ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Jezdci ze sněhových polí Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/2/2008
Automaticky založená diskuze k recenzi Jezdci ze sněhových polí
Carpe diem quam minimum credula postero
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/15/2005
Hezká recenze a pěkné fotky Ok . Díky!
Gorshi uses & abuses: BUSSE COMBAT slashers
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2012
Bezva recenze, stručná a výstižná. A utvrdila mě v čepeli Lauri PTOk
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/6/2011
Pěkná práce, srozumitelně popsané vlastnosti nožíků, vtipné fotky nepostrádající nadhled - u mě za jedna.Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/14/2010
Moc hezké a rozumné povídání o šikovných nožích. Nějak mě ty finky v poslední době berou čím dál víc Ok
Život je umění kreslit bez možnosti gumovat.....tak ať je alespoň čím si ořezat tužku, ne?
"NO KNIFE - NO LIFE !!!"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
Míro, hezky se to čte... praktické postřehy, nic zbytečného... stejně jako ty kudlyCool
Navíc podpořeno pěknýma fotkama, díkyOk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2003
Rocko napsal:
... Nějak mě ty finky v poslední době berou čím dál víc Ok

Každej k tomu jednou dojde... Wink

Jinak moc hezký čtení, krásný fotky. Ok
Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/19/2009
Můžu se jen přidat - pěkná recenze a vynikající obrazové přílohy. Ok Zaujala mě jedna maličkost a rád se (jako laik) nechám poučit. Tím detailem je žlábek při hřbetu třetího nože. Můžu vědět, jakým mechanismem je takto čepel zpevněná? Nejsem technický typ, prosím tedy kohokoliv, kdo je v tomto směru orientovaný, o vysvětlení. Děkuji. Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/30/2005
Dominik napsal:
Rocko napsal:
... Nějak mě ty finky v poslední době berou čím dál víc Ok

Každej k tomu jednou dojde... Wink

Jinak moc hezký čtení, krásný fotky. Ok

Naprostej souhlas, skvělý nože a povedená, čtivá recenze. Finečky jsou nádherný, asi jsem už do nich "uzrál" Happy
"Židovský stát vznikl v zásadě na účet Arabů. ...Palestina už neexistuje. Konec. Měl bych říct, že je mi to líto, ale líto mi to není." Moše Dajan
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/2/2010
Radekovo pilníkovka je pro mě nejvejš - asi i proto, že z pilníků něco občas udělám. A matriálu se nebojím, snese opravdu hodně. Jen víc pružnosti kdyby měl. Ale zas má jiné dobré vlastnosti.
No a recenze opravdu pěkná.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/15/2006
Míro, parádní recenze a parádní fotky , finky 100x jinak a pořád člověka neomrzí :). Finky, to je volba, to je osud, finky jsou radost a starost, finky jsou i vášeň, závislost a štěstí (viď Dominiku Wink ), pro finky nespíme, kvůli finkám blouzníme, nikdy jich není dost, a přitom stačí mít jen jednu... Finky - to je běh na dlouhou trať, a kdo finkám jednou propadne, navždy se ztratí v jejich nekonečném oceánu... Vím o čem píšu, snažím se už pár let z téhle závislosti léčit, ne moc úspěšně :) proto dobrá rada na závěr: dávejte si na finky velkýho majzla, jak se jednou zabydlej, tak jich není nikdy dost a furt chtěj nový kamarádky Razz
...bez komentáře...
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/10/2011
Tento článek řadím k těm nejlepším, které jsem tu kdy četl. Zhltal jsem celý od prvního k poslednímu slovu. A obrazové materiály se mimořádně vyvedly. Finky jsou staletími prověřené nože a je to z nich cítit každým coulem. Až mi z toho přepadla touha po něčem novém severskémLaugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/28/2008
Recenze i fotky superApplause Ok
Severské nože jsou pro mne praotcové a pramatky všech pořádných, poctivých kudel pro každodenní používáníOk
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/7/2011
Finky ty já můžu,super prezentace Applause Ok
My life, my rules! No pain,no gain!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/19/2010
Posledný večer na poslednej "Lipovej" som si chcel takú, nie drahú, jednoduchú, nenápadnú, skromnú, ľahučkú finku kúpiť, ale rozum vtedy zvíťazil. Tento článok rozjatril starú už zahojenú ranu...
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/4/2011
Chodit po Severu bez nože - to se nemože Laugh , jak skoro praví klasik těšínský.
Pěkná recenze a hezké snímky (nejhezčí modré oko psí). Celé je to pohodové a neagresivní.
Ten jalovec mě trochu překvapuje. Není to moc tvrdé dřevo, a zdá se bez šrámů. Opravdu stále voní?
Ale stejně se tu pozná středoevropský původ kudly...
Posláno:

Začátečník
Připojený: 6/6/2012
Krásné počtení a krásné fotečky
Když máte dojem, že se vám v patách žene smečka hladových vlků, shoďte někoho ze saní. T. Prattchet ,Svět není dokonalý, ale pořád se ještě otáčí. , T
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/9/2009
Pěkně jsi to Míro sepsal a nafotil,móóóc pěkně.Applause Applause Applause
Cokoli děláš, s rozumem čiň a na konec mysli.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Opravdu moc pěkná, chvílemi až poetická recenze Ok... Po fiňulích už nějaký čas pokukuju a tenhle článek mému sebeovládání moc nepomohl Laugh.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/19/2010
A v hospodě se nepochlubí -pan spisovatel Applause . Dobře napsaný a nafocený -a jelikož jsem všechny nože měl v ruce ,tak vím že i pravdivé .
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum