ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
3.5.2014 - Výstava nožů Brno 2014 Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/9/2006
Automaticky založená diskuze k článku 3.5.2014 - Výstava nožů Brno 2014
Všechno dobré je k něčemu dobré
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/24/2012
Myslím si, že nůž na plakátě měl být nafocen vcelku, aby lépe zaujal i obyčejné lidi, nejenom nožové fanoušky....
Posláno:

Štamgast
Děkuju za podnětnou kritiku práce naší grafičky.

No a teď vážně: ačkoliv byla akce na knifu vyvěšena 1. dubna, o apríl se v žádném případě nejednáWink
Přihlášena je už pěkná řádka nožířů, bude tradičně Jatagan, Mikov, brousky od Jan003 alias Belsky.

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/24/2012
No já jsem to vzal vážně a na výstavu se moc těším ...
Posláno:

Štamgast
Sibibi, my se taky moc těšíme. Já za sebe doufám, že letos bude výstava ještě o něco lepší. Počet poutačů ve městě jsme ztrojnásobili, tak jsem zvědav, jak se do sálu vejdem Grin
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/19/2007
No doufám, že jsem přihlášený, páč tam budu...mrGreen
Nejlepší nůž na světě je ten, který si pro sebe vyrobíš vlastnoručně.
Pište mi prosím pouze na mail.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/7/2007
Také se rád zůčastním, takže píši email Romanovi a zároveň se ptám na souhlas zda mohu publikovat plakát.

"Co neuděláš dnes, odlož na pozítří a máš 2 dny volno"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
se těším jak kura na sopel
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/23/2011
Na téhle super výstavě taky nebudu chybět . Těším se. Ok
Máš-li dobrého přítele, máš víc než on!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
[quote=romano]Děkuju za podnětnou kritiku práce naší grafičky.

No a teď vážně: ačkoliv byla akce na knifu ....

Domnívám se, že to myslel vážně, mě ten plakát taky připadá dost o prdu... vaše grafička to bere tak minimalisticky, že to spousta lidí přehlídne ...

Na výstavě budeme a už se taky těšíme.
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
No vidíš to Petře, nám přišel tento návrh moc dobrý a proto je to tak jak to je ...
Dík za názor ,
moc se na všechny těšíme

Štefan
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/23/2009
Mně osobně se plakát graficky tuze líbí - rozhodně mi přijde lepší než nějaká nesourodá multibarevná zběsilost... Grin
Tentokrát nezmizím na většinu výstavy na kafe, tak doufám, že stihnu dostatečně nasát atmosféru.
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:

Štamgast
Isch - nepodsouvej mě něco, co jsem na mysli neměl...
Většina lidí nejsou umělci a myslím si, že to můžou vnímat jako "příliš strohé".
Živil jsem se dlouho propagační grafikou a naučil jsem se v takovýchto případech přemýšlet tak,
aby se to líbilo co nejširší cílové skupině.
Ukázkou můžou být plakáty na výstavě v Thiers, to byla většinou krásná práce s nějakým nápadem.

Nikomu nic nepodsouvám, jen jsem si přečetl a reagoval.
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/17/2009
I jako divák se na brněnskou slávu těším jak na ježíška, Romanovi v jeho bohulibé činnosti fandím a k návštěvě úspěšně nalamuju "nenakažené" kamarády kudy chodím - ale ohledně letáčku musím souhlasit s P. Dohnalem...

Pokud by níže uvedené působilo v kontextu propagace výstavy příliš "ofenzivně", ať to prosím admin smaže...

Řekněme že před pár lety jsem taky "dělal do grafiky" a chápu že design je s prominutím "děvka incestní". Minimalistický design už je tu hezkých pár let a osamoceně vždycky může zaujmout - ale "čeho je moc, toho je příliš" (viz Windows 8) a když tu bídu časem podle šablony seká každý, stane se z původně "čistého designu" "prázdný/žádný design". Neutral

Seriózní černobílý motiv budiž - ale každý vystudovaný grafik snad ví, že není-li to PARTE a má-li to přitáhnout pozornost, potřebuje to nakopnout jednou výraznou barvou - a i ten budižkničemu obkreslovač pohlednic Hitler před 100 lety věděl, že nejvýraznější je jednou provždy RUDÁ Angry

Nebudu komentovat formát, rozporcovaný nožík ani použitý font - ale i kdyby tu šlo "ou umění", texty kreativně zalomené ENTERem a mezerníkem, s posledním řádkem nadpisu zasahujícím do obrázku(?) a s "vtipně" obarvenými odstavci o nepochopitelně různých velikostech(?!) mi asociují spíš amatérskou prvotinu od středoškolačky s Wordem, než "kvalitní řemeslnou práci profesionální grafičky" (...i když vlastně jednu takovou vyštudovanou skorobrňačku taky znám, doufejme že nejde o tutéž osobu) KO

Ale ať jenom nekonstruktivně nekafrám - když už to slečně/paní tak jde s Wordem, ať aspoň (za trest, neumí-li ani Mail Merge) nachystá všem vystavujícím POŘÁDNÉ JEDNOTNÉ CEDULE - ať zas nováčci nemusí před soutěží trapně luštit z pohozených vizitek a log na kudlách, kterému z přítomných mistrů nožířů vlastně touží dát hlas... Cool
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/23/2009
Petr Dohnal napsal:
Isch - nepodsouvej mě něco, co jsem na mysli neměl...
...
Nikomu nic nepodsouvám, jen jsem si přečetl a reagoval.

Tak Tě, Petře, požádám, ať to samé neděláš se mnou.
Nic z toho, co jsem napsala, nebyla reakce konkrétně na Tebe - to bych užila oslovení nebo citace.

radek124 - Pořádné jednoté cedule jsou zkoušela udělat na Prahu (do dneška se tuším používají). Věc to není blbá, ale pořád je dost lidí, jenž jí vezmou a někam "uklidí", aby jim nehyzdila stůl.
Pokud pořadatelé chtějí, není problém nějaké cedulky vytisknou a zalaminovat, aby něco vydržely.
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:

Štamgast
isch napsal:
Mně osobně se plakát graficky tuze líbí - rozhodně mi přijde lepší než nějaká nesourodá multibarevná zběsilost... Grin

No Ischko, když hned po mém příspěvku zareaguješ takto, měl jsem pocit, že se to týká právě mě, ale nechejme toho, na to tě mám moc rád, abychom se spolu dohadovali o ...
O plakátech můžeme pokecat na výstavě.
dohnalknives.com
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/6/2010
Plakát je špatnej, o tom žádná... Ale nepochybuju o tom, že i přes to tam bude narváno jako loni. Happy Těším se!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/17/2009
Jsem sice huba urejpaná, ale po loňském tlačenici (to chcalo jak z konve!) taky nevidím důvod k obavám o účast Cool

A kdyby snad tančírna na Kounicové do budoucna nestačila, máme přece v Brně celé chátrající výstaviště Laugh
Posláno:

Štamgast
Chátrající výstaviště? To je to tak špatné? Naposledy jsem byl na nějaký motorkový výstavě, několikrát za rok s pejskama, nepříjde mě to tak hrozný. Ale plac na nožířský výstavy jako kráva, rozdělit to po halách, zavíráky, bowiáky ..... Happy
dohnalknives.com
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum