluj si vám nabídnout kvalitní kovarske černé uhlí – ANTRACIT, za cenu klasického černého uhlí. tel.+420777017391
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/21/2007
Tak se mi zase zadařilo koupit koks který hoří ale teplotu na svařování neudělá .Asi přejdu na dřevěné uhlí jenom doufám že to nedopadne jako s koksem.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum