ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Co nosíme v kapse, batohu... Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/3/2004
co s sebou nosite denne?

ja: Gerber multitool ale za par dni vymenim za Spirit, v kapse Victorinox picknicker, spolu s multitoolem v pouzdre malou led-baterku. V penezence pak "survival card", flastry a trsatkoHappy. V Batohu kdyz ho mam tak mj. takovej micromultitool, provazek, izolepu, blok, tuzku...

Pri wandru navic baterku Inova T2, nuz Crewman od Becker knife and Tools, malou lekarnicku + nejaky blbostiHappy
Posláno:
Štamgast
fotky:
Posláno:
Štamgast
sakraHappy
Posláno:
Štamgast
tak ale ted: co nosim denne:
Posláno:
Štamgast
a na wandr atd:
Posláno:
Štamgast
jo a ten pidi multitoolek:

mam ho z blesaku za euro, byl tam rozbitej nejt, tak jsem tam soupnul sroubek a drzi jak bejkHappy

bral jsem ho hlavne kvuli hodne stihlejm klestim - uz jsem si s nima vyndal i trisku, kdyz jsem nemel picknicker s pinzetou u sebe..
paw
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/5/2003
teoretic napsal:

dobra vybavicka Happy muzu se zeptat kde se da sehnat ta baterka a ta "kreditka"?

diky Paw
Posláno:
Štamgast
paw napsal:
teoretic napsal:

dobra vybavicka Happy muzu se zeptat kde se da sehnat ta baterka a ta "kreditka"?

diky Paw
zeptat se muzes vzdycky - ridim se heslem: zeptej se me na co chces, ja na co chci odpovimHappy

Ta kreditka treba tady na armyshop.cz ,jmenuje se SURVIVAL CARD.

baterkou myslis tu malou LEDku? tu nemam z Cech, ale mrknu se na cekym netu na neco obdobnyho a dam kdyztak vedet...jinak ta ma stala 20€, ale vyplati se to, koupil jsem si modrou, delka 8cm, prumer necely 1cm (v miste rozsireni na zacatku baterky cca. 1,4cm), ma skvelou cocku, takze utvori uceleny kruh, kdyby te to zajimalo, tak to muzu zkusit vyfotit..efektivni vzdalenost cca 5m, znatelny dosvit cca. 10-15m, baterky maj v tom vydrzet min. 60 hodin sviceni - jsou tam 4 jako do hodinek, ale prťavýHappy, na tech mejch puvodnich stoji AG5, tak nevim, jestli to je nejaky oznaceni..)

t.

t.
Posláno:
Štamgast
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
Tak teď i já přispívám se svou troškou do mlýna....

Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:
Štamgast
FMJ napsal:
Tak teď i já přispívám se svou troškou do mlýna....
jestli koukam dobre tak to je swiss tool, delica a to velky je co? ty nosis denne dva zaviraky nebo je stridas?
FMJ
Posláno:

Štamgast
...jo, jsou to Cold Steel Voyager, Spyderco Endura (dle mě asi nejlepší jednočepelový zavírák střední velikosti), Victorinox SwissTool, teleskopický obušek FLY s horizontálním pouzdrem (na sebeobranu asi lepší, než nůž) a konečně svítítko Photon Microlight III (na to, jak je malé, svítí jak sv..a.
FMJ
Posláno:

Štamgast
teoretic napsal:
jestli koukam dobre tak to je swiss tool, delica a to velky je co? ty nosis denne dva zaviraky nebo je stridas?

Ten Voyager je nový, takže ho budu střídat. Prostě mi to nedalo a nekoupit ho (nový) za těch 2250,-Kč.... Jasně, je to celkem "kousek", ale když si vemu, že stál skoro, jako ta Endura...

Posláno:
Štamgast
a sakra, endura, a vidis, jak bych dal ruku do ohne, ze to je delica, asi me zmatnul ten macek voyagerHappy
FMJ
Posláno:

Štamgast
Když jsem na výstavě v Brně vedle sebe viděl Spyderco Enduru a Police, musel jsem si je vzít do ruky, protože mi při letmém pohledu přišly ty nože stejně dlouhý. Říkal jsem si: Hergot, Police se střenkama z FRN a bez falešnýho ostří? No, byl jsem z toho chvilku v lese...
Posláno:
Štamgast
uz vim, co me zmatlo - z tohodle pohledu mi totiz, ze na konci strenky je docela ostra hrana - jako to ma delica, ale kdyz se na to divim dyl, tak to zaobleni uz vidimHappy

police bych si nespletl, ten ta ten tvar strenky uplne jinej, ale tvar cepele podobnej, az na ten vybrus u spicky...

btw. za tu cenu toho Voyageru jsi udelal dobrej kauf...

t.
JJ
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/2/2005
tak tole taham po kapsach jaHappy
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/29/2004
JJ napsal:
A jeje. Další to šťastný člověk, který tahá po kapsách Sebbezu. RazzLaugh
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/29/2004
JJ napsal:
A jeje. Další to šťastný člověk, který tahá po kapsách Sebbezu. RazzLaugh
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
V kapse nějaký zavírák (momentálně Devastator), na klíčích malý Benchmite + INOVA baterečku (takovou tu placatou 2cm dlouhou) a v peněžence tu survival card (dala mi ji kolegyně). Jinak v autě asi 5 dalších nožů na různých místech...

D.
( . )( . )
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum