ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Brno super 2007 - XV. mezinárodní výstava nožů Možnosti
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
Automaticky založená diskuze k článku Brno super 2007 - XV. mezinárodní výstava nožů
.
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/20/2006
A kdy se koná ta výstava? Jo a kde to bude?

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Shocked strycu, hoď augle http://www.knife.cz/Knifecz/tabid/36/ctl/Details/mid/381/ItemID/191/Default.aspx ... Wink
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/20/2006
Aaa sry, byl to odemne ukvapený dotaz, stačilo se jen podívat.Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Chlapi, nezajdem zase do nějaké hospůdky? Ta slovenská knajpa minule nebyla špatná Wink

D.
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
ona ta knajpa je furt stejně dobrá ...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Tak pánové (a možná i nějaké dámy ???), výstava v Brně se kvapem blíží a já se ptám:
Kdo z Vás tady bude? Rád zase poznám pár nových tváří, resp. přiřadím nicky k tvářím-nejlépe u pivka v hospodě Happy
Kdybyste někdo potřebovali s něčím pomoct (něco koupit, zařídit, vyřídit, přeposlat, přenocovat apod.), klidně se ozvěte na mejl.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Já budu na výstavě asi až v neděli, ikdyž jsem plánoval cestu do Brna na sobotu (chtěl jsem se mrknout po nějaké jarní obuvi). Zatím ještě nejsem úplně rozhodnutý, posezení v hospůdce se nebráním - když mi někdo zavolá (777572191) rád se přidám Happy
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
já letos v Brně bohužel nebudu, neboť příští víkend budu bušit oba dny do kovadliny pakety na tsuby, které se už vinou plných víkendů buď mých, nebo Bolfíkových, táhnou přes měsíc..

takže pozdravuju v Brně a když bude čas, tak aj něco nafotím..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/23/2002
Vážení, výstava se kvapem blíží, proto zkusím vzkřísit Davidův a Vencálův dotaz. Půjdeme si někam sednout? Na oběd, na večeřu, jen tak? Jak to kdo vidíte? Máme my, plotňáci ze Štatlu, vyvíjet nějaké organizační kroky - třeba někde zamluvit hospodu?
Posláno:

Štamgast
vzhledem k tomu, že s Blackem budem tvrdnout za stolkem, tak bych se přikláněl k té večeřiHappy betle máme u Kozla

Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
A kdyby tam bylo tak dobré jídlo,jako když Pike vymyslel na podzim tu hospodu..
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Westy, kde že spíte?
Posláno:

Štamgast
St.Nicolaus napsal:
Westy, kde že spíte?

U Kozáka v Žabinách, u kozla se temu říkalo před čvtrt stoletím, to byla správná putykaLaugh vlevo smrděla putyka, vpravo záchodky, uprostřed smrděl hospodskej apivo bylo 1,70Laugh
Posláno:
Štamgast
No tak zrovna v okolí Kozáka je několik hospod kam by se dalo zajít. Myslím, že přímo naproti přes cestu je nějaká "lepší" restaurace a kousek od Kozáka je Gril house nebo "Chicago".
Taky je dost hospod a putyk na ulici Veveří, co vede až ke Kozákovi.
Posláno:

Štamgast
Jó změna je život, trochu se mnou u kozla vydrbali, takže je změna ubytování, je to kousek od Mendláku, hotel Pyramida, takže je naprosto jedno kde se scuknem, klidně i v tom Valašském šenku na Pekandě naproti Anči či dle libovůleHappy
Posláno:
Štamgast
No tak to budete bydlet kousek ode mně. Hospod je v brnisku dost, takže se můžeme domluvit operativně.
PS: Kdyby Vám ještě to ubytování haprovalo(komukoliv), ozvěte se, neměl by být problém někoho na noc ubytovat u nás doma Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/16/2005
Pánové ja tiež budem za stolom a budem mat celkom slušnu cestu za sebou tak asi neidem nikam,lebo budem pafSad ,ale noclah máme v hoteli Merkur
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/23/2002
Inu, jak myslíte Wink . Já jen, že hospod je sice v Brnisku dost, ale v sobotu večer bývají dost plné. Myslím, že dvacet lidí ověšených kudlama by mohlo mít trochu problém se někam umístit Happy .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Pike, já myslím, že by asi bylo lepší něco zamluvit - jak říkáš, jinak bude problém. Budu teď tři dny mimo ČR, ale v sobotu přijdu a večer by bylo bezva někde poklábosit... No, když tak na výstavě naložím někoho operativně do auta a vyrazíme operativně zamlouvat - rychlá jízdní hlídka, průzkum bojem.Happy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum