ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Knife.cz - Helpdesk Možnosti
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 5/9/2005
Do tohoto vlakna patri dotazy uzivatelu kteri si nevi rady s tim, jak pouzivat forum - napr. jak vlozit prilohu atp.
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/20/2014
Surprised Zdravím......prosím jak mám vyhledávat své příspěvky (dotazy atd) ???
Pořád to tady studuju a nepřišel jsem na nic.
To si jako mám z každého příspěvku pamatovat co jsem psal a pak to tlačit do vyhledavače ??? Or ? Shocked
Díky za radu Fido
Per aspera ad astra
Posláno:

Admin
Fidolik napsal:
Surprised Zdravím......prosím jak mám vyhledávat své příspěvky (dotazy atd) ???
Pořád to tady studuju a nepřišel jsem na nic.
To si jako mám z každého příspěvku pamatovat co jsem psal a pak to tlačit do vyhledavače ??? Or ? Shocked
Díky za radu Fido

Na strance hledani ve foru - http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=search - zvolte ve tretim rozblovacim menu hodnotu "odeslal" (vychozi hodnota je "Prispevky") a do textoveho pole zadejte svou prezdivku
Posláno:

Pokročilý
Děkuji za odpověď, ale,

No to je sice všechno moc hezký.....ale tam se mi nezobrazují odpovědi. NoNoNo
Abych byl upřímnej....byl jsem rád že jsem našel nějaký forum o nožích, ale příjde mi to tady dost chaotický a nepřehledný.
Ovládání jde mimo intuici....spousta příkazů a prvků je skryta za nic neříkajícími názvy.
Odkazy v příspěvcích jsou nefunkční......atd.
Škoda.... byl jsem fakt rád že něco takovýho je na netu. Snad se to časem zlepší.

Díky za další radu. Fidolik Wink

Per aspera ad astra
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/1/2010
Pro Fidolik:
Myslím, že nejjednodušší je kliknout na okénko PROHLEDAT úplně nahoře, pak se objeví další okénko a tam napsat svou přezdívku a za chvíli Ti vyběhne vše, kde byla přezdívka použita.
Aspoň tak to dělám já.
Tak hodně zdaru.
Posláno:

Admin
Fidolik: bohuzel je nad me chapani, co byste si predstavoval. Co se tyce vyhledavani chcete dle meho nazoru nesmysl. vyhledavani tak jak sem doporucil, vam zobrazi vsechny vase prispevky, pokud chcete videt odpovedi, musite pochopitelne prejit do daneho vlakna - klinutim na

Co se tyce nicnerikajich nazvu a intuitivity ovladani - to je vec zvyku a osobni pohled. Zkuste nad ovladacimi prvky podrzet mys, obvykle se zobrazi nejaky tooltip.

Ze jsou odkazy v prispevcich nefunkcni? - to snad ani nemyslite vazne - tak uz to u starych prispevku byva, on ma ten internet totiz tendenci se menit.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/23/2009
xaxa: Já tak nějak chápu, co by chtěl.... Když vezmu jiný server, na kterém se pohybuji (pro přesnost nyx.cz) - dostanu na každou reakci na můj příspěvek upozornění. Odpadá tím pak zjišťování, jestli někdo reagoval či ne. A jo, pro flinky jako jsem já, je to pohodlnější (jde o dva kliky - na "upozornění" a pak rovnou přecvaknutí do patřičného vlákna).
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:

Pokročilý
For Isch.....děkuji za podporu. Applause Tak nějak jsem to myslel. Na mém fóru Octavia je pro přihlášeného uživatele vše po kupě. Žádné překlikávání - Otázky = Odpovědi .....vše v jednom.

Per aspera ad astra
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/8/2010
Preco dnes od popoludnia nejdu vkladat fotky? Bud vobec,alebo s velkymi problemami.. Sad
Je to chyba na portale alebo niekde u mna?
Posláno:

Admin
test vlozeni prilohy

EDIT: na me se to tvari ze je vse v poradku, pokud ma jeste nekdo problemy s vkladanim fotek, prosim napiste to sem
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2010
Dobrý večer , mám prosbu.Dal jsem do nabídky nůž ale potřeboval bych jej smazat .Jenže nevím jak na to .Bohužel jsem jej ještě k tomu duplikoval! Tak že je na Kni5.com 2x.Prosím poraďte .Předem děkuji Ivan R.

tel. 608080723 :-D
Posláno:

Admin
ivan78: v editaci noze, na zalozce "Hlavni udaje" je treba zatrhnout polozku "Not Publish (Disabled)/Coupon"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2010
xaxa napsal:
ivan78: v editaci noze, na zalozce "Hlavni udaje" je treba zatrhnout polozku "Not Publish (Disabled)/Coupon"

děkuji moc Ok

tel. 608080723 :-D
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 11/23/2008
Hoj.Hodlám prodávat nůž v inzerci,chtěl bych se zeptat jak vložím fotku.Díky
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/27/2007
http://knife.cz/FAQ.aspx - první řádekWink

Nejprve musíš napsat pouze text inzerátu a odeslat. Pak si jej otevřít a objeví se ty roletky, které ti dovolí vložit obrázky. Je potřeba to ale udělat ihned po vložení textu, protože ta možnost editace je u každého jednotlivého příspěvku časově omezená
Mějme ohled na zvířata a přírodu. Je to protijed na dnešní přetechnizovaný svět a bez nich by byl náš život o ničem.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 11/23/2008
Surprised To jsem snat ani nemohl přehlídnout. Díky Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/15/2014
Jak se dá upravit starší příspěvek?

Your knife - your life.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
nedá se opravit, může to udělat pouze admin nebo moderátor
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2012
Ahoj, rád bych se zeptal, jestli můžu v nenožové inzerci nabídnout nemovitost? Už je v inzerci realitky, čili bych to asi řešil odkazem.
Nerad bych ale přešláp vůči pravidlům.
Díky za osvětlení ;) W.
KONTAKT JEN MAILEM!!!!!!!! na PM nebudu více reagovat.
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
....moderátor Hejkal mi dnes vykostil resp. přesunul "zbytečnej" příspěvek do žumpy ale vzhledem k tomu že jsem to zjistil obratem tak jsem si ho stihnul vykostit úplně doprčic sám...nic proti tomu dá se na to zvyknout Ok nemám proti mazání ani to nejmenší. Ale mám prosbu na straně 129 fekální jímky ze 16.2. 2014 je jiný můj příspěvek jehož součástí jsou velmi pěkné kudly od MOKUMEKNIVES...jeho nože nemají v "žumpě" co pohledávat,jednak si to nezaslouží a nechtěl by je tam nikdo ani Hejkal myslím....posledně jmenovaného jsem o smazání příspěvku žádal,ale nepovedlo se....pokud je tady někdo komu by se chtělo a tento příspěvek ze žumpy" odstranil budu rád a předem velmi děkuji...
"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum