ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
8.-9. 9. 2012 - Nože 2012 - Příbram Možnosti
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
Automaticky založená diskuze k článku 8.-9. 9. 2012 - Nože 2012 - Příbram
.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/15/2008
Milan napsal:
Automaticky založená diskuze k článku 8.-9. 9. 2012 - Nože 2012 - Příbram

Á,moje Mekka ke které se mysl upíná...
(a taky rodné město)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
Na vystave kde byly noze jsem byl naposledy pred sestnacti roky tak bych nechtel bejt urejpanej, ale cekal jsem ze se na Noze-cz dozvim trochu vic o chystane vystave. Chapu to spravne ze oni jsou poradatele? Pripadne jsou nekde lepe zpracovane stranky o teto vystave?
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/26/2007
Ak sa nevieš dozvedieť informácie o tohoročnej výstave, môžeš sa niečo dozvedieť o predošlých ročníkoch:

http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=11088
http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=7558
http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=4930
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/29/2008
Meiming napsal:
Na vystave kde byly noze jsem byl naposledy pred sestnacti roky tak bych nechtel bejt urejpanej, ale cekal jsem ze se na Noze-cz dozvim trochu vic o chystane vystave. Chapu to spravne ze oni jsou poradatele? Pripadne jsou nekde lepe zpracovane stranky o teto vystave?

O jaké informace máš konkrétně zájem? Možná se to dá napravit. Určitě je dobře, vědět co je špatně a podle možností to napravit.

Kmet
Posláno:
Štamgast
Asi jsem příliš náročnej, čekal jsem například že po kliknuťí na odkaz doprovodný program se dozvím něco víc než suché kováři, když už jsem pak otevřel soubor PDF dost mne zarazil jeho obsah. Čekal jsem aspoň holou větu něco jako "Celý den bude na výstavě v provozu kovárna kde se postupně vystřídají kováři ........" u dalších odkazů na doprovodný to samé. Samostatně otevíraný soubor s jedním obrázkem bez textuSad . Zkusil jsem si tedy počíst o předešlých výstavách tam zas odkaz na pdfko a neůplný výcuc pak další roky zvlášť. Předpokládám že si tahle výstava dělá reklamu sama, protože to co je předvedeno na stránkách noze-cz mne od ní spíš odrazuje. Přišlo mne to trochu škoda takhle odfláknuté webovky.
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/29/2008
Meiming napsal:
Asi jsem příliš náročnej, čekal jsem například že po kliknuťí na odkaz doprovodný program se dozvím něco víc než suché kováři, když už jsem pak otevřel soubor PDF dost mne zarazil jeho obsah. Čekal jsem aspoň holou větu něco jako "Celý den bude na výstavě v provozu kovárna kde se postupně vystřídají kováři ........" u dalších odkazů na doprovodný to samé. Samostatně otevíraný soubor s jedním obrázkem bez textuSad . Zkusil jsem si tedy počíst o předešlých výstavách tam zas odkaz na pdfko a neůplný výcuc pak další roky zvlášť. Předpokládám že si tahle výstava dělá reklamu sama, protože to co je předvedeno na stránkách noze-cz mne od ní spíš odrazuje. Přišlo mne to trochu škoda takhle odfláknuté webovky.

Zdravím a díky za názor.
Kus pravdy určitě máš. Pozitivní pro pořadatele je to, že to vnímáš tak, že si výstava dělá reklamu sama. Určitě je to lepší než super webovky a výstava na pytel. Nicméně pravdou je, že když se něco dělá, m+lo by to být pořádně. Tvoje připomínky jsem tlumočil dál a myslím, že nezapadnou.
Prosím Tě, pro příště by bylo dobré (to latí i pro ostatní), sdělit svůj názor i tam, kde s tím mohou něco udělat (noze.cz@volny.cz). Zpětná vazba má něco do sebe. Bylo víceméně náhodou, že jsem sem vlezl a je škoda nedozvědět se to, co může být přínosem.

Posláno:
Štamgast
Nebyl jsem si zcela jistý zda je provozovatel stránek www.noze-cz.cz i organizátorem a hlavním progátorem výstavy tak jsem nad tím tolik nepřemýšlel a tady byla už načatá diskuze tak jsem se divil tady. Přeci jen otevřít tolik pdfek a tam kuk Surprised jen obrázek to je v dnešní době zvláštní. Když si dá majitel stránek trochu práce určiťe zvládne lepší prezentaci. Díky za předání a jsem rád že to nebylo vnímáno jen jako blbá kritika, protože tak jsem to ani nemyslel. Doufám že budu mít čas a aspoň na pár hodin se na výstavu dostanu, nože práce s kovem a dřevem je můj koníček už dlouho.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
přesunuto od uživatele Kmet:

Nejaktuálnější informace o letošní příbramské výstavě nožů jsou na www.noze-cz.cz a to včetně přihlášených účastníků.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/24/2006
Výstava se kvapem blíží, tak kdo chce ušetřit poštovné a potřebuje brusné pásy, můžu je vzít na výstavu.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/26/2008
Zdarec nožomilové

Hledám nějakého nožomila, který vyráží 8. 12. 2012 do Příbrami a vyráží buď přímo z Kladna, nebo to přes Kladno vezme a nabral by další dva lidi. Podíl na výlohách PHM (benzín či nafta) je samozřejmostí.

mail: realcop@seznam.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/2/2010
A já přidávám : nejede někdo z Ústí nad labem a okolí?? Podíl na nákladech je jasný. Je mi jedno, zda v SO či NE.
E-mail : miloslav.zitek@klikni.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2008
Ahoj,tak také přispěji.Jako každý rok bude se i letos u nás po sobotní Příbramské výstavě v pozdním odpoledni a večer a asi i ránoHappy konat zase nořířsko ,gurmánský pokec,možná i něco kovnem ale myslím že se to opět zvrtne a na kladiva se nedostane.Šípo praky sou připraveny ,kudli taky a jiné.Jen guláš asi nebude protože Péťa má inventůru a nebude akci přítomna leda že by se toho někdo ujal.Kapacita je omezena tak ty co se nahlásí včas budu preferovat.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Moc jsem chtěl ale nemůžu přijet, hody a navíc už začíná pomalu vinobraní Confused no time
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2009
Ja se taky pridam.Kdyby nekdo jel v sobotu z Pardubic vlakem do Pribrami(je to s jednim prestum v Praze na Hlavaku) tak se muze pridat.Ja jedu v 8.18 a v 10.40 budu v Pribrami.Muzem cestou pokecat.Laugh Laugh
Dejte vedet na PM nebo email.

,,Předstírat hloupost na správném místě je moudrost"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Vyrážím v sobotu kolem 7ráno z Plzně a někdy k večíru pojedu zpět....kdo chce využít mého knifebusu tak se musí ozvat na mail....mějte se. Zatím jedu sám.

Koupím: FS commandos Sheffield
ost
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2010
Kraken666 napsal:
Vyrážím v sobotu kolem 7ráno z Plzně a někdy k večíru pojedu zpět....kdo chce využít mého knifebusu tak se musí ozvat na mail....mějte se. Zatím jedu sám.

Drž mi fleka u oknaLaugh ,ještě upřesnímWink
dočkej času,jako host piva ostleatherzavináčgmailtečkacom
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/2/2006
Nemáte někdo místo v autě z Prahy? Potřeboval bych pomoct s odvozem špalku a vybavení.
Na benzín přispěju.
Nový blog:
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/15/2007
Čau Jardo, pojedu v sobotu cca. v 8-8:30 přes Prágl, jestli chceš tak napiš. Z
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/2/2010
Ahoj, pojedu osobákem před osmou z Prahy. V autě mám volno. Jestli má někdo zájem se svést, stačí mi napsat na machal.pe@gmail.com
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum