ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
LUDEK123 - Luděk Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 5/24/2012
Tak se také pochlubím tím co jsem právě dokončil.
Dva pevné nože: ocel D2 kalená na 60 HRC ve vakuové peci - větší tloušťka 5 mm, střenka jasan, menší tloušťka 3,5 mm střenka dub, Střenky napuštěné lněným olejem s karnaubským voskem, a vyleštěné.

LUDEK123 vložil tyto přílohy:
IMG_0758.JPG.jpg
IMG_0754.JPG.jpg
IMG_0763.JPG.jpg
IMG_0760.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2012
Oba dva nože jsou krásné Applause takové "lesní kuchyňáky" Happy a to já můžu. Krásný jednoduchý tvary, precizní zpracování, těším se na fotky dalších výrobků Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/10/2009
ahoj....pěkné ...moc pěkné Ok
Chovejme se všichni jako zvířata a na světě bude krásně.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2012
Zdravím a koukám,
moc pěkné nožíky a hezky zpracované,jediné co mi nějak nejde přez oči jsou ta zrcátka,ale to je pouze věc vkusu a taky jsem si nimi prošelred face
Za mě Ok
V případě zájmu,se neváhejte zeptat.....prosím na e-mail.
Posláno:

Pokročilý
Dnes dokončený můj první zavírák, inspirace je od Mata ale v mém provedení, až budu vyrábět další tak už vím co mám udělat jinak.
Materiál celý nůž je vyrobený z oceli Ak5 střenky kalené na 48 HRC a čepel na 56 HRC.

LUDEK123 vložil tyto přílohy:
IMG_0777.JPG.jpg
IMG_0782.JPG.jpg
IMG_0787.JPG.jpg

Posláno:
Pokročilý
Všechny tři nože se mi líbí, ale ruší mě ta tvoje značka . Je moc velká a možná zbytečně složitá, no je tu dost zkušených lidí, kteří by mohli poradit .....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/27/2010
Závírák je mooooc pěknej!!! Ok
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Pokročilý
Díky, jsem rád že se nože líbí,
sibibi: no k té mé značce původně měala být o něco menší ale pán který mi ji vyráběl ji zvětšil (nevím proč), mám dvě velikosti na tom zavráku jsou použity obě,možná někomu může přijít složitá, ale mě moc nepřijde mám v ní mám zakomponovaný monogram L R

malysef: mě se zase nože moc líbí když jsou vyleštěné je to věc názoru a vkusu, ale příště chci zkusil taky matné, s broušeným povrchem.
Posláno:
Pokročilý
Monogram jsem pochopil, ale možná by stačilo jen L, dobře graficky provedené , tlustě vyražené a velikost maximálně poloviční . Podle mně je značka dost důležitá, je to vlastně malé umělecké dílo, projdi si značky zdejších nožířů. Budu rád , když sem někdo napíše zkušenosti s vymýšlením své značky......
Posláno:
Pokročilý
Tak jsem si uvědomil, že L má nožíř LASKY, no pokud se ti tvoje značka líbí a máš na to už udělaný aparátek , tak je to na tobě....
Posláno:

Pokročilý
No mě se moje značka líbí jinak bych si ji nenechal vyrobit. Já jsem právě nechtel pouze 1 písmeno to má dost lidí. Například písmeno B má hned několik nořířů (Brixi,....) Takhe mám 2 písmena v jednom a nemyslím si ře by měl nekdo stejnou značku. Ale máš asi pravdu že měla být menší, ale u tech větších nožů si myslím že to až tak nevadí.Tady Mira Heřmánek také používá dost velkou značku: http://www.kni5.com/Eshop/tabid/425/CategoryID/0/catpagesize/0/Level/a/ProductID/2025/language/cs-CZ/Default.aspx?SortField=UnitCost+DESC%2cUnitCost
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/4/2013
Luďku, nejdřív pochválím nůž - palec hore, líbí se mi,
ale ta značka to fakt dost kazí, vypadá to jako bys to tam gravíroval sám.
Osobně bych volil něco kompaktnějšího, třeba aby L a R spolu tvořily obdélník.

Když už bys chtěl zůstat u téhle značky, tak bych ji volil ne o trochu, ale o HODNĚ menší,
třeba takhle:

Bošek vložil tyto přílohy:
IMG_0787.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Ok u této značky zůstanu na 100% já jsem právě na tu střenku zkusil vyrazit tu větší raznici, a nevím no ono je to věc názoru, já si spíš myslím že na té střence by mohla být jak je ale na čepeli menší. Nechtel jsem aby ta střenak byla uplně prázdná. Ale když jsem si nechával vyrábět raznice tak jsem chtěl tu větší jako ně udělal tu menší a tu vetší mě zvětši o dost, nevím proč už jsem to neřeši zkusil jsem jak to bude vypadat. Ale koukal jsem tak celkem dost nožířů má velké raznice jako mám já tu menší ne??? Jsem rád že píšete své názory. Díky
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2012
Tééda to koukám.
Takovej parádní zavírak.
Jasný že povrchovka je na každým a každému se líbí
něco,ale zavíráček jedna radostOk
V případě zájmu,se neváhejte zeptat.....prosím na e-mail.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/10/2009
...ten zavírák je super Ok
Chovejme se všichni jako zvířata a na světě bude krásně.
Posláno:

Pokročilý
Díky moc za chválu, prosím vyjádřete se mi k té raznici hlavně k velikosti??? Myslíte že u těch pevných nožů je velikost OK ??? A co myslíte na tom zavíráku na střence ta veliká??? Začalo mi to vrtat hlavou, Díky
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2013
Popravdě je celé to logo fakt divné. Jako by jsi to škrábal jehlou do hlíny. Docela to degraduje fakt pěkný nůž. Ta dvě písmena by šla určitě ztvárnit lépe. Žádný flame!!! Jen můj pohled na věc. Ať se daří.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2009
Nožíky moc pěkné.Značka je zajímavá,máš v ní zakomponovaný jak počáteční písmena svého jména tak i tři číslice.Moc pěkné.Palec nahoru.Ok Ok Ok
,,Předstírat hloupost na správném místě je moudrost"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2013
Souhlasím,že značka zajímavá je. Jen ty linky by to chtělo zkusit napsat plochým kaligrafickým perem,aby se tloušťka linek plynule měnila dle úhlu tahu perem. Určitě se tady najde nějaký grafik který to zkusí...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/4/2013
Jen nápad .....

Bošek vložil tyto přílohy:
LogoLR.png

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum