ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
13.4.2014 - Pražská výstava nožů - KNIVES 2014 Možnosti
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
Automaticky založená diskuze k článku 13.4.2014 - Pražská výstava nožů - KNIVES 2014
.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/31/2006
zvažuju nafocení kalendáře na příští rok už teď na jarní výstavě

vzhledem k tomu, kolik lidí by asi mohlo mít o výtisk zájem, je v plánu zkusit nějakej rozumnej náklad ofsetem s tím, že by se pak na zimní pražský prodávaly, případně by se dalo uvažovat už o Příbrami

že mám tak nějak cca předběžnou představu koho do kalendáře nafotím je asi jasný, je to ta nejtěžší část pro mě osobně, ale aspoň že už mám takovou určitou svojí oblíbenou skupinku

tentokrát bych do něj ale chtěl dát spíš zdobnější a osobitější kudly a nafotit ho i tak nějak trochu jinak a líp

pokud by se chtěl někdo, kdo je autorem takovejch nožů přidat, případně pokud by byl někdo schopen zajistit dodání od nožíře, kterej na výstavě nebude ale rád by, ozývejte se do mailu, ať to můžu v hlavě nějak skládat dohromady

díky TR

SHÁNÍM CHCÍPLÝ PLAZY KE ZPRACOVÁNÍ KŮŽE
... TOMASRUCKER.com ... KOVANYNUZ.cz ...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Nedá mi to, minule, když nebylo vše dle představ některých jedinců vlákno přetékalo reakcemi a poznámkami. Nyní je včas dle mého dokonalé info včetně parkování a ......

Takže za mne : jsem pouze návštěvník, přijedu rád, moc se těším a chovám úctu, k těm co mají chuť pro mne (a ostatní) něco zorganizovat (i když to nedělají úplně zadarmo)
Díky Zdenku Applause Admire
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/23/2009
Tak to maličko vytáhnu z prachu..

Je už předběžný seznam vystavovatelů? (Doufám, že je to politicky korektní dotaz).

A předem avizuji: nocleh u mě letos není, stejně jako se nebude péct (výjimka je jedna, bezlepková).
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
Tož vám všem přeju dobré pořízení a hlavně si to užijteHappy
já tam letos nebudu ,ale bude tam kolega co je šikovnější než já Honza Jirka
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/24/2011
Moje postřehy:
sházel mi tam Petr Hofman,
největší pozitivní překvapení - nože od Aleše Vondráčka,
nejzábavnější: pán se synem u stánku Můjnuž.cz - "tati ty sis koupil nůž?" "koupil, ale mamince to říkat nebudeme." - jak z reklamy .-)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2013
Ode mne za 1 s hvědičkou. Applause Velice příjemné, klidné, důstojné. Já osobně jsem si liboval. Děkuju všem vystavovatelům, že mne nechali osahávat jejich práce a za nevtíravé, zdvořilé jednání ( pánové, při tom, co dokážete jste zůstali normálními lidmi, se kterými je příjemné pokecat ).Bylo mi ctí a potěšením poznat osobně lidi, které jsem znal zatím pouze odsud . Ještě jednou děkuji. Na dnešní den budu rád vzpomínat . Ok
Řemeslo braň se, jdu tě . . . . . .
Posláno:

Štamgast
pár lidí mi chybělo

nejvíc pak Zerg a RichArt ( vemu to podle nicků :)

budete hoši muset asi poslat aby bylo jak nafotit

jinak sem měl zase hlavu v pejru jako obvykle takže pokud sem někoho přejhlíd nebo přeslech nebo tak něco, doufám že se z toho už oklepali, já tam fakt nějak nestíhám

bude to chtít možná nový schéma, kdo co bude chtít vyfotit, ten si sám dojde, to by mohlo zabrat mrGreen

jinak díky za pokec všem který sem stihnul, celkově zase fajn atmo jako vždy Ok
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
Díky za příjemný pokec Wink

Byl tam někdo s foťákem???
.
Posláno:

Štamgast
mladá tam vyfotila leda tohodle Laugh mrGreen Laugh

no já pánové letos asi zatím neodtajním, teprve až se tím prokoušu a nějak ten kalendář zkompletuju

Honza ale něco cvak u mě ve stanu a doufám že i na sále tak snad ......

TRMAN vložil tyto přílohy:
zzz.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/16/2009
[quote=TRMAN]mladá tam vyfotila leda tohodle Laugh mrGreen Laugh Ale je to fešák a má přístroj !HappyK

S noži je to jako s lidmi,když jsou tupí,tak to za moc nestojí.N.N.
Posláno:

Štamgast
no tak, nenechte se prosit
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/24/2011
foťákj sem měl, ale v tom počasí, které tam vládlo se nedalo nic fotit - tma, že jsem některý kudly obracel v ruce směrem k oknům a vypadal, že se chci rozběhnout pryč... Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 6/8/2010
Výstava byla super. Chtěl bych poděkovat za velmi dobrou organizaci, která byla až snad na stále chybějící ručníky na obchodech super.

Chci taky moc poděkovat všem lidickam kteří se u mě zastavili a někteří dokonce i zakoupili.. Připomíná mi to,proc tohle dělám a dává to nový náboj. Díky zavás cas a prijmny pokec.

No a taky všem znamym a kamarádům, bylo fajn se zase po case vidět. Dikt
Když se ráno podívám do zrcadla, nechci aby mně ze mě bylo špatně. A tak asi zůstanu chudej.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2013
Kitias napsal:
foťákj sem měl, ale v tom počasí, které tam vládlo se nedalo nic fotit - tma, že jsem některý kudly obracel v ruce směrem k oknům a vypadal, že se chci rozběhnout pryč... Happy

Tak to jsme byli dva ........... Happy
Řemeslo braň se, jdu tě . . . . . .
Posláno:

Štamgast
to fakt nigdo nefotil?

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Za sebe musím říct, že jsem si výstavu moc užil, dobře jsem si pokecal, k pák přezdívkám odsud přiřadil obličeje a samozřejmě osahal nespočet parádních kudel. Pár lidí mi chybělo (Zerg, Hofman, ...), ale uvědomil jsem si to vlastně až v hospodě u pivka při probíraní dojmů. Výstava mi přišla taková vzdušnější, než na co jsem z Prahy zvyklej, chvílema se dalo skoro dýchat Happy, vážně mám pocit, že bylo míň lidí, než jindy.

Akorát jediná věc mě nepotěšila, ale zase nepřekvapila. Na výstavy chodím už hodně let a vždycky jsem si říkal, že je divný, že se tam nekrade. Spousta stolů, hodně lidí, chaos, každej si bere něco do ruky, vážně jsem se divil, že se nic neztratí, nebo jsem o tom do dneška neslyšel, Už jsem si říkal, jaká jsme to tady hezká komunita bez šmejdů a zlodějů, o který jinak není v tomhle státě nouze. Panu Šperlovi ze specialninoze.cz někdo ukradl ze stolu ZT 0560BW. Takže dávejte bacha a kdyby vám někdo chtěl prodat tenhle nůž, ptejte se po krabičce a faktuře. Ale nechci si dělat iluze, že by se zloděj snažil tuhle kudlu prodat, takže mi nezbývá, než mu popřát, ať si s ní uřízne minimálně koule.

Martin Morávek vložil tyto přílohy:
ZT0560BWd.jpg.jpg

“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
Dakujem za super akci a pridám nejaký fotečkyHappy

imro vložil tyto přílohy:
Praha_jar_2014_001.jpg.jpg
Praha_jar_2014_005.jpg.jpg
Praha_jar_2014_006.jpg.jpg
Praha_jar_2014_008.jpg.jpg
Praha_jar_2014_010.jpg.jpg
Praha_jar_2014_015.jpg.jpg
Praha_jar_2014_024.jpg.jpg

Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/27/2014
Martin Morávek napsal:
Za sebe musím říct, že jsem si výstavu moc užil, dobře jsem si pokecal, k pák přezdívkám odsud přiřadil obličeje a samozřejmě osahal nespočet parádních kudel. Pár lidí mi chybělo (Zerg, Hofman, ...), ale uvědomil jsem si to vlastně až v hospodě u pivka při probíraní dojmů. Výstava mi přišla taková vzdušnější, než na co jsem z Prahy zvyklej, chvílema se dalo skoro dýchat Happy, vážně mám pocit, že bylo míň lidí, než jindy.

Akorát jediná věc mě nepotěšila, ale zase nepřekvapila. Na výstavy chodím už hodně let a vždycky jsem si říkal, že je divný, že se tam nekrade. Spousta stolů, hodně lidí, chaos, každej si bere něco do ruky, vážně jsem se divil, že se nic neztratí, nebo jsem o tom do dneška neslyšel, Už jsem si říkal, jaká jsme to tady hezká komunita bez šmejdů a zlodějů, o který jinak není v tomhle státě nouze. Panu Šperlovi ze specialninoze.cz někdo ukradl ze stolu ZT 0560BW. Takže dávejte bacha a kdyby vám někdo chtěl prodat tenhle nůž, ptejte se po krabičce a faktuře. Ale nechci si dělat iluze, že by se zloděj snažil tuhle kudlu prodat, takže mi nezbývá, než mu popřát, ať si s ní uřízne minimálně koule.

Zrovna jsem se stál u jeho stolku, když to zjistilNeutral , a říkal, že se mu to stalo už minulý rok.. Ale to nebyl nůž za cca 5Neutral . To je fakt lumpárna NoNoNo
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/13/2009
Ty ZTéčka sem měl v ruce skoro všechny i sem tam koupil šalota(měl sem ho dnes celý den v práci a to bylo velké štěstí, protože něco nevyšlo a já si hrál celý den a na práci sem nemusel, spíš nesměl šáhnout) , co na ty krádeže říct, je to dobytek...

lifas vložil tyto přílohy:
_MG_4518.jpg.jpg
_MG_4519.jpg.jpg
_MG_4520.jpg.jpg
_MG_4521.jpg.jpg
_MG_4522.jpg.jpg
_MG_4523.jpg.jpg
_MG_4524.jpg.jpg
_MG_4525.jpg.jpg
_MG_4526.jpg.jpg
_MG_4527.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu