ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kovací den u Smithů no.1 Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/24/2006
Automaticky založená diskuze k článku Kovací den u Smithů no.1
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem.
Svobodu, spravedlnost nebo meč!!!
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Ahoj Rudo, já ten víkend zrovna budu na kovářském kurzu u Karla Krepse, tak na vás na dálku budu myslet, Ať se akce vydaří.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/23/2009
Krásný - jen to přichází pozdě.

Takže držím palce, ať akce dobře dopadne ke spokojenosti všech.
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/22/2009
To je slovo do pranice, znásilnim Willlieho a vezmu Wewerku a gitare kantare. Nu vot, e to technika.

Maley WIllie
Posláno:

Štamgast
Happy Tak - je fajn že se ozývají první obětiHappy Happy
zkusím informovat další členy Knife co tohle setkání kdysi navrhovali - pro případ mokrého víkendu popřemýšlejtež nad alternativním programem - v prvním patře této zříceniny jest malá sedlářská dílna, na počasí téměř nezávislá, taky do strojní dílny v přízemí téměř nezatékáHappy tedy je možné alternativně probírat /zkoušet techniky výbrusu atd ... co vaše další představy či návrhy, vážení?

Vencál - škoda, termín jsme zvolili tak aby nekolidoval s Lipovou, Masečínem, Filmovým festivalem tady ve Varech - ale další termíny už jsme nezvládli. Možná příště Happy Happy ..

Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
Hele Edo, možná by se dal nadhodit ještě alternativní termín o týden později, tj. 13.-14. července. Sice by to byly jen dva dny, ale pokud by na ten termín bylo víc jedinců, co by mělo čas a odvahu přijet...Happy Nevím tedy, jak jsi na tom ten víkend Ty...
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2011
Jelikož jsem tuhle akci Smiťákovi nabulíkoval,,tak samo že nesmím chybět.Hlásím se dobrovolně a rád!!!!Mails
A kytaru samo že sebou!!!!!
Posláno:

Štamgast
Mails No protoHappy Happy Happy pane, rád tě vidím zde jako účastníka Happy Bude možné že až dorazíš /dorazíte?, zmiňoval ses o kamarádovi/ že bychom doladili ty výhně? - to jako že tě beru jako odborníka.Happy .
Chalcodes - už bych s tím termínem nehýbal - jednak mám další víkend syna a stejně by to zas někomu vlezlo do jiné akce..Happy
Posláno:

Štamgast
Jasný, to mě jen tak napadlo, že by třeba o týden později to vyhovovalo víc lidem. A podotkl jsem, že nevím, jak na tom jsi Ty...Wink Taky není všem dnům konec, že jo (doufám) a když je to no. 1, tak by mělo být i no. 2 ...Happy
Mílo, už se na Tebe těším,
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2008
Zdař chlapi ,no jak začít.Happy Sám nemám rád když se mi někdo na Nožnění hlásí možná přijedu možná ne.Jenže je toho dosti a vše se zkrátka stihnout nedá a musím zvolit samo je okolo toho termínu povícero akcí +bude zasejc N ale rád bych podpořil také něco dalšího co vzniká.To je zmatek což ,no zkrátka rád bych přijel kouknout se zasejc do tamních končin a něco třeba ubouchal či jen pokecal.Takže jestli stačí takové mladickéHappy nerozvážné možná tedy rád bych a pak sklamu,tak snad nebudu proklet do pátého kolena.Pokut jo asi by jel i Puky muky že by taky něco předved.Happy
Posláno:

Štamgast
Héj Vláďo, tak to by mě osobně velice potěšilo, kdybyste dorazili. A když to nevyjde, tak se holt nedá nic dělat.
Já taky furt doufám, že se u Tebe objevím dřív, než při Příbrami, ale s jistotou to rovněž nejsem schopný říct...Neutral
Tak se snažte...Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2008
No vono je v tom povícero faktorů co mě láká,Puky miluje vlaky a samo by nás čekala dobrodružná cesta vlakem až na konec světa alias do Kárls bádu.No a eventuálně by sem mohl něco ukázat ,třebas nějakej sendvič.Happy Tak že bych doma něco nachystal.ale říkám neproklínat musím ještě zhodnotit preference.Happy Samo Pavle k nám si kdykoliv zván.
Posláno:

Štamgast
.. no Bulisi, jsi vítán, samozřejmě - nezapomeň trénovat ruštinu abys zapadHappy Happy

Skočil jsem do dílny udělat fotku "kovacího centra" - jednak abych nabudil slinné žlázy dalších váhajícíchHappy - a taky abych vás připravil na to, že tohohle mazlíka bude nutné z dílny dopravit ven - mám představu že to šoupneme mezi výhně aby byl přístup od obou...tak jestli máte hodnýho silnýho kamaráda, vemte ho sebou - ten krám má skoro dva metrákyHappy Happy

.. právě si uvědomuju že jsem úplně vynechal nějaký to vítání pro Chalcodesa - no - když ten je taknějak součástí Smithárny, i Kovacího dne od začátku, šili jsme to na vás společněHappy Happy

A ještě jedna věc, pro mě hodně důležitá - poprosil jsem Samuraje jestli by info o kovacím víkendu nešoupnul na plochu - reakce byla téměř okamžitá - a ještě připojil tématickou fotku..
Same - děkujuHappy

Mr. Smith vložil tyto přílohy:
DSC_0004_01.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2008
Grin Дорогие друзья, я хотел бы прийти к событию. Могу ли я взять, шлифовальный ремень с инвертором. К сожалению, его участие в 100% подтвердить в неделю до события. Мой работодатель определяет, а также государственные праздники, которые приходятся на аналогичной деятельности.Grin

Pro mladší knifemany, co nerozuměj.

překlad tady: http://www.1russian.com/cz/free-translation.php
Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty. G.S. Patton
Posláno:

Štamgast
mrGreen mrGreen mrGreen Přijat!!!mrGreen mrGreen
Když se zadaří a šéf dovolíHappy - a pochopil jsem správně že bys vzal pásovku s měničem? Ta moje má jen tři rychlosti .Joj..Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2011
No Láďa Patalík jede se mnou to je jasný.A dnes jsem byl bouchat u Zelího,,tak předběžně řekl,,,že by také jel.Mails
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2008
Mr.Smith napsal:
Přijat!!!
Když se zadaří a šéf dovolí - a pochopil jsem správně že bys vzal pásovku s měničem? Ta moje má jen tři rychlosti .Joj..

Да, да ......mrGreen

Ten překladač to trochu zmotal,ale pochopil jsi správně, pásovka s frekvenčákem.
Nejpozději týden před kovacím dnem, budu vědět jak mi padnou pohotovosti a jestli dorazím.Všechny akce se mi zatím krejou, tak doufám že na kování u Tebe to vyjde. Wink
Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty. G.S. Patton
Posláno:

Štamgast
.. No toto.....

- právě mi volal Jirka Javůrek, mistr kovářskýHappy - na Kovací den nám půjčí 2 další kovadliny!!

DĚKUJU! Happy Happy

Posláno:

Štamgast
Já měl dokonce dojem, že mi říkal tři (jednu kostku a dvě klasické).
Snažím se ho zmermomocnit, aby aspoň na sobotu dorazil taky, ale je to s ním dřina...Happy
Vítej (H)Ombrééé.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/18/2007
Tak já to teda upřesním.
Nabídl jsem Edovi kovadlinu, ocelovou kostku a v případě velikého zájmu učastníků jednu až třeba pět kusů asi 40cm dlouhých kolejnic.
POKUD MÁTE DOTAZ PIŠTE NA MAIL
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum