ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kurd - Táborník od Mudžase Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/2/2008
Automaticky založená diskuze k recenzi Kurd - Táborník od Mudžase
Carpe diem quam minimum credula postero
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Tak na tohle jsem se těšil....Gero a Mudžo....Applause Admire
....parádní práce...opět mi fascinuje ten smysl pro detail....fakt pecka.
Recenze jako vždy poutavá a srozumitelně napsaná.Ok

Nože a pouzdra to je kapitola sama pro sebe...u mne jasně výtězí MKI což je jasné...mám raději větší nože. Když vidím vedle sebe Seldžuka i Kurda, tak je Kurd zase o chlup elegantnější....jednoduché pouzdro kde je kladen důraz na skryté nebo snížené uchycení na opasek je promakané do detailu. Pánové moc pěkné. Tohle mi po ránu zvedlo náladu. Zase po dlouhé době nějaké pěkné čtení, spolu s pěkným pokoukáním.Ok
Už se nemohu dočkat až se mi bude jilmová verze houpat u boku.Razz

Ještě že je u nás mraky výrobců a stovky modelů, jinak by to byla nuda.Wink

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2012
Moc krásný kudly to jsou Ok a Ty jsi Gero těžkej profík na recenze, nejsi náhodou učitel, že to umíš psát tak krásně přehledně a věcně (a dokonce i bez chyb)? Díky za pěkný čtení, a dalšího brouka v hlavěGrin Applause
Flq
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/24/2010
Ahoj Gero, super recenze Applause , oběma vám, pánové gratuluji k vývoji velice povedeného modelu Ok . Sám jsem hrdým majitelem Seldžuka a je to jeden z mých nejoblíbenějších a nejpoužívanějších pevných nožů, Kurdovi všecky palce hore! Ok Ok Ok Ok Grin
"Svůj svět si musíme zasloužit" - John Francis Kovář
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/6/2012
Tak Seldžuka jsem měl v ruce a moc se mi líbil.
Jenom jsem si říkal, kdyby bylo něco menšího. +
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/25/2007
noze aj recenzia ako vzdy...Ok Ok

este mi chyba fotecka rukovati pri pohlade zhora...Happy tvar sa z fotiek da odtusit, ale keby nejaka bola rad sa pozriem..Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
Snad nejkomplexněji podaná recenze, jakou jsem tu viděl. Perfektní.Applause
Kudly a pouzdra parádní, což není překvapující...Happy Ok
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/20/2008
Ahoj Gero, moc pěkně napsaná recenze, děkuji. Ta MKII. mě moc láka, že bych Seldžovi pořídil menšího bratříčka Happy
Přemek má u mě opět Ok
Posláno:

Štamgast
Takže Davide, videa nejdou přímo vložit na Knife.cz.
Nejschůdnější tedy bude účet na Youtube a dát sem pak odkazy/náhledy nebo se s někým domluvit kdo účet už má ...s Tomem?...(Tome doufám, že to nevadí...mrGreen )
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Díky především Dušanovi za čas kterej věnoval vyvěšení článku.Učitel rozhodně nejsemLaugh,osobně si myslím,že by to tady spousta lidí napsalo mnohem líp.
Marcel,fotku Kurda shora příležitostně vložim.
Ještě chybí info o ceně nožů,nevim jestli má momentálně Mudža přístup k netu,ale zkuste mu poslat mail,určitě odpoví.Já bych tedˇco se cen týká asi kecal...Wink.
Jinak kluci díky za reakce,jsem rád,že to má alespoň nějakej smysl.Jednoho Kurda teď dostane na testing Kraken,takže nic ještě nekončíGrin.
Jo Dušane s Tomem je to domluvený.Ty videa nejsou nic extra,jen pár seků,moc na to nejsem...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/7/2008
Tu sa nedá neopakovať sa Grin Dobre napísaná recenzia a samozrejme Přemkov nôž, no super.Ok
Dúfam že ho na nejakej akcii chytím do ruky.Happy
Posláno:

Štamgast
Davide recenze parádní, ale když jsem to ráno začal dělat (k snídani ovesná kaše) a dostal se k fotkám s masem a pečenýmu kuřeti!, rázem bylo po racionálce...Grin
Edit: večer to Tomovi pošlu
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/24/2010
Gero Applause Applause ,sanka dole šefe..Happy
Ale dost bolo srandy..
Paradna recenzia,ako je vidno spolupraca sa vydarilaOk

„Vzdať sa, keď je všetko proti tebe, je známka slabosti a zbabelosti." (Orol, Lakota Teton)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
Zdar Gero!Parádna recenze,dal som si to ako večerníčekHappy Gero kalap dole pred tvojou recenziou a pred mudžasovím nožom.Admire
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/28/2008
Pro mne je to zase jeden nůž do přírody (abych pořád neříkal "na bushcraft"Laugh ), který má svoji charakteristickou tvář, praktický tvar, eleganci bez přeplácanosti a tím pádem i velikou využitelnost při používání na práce, které Gero parádně předvedl a popsal.Nedočetl jsem se sice, jaký je rozměr čepele a ručky (možná jsem to přehlédl), ale vím jistě, že do toho menšího (MKII?)bych určitě šel a také půjdu, nemám od Přemka ještě žádný nůž , pořád jsem čekal, až vytvoří něco menšího, tenhle mi padl do oka, jak jsem ho viděl, asi budu stát v dlouhé řadě čekatelů, ale nožík se mi moc líbí a zdá se mi velice praktický pro účel svého používání.
Zase jeden český (s slovenskýHappy ) bushcraft nůž, který by se mohl směle vyrábět ve velkém a určitě by se uchytilApplause Ok
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
...hezký čtení i kudla...mě se (mimo jiné) velmi líbí jak to vypadá když se to vycvakne z tohoto pohledu kdy to je možná méně schématický nebo jak to říci...že to není tolik jako výkres ale jako objekt ...to je parádní obrázekOk

EM vložil tyto přílohy:
moc.jpg.jpg

"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
Davide, kvalita Tvých recenzí si drží stále vzestupnou tendenci! Ok A "doprovodné" fotky nyní již fakt povedené a dobře zpracované. Cool Ok A samozřejmě velké + + + i Mudžovu novému projektu! Applause
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2008
Gero moc povedená recenze a další Mudžovo model, kterej bude jistě tahákem tohoto léta., Nádherná kudla.Wink Moc vydařená spolupráce pánové.Ok
Gero máš nože ještě u sebe, Kurda musím vydět na živo.Shocked
Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty. G.S. Patton
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Ještě jednou dík kluci.
Hombre,stav se,ještě je u mě ten jilmovej.Ale co nevidět pádí ke Krakenovi.
Jo taky bych měl do konce tejdne mít hotovej ten melouch pro TebeWink.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/29/2011
Kluci, proč mi to děláteBeating . Já sem myslel, že Seldžukem sem skončil a teď tenhle krasavec... Davide, budeš ho mít u sebe kolem toho 15týho až dorazim pro tu bundu? Docela rád bych ho potěžkalHappy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum