ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Spyderco Military Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/20/2002
Automaticky založená diskuze k recenzi Spyderco Military
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
Vdaka za recenziu, millitary sa mi paci uz dlho, ale este je pre mna prilis drahy, tak stale pokukujem po endure 4, uz som aj rozmyslal, ze ak by sa endure pokazila ta poistka, tak by som podla nej navrhol novu presnejsiu v cade a skusil opravit...

Inak recenzia super, uz raz si ma presvedcil na kupu VEXU a nelutujem, a presvedcil sa ma aj druhy raz...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/1/2007
nepouzival se drive u military ocel CPM 440?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/17/2001
Nejprve se používala ATS 34, potom CPM 440V, v současné době se používá S30V. Kromě toho u limitovaných sérií ještě BG42, CPM D2, S90V a to je snad vše.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Super recenzia Peter, len tak dalej Happy Dufam ze ich bude viac.
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/14/2006
Recenze mi přijde objektivní, tedy dobrá. Tak tenkej liner - lock fakt nevypadá jako držák. Když nabere nečistoty z kapsy a necvakne si, je zaděláno na malér. Při koupi osahat a odzkoušet, když jsou za něj nemalý peníze.Angry !!
I pád na hubu je krokem vpřed!
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/10/2007
zdravim vsechny, dneska mi prisel muj Military a jsem nad miru spokojen myslim, ze tvar je dokonale jednoduchy a jednoduse dokonaly. Neumim si predstavit, ze by liner-lock zklamal, jak je videt na nekterych videich na netu. zaroven vsem zduraznuju, ze jak pise recenzent, ze nuz se prodava na www.noze-nuz.com.....to je pravda, ale prodava se i kdekoli jinde a z ameriky mi ho kamarad poslal a cernena verze, plain ostri, vyrobeno 2007-tzn. oboustrane kovove prilozky me vcetne postovneho prislo na 2900,- a postovne bylo 500,-. co je myslim krasna cena. takze vsem doporucuji tuto cestu a ne cpat prachy internetovym a jakymkoli jinym vydriduchum, kteri absolutne nerespektuji pokles dolaru atd....
Btw. sice se dost aktivne zajimam o boj s nozem a celkove bojove sporty, ale k obrane bych pouzil spis teleskopa. A prilis ostra spicka je myslim silnou strankou tohoto noze! Na hrubou praci mam pevny nuz a nejak mi nejde pres pysky, ze bych mel s nozem neco pacit-pri tehle predstave mi leze mraz po zadech....
UP
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/19/2007
Z military mám úplně stejný pocity, ale ohledně objednávání jsem zkusil víc možností a konkrétně u nože - nůž mám ty nejlepší zkušenosti. Pár věcí jsem tam objednal (i když ne zrovna military) a vždy rychlé a velmi slušné jednání ... A na ceny je potřeba se opravdu informovat. Mnohdy nejsou nijak nepříjemné Happy .

UP vložil tyto přílohy:
P1010039.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/3/2007
Ať dělám co dělám,tak v p.Šulcovi taky vydřiducha nevidím.Suprové jednání,ochota,atd.už to tu párkrát bylo.A kde asi mají nakoupit ti,co nemají kamarády v Emerice,nevládnou anglicky a jsou rádi že něco do klávesnice naťukají,natož aby si objednávali z ciziny?Happy A navíc mě to vyjde levněji než intenzivní kurz anglického jazyka a práce na PCLaugh
Posláno:
Začátečník
Ja neznam p. Sulce ani jako cloveka ani jako prodejce, fakt je, ze nez jsem zacal veci resit zpusobem "amerika" tak jsem taky par nozu objenal u zminovaneho Eshopu-ceny opravdu jsou nizsi, ale konkretne u tohoto noze mi slevil par set,-. Navic kdyz poslete dotaz na jeden nuz z ruznych Emailu tak vam prijdou jako odpovedi ruzne ceny-coz je taky zvlastni, jako kdyby si je tam nekdo zrovna vymyslel! navic kdyz na "http://www.thebladeshop.com" stoji military 113USD (2260,-) a na ostatnich strankach je to stejne a obchod stejne vydelava (a predpokladam, ze slusne) tak jsou tyto ceske ceny dost vysoko! Ja jenom radim: kdyz neumim anglicky tak si necham od nekoho poradit! a podle mych zkusenosti ma kazdej znamyho v americe (nebo ma znamyho co ma znamyho v americe)-kazdou chvili tam nekdo jede se podivat. Do budoucna to muze usetrit spoustu penez! opakuju: nepomlouvam nikoho konkretniho-stejne je to na vsech ceskych Eshopech
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
To se tu řešilo již mockrát - nezapoměň, že obchodník musí živit i stát, takže minimálně 19% je DPH pro stát, čili při "nákupu" za 2260,- by ti to bez zisku mohl prodat za 2690,- (a ještě nepočítám dopravu a clo!)
Posláno:
Začátečník
oni musi mit nakupku jeste nizsi aby neco vydelali takze tech 2690,- by bylo uz se ziskem, doprava je 25USD za balik v kterym muze byt treba 10 nozu...cili 50,-/ks (pokud by to nebylo veliky). DPH ,clo...ja jsem neplatil ani jedno (obchodnik mozna musi-v tom se nevyznam).
V kazdym pripade jsem vsechny tyhle reakce minil jako radu vsem, kteri chteji nejaky nuz a chteji usetrit nemale penize. Nebylo to mysleno (i kdyz pripoustim, ze to tak mohlo vypadat) jako utok na kohokoli (kazdy se nejak musi zivit-ja vydelavam podobne i kdyz v jinym oboru) ale pouze jako pokus o radu jak usetrit!!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/6/2005
Holub napsal:
... ale pouze jako pokus o radu jak usetrit!!!!

Skoda. Uz jsem si chtel u tebe objednat nejaky noze. S tim, ze je dovezes, proclis, dodepehackujes (pripadne se za nesplneni povinnosti nechas zavrit), posles mi je na dobirku, kterou ja mozna prevezmu. A ne aby to bylo drazsi, nez na newgrahamu. Wink

neca eos omnes, deus suos agnoscet
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/11/2007
Ahoj, mám otázku pro znalce spyderca military, uvažuji o jeho zakoupení konkrétně o modelu s rukojetí s karbonových vláken, zdá se mi že bude šetrnější ke kapsám kalhot Happy ale nějak se mi nedaří zjistit zda se i tato verze vyrábí s kovovými příložkamy. Má tu někdo nějakou zkušenost? Děkuji za reakce. Jarda
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Holub:Je nesmysl objednávat ze států např.10 20 kusů nožů a nepojistit si zásilku,ale v tom případě by měla být uvedena cena a to už si nejspíš financi pohlídají,abys nekrátil stát na cle(nevím nic jsem zatím takhle neobjednával)-ale selský rozum mi to napovídáWink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
UP
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/19/2007
Jarda333: Znalec sice nejsem, ale odpovědět můžu. Ano, má vnitřní kovové "příložky" cca do 2/3 délky rukojeti. Ale rukojeť mi přijde docela drsná, nevím jestli je šetrnější ke kapsám, nemám zase tu standardní verzi. V každém případě, když mi přišla domů, docela mě nadchla Happy .
Posláno:
Začátečník
Ládes: znamej kterej me na tuhle cestu privedl si timto zpusobem pro sebe, kamarady atd... objednal a nechal poslat balik se 7mi nozi (celkem cca 800USD) a bez problemu-tak nevim jestli udelal neco protizakonyho , ale zadny clo a nic navic neplatil...jenom dopravu 25USD a ty noze..
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/12/2005
Protizákoné to je protože se úmyslně vyhýbaš doplacení cla, tím, že se sám nepřihlášiš na celním úřadě, v případě, že na tebe nějakým způsobem zapomněli. Co se týká nakupování ze zahraničí je to tady již vše uvedeno. Pokud člověk nechce doplácet DPH - na balíčku nesmí být cena nebo nízká, posílán pokud možno ze soukromé adresy, tím pádem je nepojištěný, nebo pouze na na uvedenou hodnotu. Spousta firem ti nižší cenu, nebo soukromou adresu nenabídne s uvedením, že se nechtějí podílet na podvodu. Pokud ti nějaká soukromá osoba pošle balík s nožema a ty mu na účet pošleš prachy, tak neplatíš, jenže ne každý tu má známé. A když nesplníš jednu z uvedených věcí, tak máš šanci (která se po zkušenostech zde uvedených) pohybuje od 0-100% že tě vyhmátnou celníci a pak doplácíš a rázem jsi na velmi podobné ceně jako v e-shopu
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/20/2002
Pokud má někd zájem o popisovaný nůž, je k prodeji. Cena 3800,- včetně poštovného.
e-mail: mikup@volny.cz
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/19/2007
Stačí aby na balíček prodejce napsal kouzelné slovíčko GIFT=Dárek... to se potom neplatí žádné clo... nebo to tak bylo ještě před dvěma měsíci kdy jsme si s klukama nechali poslat yoya z USA za 10 000... Prostě stačí zdvořile požádat o napsání "dar" na balík a máte to doma legálně a bez cla...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum