ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
7.-8. 9. 2013 - Nože 2013 Možnosti
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
Automaticky založená diskuze k článku 7.-8. 9. 2013 - Nože 2013
.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/21/2004
Jedu, takže kdyby stejná trojice co loni chtěla svézt i s kovárnou, jsem k dispozici.
Politická korektnost - pomýlená filozofie předstírající, že hovno lze zvednouti za čistý konec.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/2/2012
Už aby to bylo, loni sem byl na příbramské výstavě poprvé a už se zase moc těšim Happy
Nejlepší survival nůž je ten, který máte právě u sebe.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/23/2011
Já tam jedu poprvé, ale dle referencí se mám na co těšit. Jedu z Ostravska, tak můžu někoho přibrat, jedu na dva dny, budu vystavovat. Už se těším. Razz
Máš-li dobrého přítele, máš víc než on!
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/18/2012
Je na co se těšit. Minulý i předminulý rok co jsem tam byl to byla velká paráda...když už se tady o tom diskutuje, co jsem tak koukal, je možný, že tam nebude nikdo ze zahraničních nožířů jako Zawada, Szabolcs apod? ( Zawada už možná nejezdí vůbec, nevím...)

Předem díky za info, pokud jej někdo má..

"...Na rohu ulice, vrah o morálce káže..."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/27/2010
Ty jo, to už ani neni pravda.... chodil jsem ještně v Pb na výstavu, když byla v Q-clubu Admire

Na Příbram se těším, ta málo kdy zklame.. Ok Ok Ok Ok
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/29/2008
Nexius33 napsal:
Je na co se těšit. Minulý i předminulý rok co jsem tam byl to byla velká paráda...když už se tady o tom diskutuje, co jsem tak koukal, je možný, že tam nebude nikdo ze zahraničních nožířů jako Zawada, Szabolcs apod? ( Zawada už možná nejezdí vůbec, nevím...)

Přihlášené účastníky najdeš na www.noze-cz. Pod výstavou nože 2013 lze najít průběžně aktualizovaný seznam.
Kmet
Posláno:
Začátečník
Nexius33 napsal:

Přihlášené účastníky najdeš na www.noze-cz. Pod výstavou nože 2013 lze najít průběžně aktualizovaný seznam.
Kmet
Posláno:

Začátečník
Připojený: 11/30/2009
Už se moc těším,škoda že tam nebude Mr.Hiroshi Hanada z Japonska f.ROCKSTEAD....
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/18/2012
To Kmet: díky, když jsem tam byl naposledy, byl tam asi neúplný seznam. Jdu mrknout znova...Ok
"...Na rohu ulice, vrah o morálce káže..."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/23/2009
Ke komupak se mi povedle se vnutit v sobotu ráno/dopoledne z Prahy?

Přispěju na benzín/plyn/naftu (popř. oves, pokud by někdo jel s povozem :) ).
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
Zatím jedu prázdnej a jedu přes Prahu, pár lidí se mi asi do Saxa případně Fábky vleze, jen zatím nevim kdy pojedu z5, jestli už v sobotu nebo až někdy v neděli.
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/2/2010
Jedu z Prahy ráno zatím prázdný. Vracím se po obědě. Mohu vzít 3 lidi. Stačí napsat email a domluvíme se.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 10/30/2011
Snad bude vacsina vystavovatelov aj v nedelu este pritomna. Cry
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/23/2009
fatal_error napsal:
Snad bude vacsina vystavovatelov aj v nedelu este pritomna. Cry

No, nechci ti kazit iluze, ale neděle nebejvá tak slavná. Jednak jsou to "jen" tři hodiny (do desíti všichni spí a od jedenácti balí). V neděli není tolik návštěvníků, takže i měnší šance prodeje atd. V podstatě v neděli jsou akorát ti, co tam jedou spíš "na pokec" než "na výstavu".

EDIT: Slíbila jsem někomu něco dovézt? Kdyžtak prosím PM, už doma hážu věci do hrabice, ale aby to bylo všechno.
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:
Začátečník
Aktualizovaný seznam účastníků výstavy "NOŽE 2012" je na www.noze-cz.cz
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
Už je koukam dost hodin a ta čísla lidem moc nejdou Happy nemá tam bejt rok 2013? Happy
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:
Začátečník
Meiming napsal:
Už je koukam dost hodin a ta čísla lidem moc nejdou Happy nemá tam bejt rok 2013? Happy

Život pomíjí, blbost je věčná.
Má tam být: Aktualizovaný seznam účastníků výstavy "NOŽE 2013" je na www.noze-cz.cz

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/24/2011
teď jsem si poslechl pozvánku na rádiu Beat
super.-)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/31/2006
nebyl by i zasedací pořádek ať vím kde koho hledat? :)
SHÁNÍM CHCÍPLÝ PLAZY KE ZPRACOVÁNÍ KŮŽE
... TOMASRUCKER.com ... KOVANYNUZ.cz ...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum