ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Oliver Znusinudle Možnosti
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 7/19/2010
Ahoj,
říká se mi Oliver, bydlím ve Vizovických vrších a mám moc rád manuální práci, kterou dosáhnu funkčního a třeba i hezkého předmětu.
Před pár lety jsem se začal snažit o výrobu jakýchsi nožů. O nějakou dobu později jsem začal zkoušet kovat listové pružiny do roviny, aby se z nich dali dělat nože. Ten správný směr ale moje snažení dostalo s pořízením pásové brusky.
Proto bych zde rád na fóru občas uveřejnil nějakou kudličku, abych se dozvěděl co si o tom myslí ostatní, odborná veřejnost Laugh . Takté trochu pro to, abych například viděl jak se moje práce vyvíjí.

Hned na začátek bych přiložil foto asi týden hotového nessmučka Happy Je to malé EDC, čepel je uhlíkovka, nerez trubičky jako nýty a příložky na rukojeť starý dub.

OliverZ vložil tyto přílohy:
IMG_0852.JPG.jpg

Qui ventum seminat, turbinem metet
Ježto vítr rozsívají, bouři budou klidit
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2013
Moc hezký nožík.Ok
Za nocí nejtmavších na slunce pamatuj
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/6/2013
fakt pekny kusok,mne sa paci...
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
No, evidentně ti to jde dost dobře, alespoň podle této fotky a výbrus tedy za mě Applause
Trochu mi chybí více fotek, detaily, pohledy z různých úhlů, pro lepší představivost.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2012
Tééda,
určitě nejsem odborná veřejnostLaugh ,ale moc pěkná práce a jak psal Mat,ten výbrus je Ok
V případě zájmu,se neváhejte zeptat.....prosím na e-mail.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
čau Olivere, jakožto rodilý Vizovjan tě tu vítám.. nožík pěkný, holt s pásovkou je to skoro vždy lepší..

jen ta lokace.. většina z nás sa cítí být valach, ne jižan.. to nech podbrňákům Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2013
Samurai napsal:
čau Olivere, jakožto rodilý Vizovjan tě tu vítám.. nožík pěkný, holt s pásovkou je to skoro vždy lepší..

jen ta lokace.. většina z nás sa cítí být valach, ne jižan.. to nech podbrňákům Laugh

....něco proti pod Brňákům???? Grin Jinak nožík moc fajný.....taky se to snad jednou naucim
Kdo chce, muze me kontaktovat na facebooku jako Pavel Kondor Konečný
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Rodnok napsal:
....něco proti pod Brňákům???? Grin

naopak, proti Oliverovi.. Vizovjan by nikdy neřekl, že se cítí jako jižan Happy valaši sú nacionalisti jak sviňa .-)
i za několik let v praze jsem na otázku Helé, vodkáď ty seš" odpovídal "Su z prahy" Laugh
Posláno:

Pozorovatel
Samurai napsal:
Rodnok napsal:
....něco proti pod Brňákům???? Grin

naopak, proti Oliverovi.. Vizovjan by nikdy neřekl, že se cítí jako jižan Happy valaši sú nacionalisti jak sviňa .-)
i za několik let v praze jsem na otázku Helé, vodkáď ty seš" odpovídal "Su z prahy" Laugh

Máš prvdu Samurai, už sem to tam měl delší dobu a zase na valachoch su teď jenom chvílu, opravno Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Rodnok napsal:
Samurai napsal:

....něco proti pod Brňákům???? Grin Jinak nožík moc fajný.....taky se to snad jednou naucim

Je nás tu dost takže si moc netroufnou Laugh

Parádní nůž! Vítej.
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/10/2009
Ahoj, nejsem si jistý jestli se nepletu......Sagi ???.....jestli se pletu tak sorry, ale v každém případě pekná kudla Applause Ok
Chovejme se všichni jako zvířata a na světě bude krásně.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/23/2010
Pěkné entrée! Applause
Posláno:

Pozorovatel
škrobák napsal:
Ahoj, nejsem si jistý jestli se nepletu......Sagi ???.....jestli se pletu tak sorry, ale v každém případě pekná kudla Applause Ok

Správně Gerde Laugh Těší mě, že nessmuček není žádné fiasko, že jsou reakce pozitivní Laugh Díky
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/20/2012
Kloboušek pane Oliver .
Moc krásný kousek železa.
Posláno:

Štamgast
OliverZ napsal:
škrobák napsal:

Správně Gerde Laugh Těší mě, že nessmuček není žádné fiasko, že jsou reakce pozitivní Laugh Díky

....jo někdy bych Ti ho měl omakat .... teda ten ness Laugh ... až půjdeš kolem tak se stav
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/26/2012
vypadá to na povedený kousekOk ..určitě přihod další fota...:Applause
Posláno:

Pozorovatel
Určitě přidám další fota nessmučka.
Teď tu mám ještě malý kousek, který jsem dělal pro Geocaching, aby putoval po světě...
Je to Little Big Traveler
Posláno:

Pozorovatel
Tady tedy pár fotek:

OliverZ vložil tyto přílohy:
IMG_0871.JPG.jpg
IMG_0869.JPG.jpg
IMG_0876.JPG.jpg
IMG_0873.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Zdar, myslím, že takový pěkný kudlík je pro kačery škoda - když vidím co je někdy v krabkách za hovna Angry Evil
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/28/2008
Na nessmuky mám takovou utajenou slabost, tenhle se Ti moc povedl i v detailech (zvětšil jsem si obrázek a dost dobrý)Laugh Ok
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum