ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Sekáč - Integrál od Zerga Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/2/2008
Automaticky založená diskuze k recenzi Sekáč - Integrál od Zerga
Carpe diem quam minimum credula postero
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
Fundovaná recka Tome, díky za ni! A kudla je to epesní, přesně v mým gustu, o tom žádnáOk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
Hezky shrnuté poznatky z práce s tímto nožem, Tome. A nůž samotný...to je prostě NĚCO...Admire
Spojení pouzdra s pojmem provizorní považuji vysloveně za "špek", protože až budu umět to, co Zerg nazývá provizoriem, tak si hrdě řeknu, že už umím udělat pouzdro.Happy Zkoumal jsem ho dnes podrobně a nemá chybu...Ok
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Dušane díky za zveřejnění, byl to fofr.mrGreen

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Do teď jsem si myslel, že toužim po Bolu nebo Parangu, teď už ne. Fantastickej nůž, sice ho nanic nepotřebuju, ale vážně moc bych ho chtěl ... vždyť to znáte Happy . Jinak parádní recenze, Krakene, hlavně spousta fotek, to se mi líbí, video je už jenom třešnička na dortu. Jen tak dál.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2010
Pěkná práce. Nejvíc mě pobavilo: já si vybral dubyLaugh
A pak jsem tady chtěl napsat ještě něco, co ale radši pošlu Krakenovi po PM, abych nerozdmýchal vášněHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/26/2007
Ahoj Tomíno Happy

Moc pěkně napsáná recenze, líbí se mi, že jsi to psal, jako kdybys to říkal přimo lidem Ok
Co se týče nože, ten jsem v ruce měl a hrozně moc mě okouzlil, to zpracování je prostě dokonalé ! Když vydržel Tvoje testování, tak už musí snést vše Happy

Super recenze a super nůž Ok Applause

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Nůž je festovní, poctivá práce. Navíc, co hodnotím, je integrál, což se moc nevidí. Tvary ladné, zpracování suprové. Co však nevidím, když je to nůž daný do recenze, je jeho cena. Protože i ta má vliv na rozhodování zákazníka, jakou hračku si koupí.
Ale díval jsem se před chvílí na recenzi mého nože, a cenu tam v tabulce taky nemám.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/30/2005
Tak to je paráda, krásně jsem si početl a ta kudla je moc povedená. Integrálů v tomhle kalibru tolik není, je to zajímavá konstrukce. A ta kožená ručka, to je lahůdka. Tohle bych si uměl představit na batohuOk Jen škoda tý chybějící ďoury na jistící provázek, ten by to asi chtělo.
"Židovský stát vznikl v zásadě na účet Arabů. ...Palestina už neexistuje. Konec. Měl bych říct, že je mi to líto, ale líto mi to není." Moše Dajan
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/2/2008
Cena v tabulce neni uvedena, protoze ji nevim. Za sebe vsak musim rict, ze mi tam neschazi.
Carpe diem quam minimum credula postero
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/7/2010
Tedy všechna čest, tomu říkám testování. Nožomil bere nůž tam kde jiní lidé používají sekeru, Kraken bere nůž tam kde jiní lidé používají motorovou pilu Happy
Jinak kudla je to nádherná, začínám řešit jak si odůvodnit její nákup...
"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2008
Ahoj Tomáši pěkně si to sepsal.Ok Integráli mám rád a tento je povedenýOk ,přitom je to ještě velikostně normální nůž tak je samo použitelnější i pro širší okruh zájemců.EZH je fajn ocel nízkoprokalitelná a tím i značně při dobrém zakalení houževnatá a při tom slušně držící ostří i i zápřahu.A kožené kroužky tu asi cenu probírat nemá páč je to ne jen klasika staletími odzkoušená ale i nejlepší tlumidlo rázů způsobené sekáním v přírodních matroších jaké je.Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Jak píše Láďa,kůže je kůže,tvrdím to už létaHappy.
Jinak nůž jsem měl možnost si pořádně prohlídnout a osahat a je to opravdu prďáckej kousek.Nádherná kovářská práce,prostě nástroj s dušíOk.
Třeba ho někdy i průbnu...Wink.
Jo a pěkný počteníčko Tome.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/7/2009
Krakene moc pěkná recenzeOk na krásný, použitelný nůž. Hlavně to video. Názorné a pro představu daleko lepší než fotky (i když ty jsou také pěkné). Taková poloautomatická štípačkaGrin Jen když se na to dívám, trpí moje kolenaSurprised (ono ježdění za mlada v kraťasech na motorce udělá svoje)...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2006
Vše už bylo řečeno, jen bych se přimlouval za zveřejnění ceny - (aspoň hrubý nástřel)proč ji nedat, já bych uvažoval o podobném a rád bych se zorientoval. Děkuji!
"Tak jako všechny cesty vedou do Říma....někdy i všechny snahy vedou do prdele...."
Luděk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/27/2010
Jak u většiny recenzí nevydržím do konce, tohle jsem tak nějak proplul a bavilo mě to. Nůž krásnej a navíc i dobrej pracant.
Na mě udělal vážně dojem..... fakt Ok
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Štamgast
Ufff....Grin

Pánové díky za čas a za reakce.
Už dvě hodiny vyřizuju sms, telefony, mail a Pmka...ted se dostávám sem...Shocked
Nečekal jsem tolik reakcí, a hlavně ne tak rychle.

Takže v první řadě díky Turisto za upozornění na hrubky,Oh No já to projížděl, word to projížděl a nic. Takže díky moc za opravu. Pravopis mi fakt nejde.

Cena: Jako u všeho se cena odvíjí od náročnosti a na tom co si zákazník vymyslí. Zerg se jistě k ceně vyjádří, až se sem podívá. Já samozřejmě cenu vím, ale nechám to ať si doplní Martin co a jak.Razz

Kudlu jsem se snažil zapřáhnout jak se dalo, tenhle typ nože v takovémto zpracování se moc nevidí při práci. Takže šlo o představení tohoto nože a této konstrukce. V práci se bude samozřejmě pokračovat a časem se ukáže. Martin teď pracuje na podobné kudle s trochu jinou čepelkou.Protože budoucí majitel je člověk kterého znám a kterého jsem touhle kudlou nakazil, tak je domluveno že spolu vyrazíme ven a porovnáme oba dva. Každý pak napíše jak mu kterej sekáč seděl.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2010
Surprised tys to teďka veřejně provařilSurprised Shocked Happy

No nemáš zač, rádo se stalo.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Ještě nakousnu to vyvážení,které tam zmiňuješ.Ona to je daň za masivní integrovanou záštitu i masivní patku,prostě za pěknej vzhled kudly.Toho materiálu tam je hodně,všiml jsem si toho v tý Plzni.
Když chceš zachovat vyvážení na čumák a navíc se vejít do určitý hmotnosti,musí se tam prostě ubrat co nejvíc.To jsme řešili u Haltraváka.Ale pak to zase není tak pěkný jako tenhle Zergův kusan...
Jinak co se týká těch skupin,kam bys řadil mě?
Slouží u mě jak kukri,tak Parang,sekací nože a jeden vlastní projekt co mě vybouchal Ládes.Jsem asi divnejGrin.
Posláno:

Štamgast
....jseš divnej Gero....Laugh mrGreen já jsem taky divnej...nějak se neumím zaškatulkovat, prostě se mi líbí všechny nože...dokonce i jedno spyderco...mrGreen

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum