ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
7.7.2012 - Nožíři na hradě Buchlov Možnosti
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
Automaticky založená diskuze k článku 7.7.2012 - Nožíři na hradě Buchlov
.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/30/2011
Když je na plakátu nafocená moje kudla, tak to budu muset dojet.Happy
Na zdar správné věci ! A nech zhynů všeci zkurvysyni !
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/4/2012
Krasa, jen doufam, ze se po celou dobu trvani nebudu potit o nadvori niz u kovadliny Razz V kazdem pripade se tesim na pivni priliv behem celeho dne... A ze bude Grin

Ps. neuvazovals o vytvoreni udalosti na FB? Propagace by se tim zmnohonasobila.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/25/2011
Posláno:

Štamgast
Dalibor: tohle znam a sleduju ale v ramci FB (FičíBůček) tam neni o nozich ani zminka a to me pride skoda. Nebo aspon hodit plakat primo na pozvanku na buchlovske kovani.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/31/2011
Pamätám sa, že minulý rok na Buchlovskom kování boli tiež nejakí nožiari, no asi nič oficiálneho. Dúfam, že sa mi podarí prísť (možno aj na bicykly).
"Na ceste za obrodou remesla a prirodzenej hudby."
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Sákra to mě mrzí, tou dobou bych měl být na kurzu kování u Karla Krepse. Tak si to tam užijte!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/7/2008
No to bys teda měl Bobe, hehe ...obzvlášť když to máš celkem za rohem

Listre...však ty se urveš , my v galerce budeme mít hezky chládek, tak se kováři budou jistě chodit nejen ochlazovat. Protože není nic lepšího než v totálním vedru po předešlé pitce stát u výhně a mlátit to železa, loni jim teploměr měřil jen do 65. hehe

Dzejpi : no ze Skalice taky kousek, určitě přijeď

škoda Vencále ...tož na rok !

Každopádně Vás rád všechny uvidím, Buchlovské kování je moc příjemná akce plná dobré nálady a hodně zajímavých věcí, tak určitě doražte.

Případné dotazy rád zodpovím.

Ahojte
Petr

Posláno:

Štamgast
Něco málo fotek z předešlých ročníků :
http://www.buchlov.info/fotogalerie/album/15
http://www.buchlov.info/fotogalerie/album/14
http://www.buchlov.info/fotogalerie/album/5

Loni tu bylo tuším přes 30 kovářů ?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Ahoj Peťo,
dá se tam přespat v autě - vlastním?

Předpokládám, že dobrého červeného se tam najde.

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/29/2008
Buchlov- jak hrad tak i zámek za návštěvu určitě stojí, v okolí je ještě hodně zajímvý hrad Cimburk (zřícenina), Velehrad a spoustu zajímavostí vše cca do 8km od Buchlova. Ktomu krásné okolí a krásné nože, takže kdo váhá neváhejte doporučuji navštívit!!! pokud mi vyjde čas zajedu se za klukama nožířsíma aspoň ráno podívat.
Posláno:

Štamgast
Nazdar Tome!

V autě přespat jde kdekoli, jsou ale u hradu i sklepení, kde se dá taky pěkně vychrápat,ale problém je v tom, že po 6té hodině se brány hradu uzavřou a ven nesmí ani noha kovářská či nožířská...je to dané pravidlo aby se předešlo všem komplikacím .

Vašku...tož jako ještě aby ses nedojel podívat, to by mělo být pro všechny nožomilné lidi v okolí 5Oti km povinné !Laugh
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/7/2011
no tak v tom horku to musel být očistec...kování a horko...výborná kombinace,ale foto z předešlých akcí dost dobrý
Posláno:

Štamgast
No jako Mirku od výhně jsem byl zvyklý na ledacos, ale když jsem byl na Buchlově poprvé, tak po hodině a půl u výhně a ještě s kocovinou jsem myslel, že padnu...fakt maso snad bude menší horko letos
Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/20/2012
Určitě se přijedu podívat bude to parádní akce. Když to mám od baráku co by kamenem dohodil i kdybych se měl v tom vedru upéct. Ohledně té propagace na FB a podobných zdrojích, néni nic lehčího než nahrát plagátek na tuto akci jako svou fotku a je to Happy koho to zaujme ten se mrkne na origoš pozvánku.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2009
hf.p napsal:

V autě přespat jde kdekoli, jsou ale u hradu i sklepení, kde se dá taky pěkně vychrápat,ale problém je v tom, že po 6té hodině se brány hradu uzavřou a ven nesmí ani noha kovářská či nožířská...je to dané pravidlo aby se předešlo všem komplikacím .

Ahoj Peto!
Chapem to dobre ze akcia je do 17.00.potom (18.00.) sa hrad uzavre a kto ostane vo vnutri tak tam je (musi a chce bit ) az do rana? Potom sa spi v stane , pod sirakom alebo ako to vlastne je .Je tam nieco aj po fajromte pre tych co ostanu ci ????
Dik za objasnenie -rozvinutie priebehu
Dik Milan
Posláno:

Štamgast
No po 6té hodině je to bohužel jen pro kováře, nožíře a pořadatele...
Já akci nepořádám, jen se s ní vezu, tak to není na mě. Tohle je pravidlo po všech 6 ročníků...celkem bujarý život se ale vede i v podhradí, kde je hospoda, a vedle i hotel...jinak spaní kde si kdo najde. Kování probíhá celý víkend a jestli budou chtít nožíři vytáhnout kudle i v neděli a nebude se jim chtít domů, budou kudle i v neděli, já tam budu každopádně až do konce a jak znám ostatní, nebudu sám Grin
Jedna výheň bude i hned vedle galerky kde budem, asi vemu i pásovku a nějaký vercajk, tak můžem něco vykudlit...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/12/2010
Tak to by jsi mě mohl naučit nějaký zavíráky Laugh Laugh. Vezmu možná nějaou ocel že bychom mohli cosik bouchat. Už se těším moc
Pijem dokud nepadnem a když padnem pijem v leže
Posláno:

Štamgast
No zavíráky asi dělat nebudu, ale máš-li nějaký dotaz tak se pak klidně zeptej Fildo...

jinak tohle vidím z okna a na tom "nejhrbatějším" kopečku od pátku budem

hf.p vložil tyto přílohy:
P1050150.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Ja uz mam nazbrojeno. Dve flasky letosni noviny v alkoholickem arzenalu mrGreen
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum