ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Knife.cz - Ksichtíky členů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
Zdravíčko všem:

Tak mě napadlo, jestli bychom se tu nemohli trochu seznámit, když už nás spojuje zájem o nože.... Někteří se již známe z výstav, někteří jen po e-mailu. Tak navrhuji seznámení zde - přímo na foru. Je příjemné spojit si konkrétní jméno s obličejem, vědět něco více, než jen e-mailovou adresu.

Začnu u sebe: Jméno a příjmení znáte z mailu (stačí kliknout na nick), je mi 36 let (uf), jsem asi 4 roky (nebo 5?) ženat a mám skoro 3 letého syna. Pracuji pro jednu nadnárodní firmu (u nás asi 1400 zaměstnanců) jako nákupčí náhradních dílů. Kromě nožů mě baví cestování (nyní trochu omezeno kvůli rodině), focení (digi i analog), hraní s počítačem a četba - hlavně sci-fi... Se sportem je to slabší (nějak nestíhám) ale sem tam si najdu čas na kolo nebo lyže.

Tohle je moje relativně aktuální foto (plus synátor):

David

( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/13/2003
Tenhle nápad se mně líbí.

Jméno víte a je mi 28 let. Už 10!!!! let žiju se svou holkou a máme zatím jen psa. Kromě sbírání nožů (hlavně Skandinávských) a jejich částečné amatérské výroby se zajímám o čaje, pivo, amaterskou fotografii (analog) a o filosofii.
Tu je mé lehce stylisované foto:

Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2003
Tóť náš pes - fena Aira:

Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/14/2002
48 let, rozvedeny, jedno dite (divka 16 let). Mimo nozu me bavi kulturistika, priroda, chytani ryb a fotografovani.

Jo a ziju ve Svedsku od mych 13 let. Fotka je udelana na hradu v Praze pred nekolika lety (bohuzel nemam digicam Sad )

Noze uz sbiram asi 13 let. Jsem uz asi 4 roky clenem Spyderco Collectors' Club.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/24/2003
Je mi 30let jsem 8let ženatý máme dvojčata mateje a leničku je jim 5let takže můj největší koníček.Krom nožíků mě zajímají střelné zbraně (zatím pouze teoreticky), PC a žrádlo s pivkem.Bohužel většinou fotím já proto mám jen fotku z práce(fixed blade caterpillar)
Posláno:

Pozorovatel
jeste ten obrázek....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
Boha jeho, to je rubrika ...Wink

Petr Dohnal, 36 let, 3 děti (18. 14, 11), ženat, 2 psi, papušek v akváriu ryba masožravá.
Povoláním počítačový grafik na volné noze, a v poslední době snad trochu i nožíř. Záliby, nože, pivo, nože, ryby, Skandinávie - jak nožířina, tak rybařina, kytara, kupodivu golf - ikdyž letos jsem se díky nožům ještě nedostal, žrádlo, nože a snad ještě nějaká ta kudla ...
Nemám fotek, tak snad tuto - jednu z mála, fotil mě kámoš, co rád a hodně fotí - mno, asi jsem to já.

pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Ty vole, jsem přes celou obrazovku, trochu jsem to přepísk, ale co. Dal jsem pár piv a u počítače se láduju třešněma - dobrou noc chlapi - ta myslím bude Laugh
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Ještě mám tuhle - z minulý Příbrami. To mě fotil syn a ta je taka hodně dobrá ...
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Jó tu fotku ...

dohnalknives.com
Posláno:

Pozorovatel
Nevim jestly muzu ale mam tu jednu fotku z Pribrami Milana Pokornyho pokud se mi povede vlozit.
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
To je teda síla... Ale přesto bych chtěl poděkovat, že jste mě nefotili ten druhý den, neboť noc byla opravdu krušná...Wink

Milan

Petr Dohnal napsal:
Tak ta je panečku hodně čerstvá, ještě jse ani nevystřízlivěl ... Laugh

.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/16/2004
Krásný nápadHappy
Občanské jméno Jeník Bočků , věk něco přes dvacetšest , toho času ve společné domácnosti s bratrem (mladším) a psemHappy
Rád se potuluju po různých kopečcích , jeskyních a dalších zajímavých místech.
Na fotce jsem pri dalších oblíbených činnostech (pití,dělání se důležitým, produkce velkého množství keců-většinou blbýchHappy)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/3/2004
No tak ja taky neco malo o sobe napisu:

Michal, 24-lety student filosoficke fakulty Johannes-Gutenberg-university v Mohuči (Mainz - SRN) - jinak ale Cech jak polenoHappy

zaliby:

lingvistika (studijni obor - presneji srovnavaci lingvistika v hlavnim oboru, nemecka a slovanska filologie se zamerenim na jazykovedu ve vedlejsich oborechHappy)

sport (v podstate vsechno, zavodne tenis),

hudba (pasivne - rock, pop, oldies,
aktivne - kytara - rock, pop, oldies)

outdoor, noze

pocitace

pritelkyneHappy

P.S. poradi neni podle prioritHappy

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2005
gespa (ročník 1974)

mám rád hlavně chladné zbraně z oblasti Japonska, ale i jiné (např. lovecké či vojenské nože s pevnou čepelí)
rád se vyskytuju v přírodě

Jsem patriot, ale léčím se...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/22/2005
papi (1986), Slatina u Ostravy, student Pf v Olomouci zájmy nože, koně, auta, a spoustu dalších věcíHappy a muj xicht...
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Jmenuji se Martin Hlinák, zatím stále ještě žijící v Praze (zaječí úmysly) je mi 31 let. Zájmy: navrhování zavíracích nožů (tedy převážně jich) občas pevné, velký milovník koček (mám dvě) dále foto, akvaristika, samorosty, horské kolo a rekonstrukce bytů (dva mám již za sebou a čeká mě třetí) tedy doufáme tentokrát domek.Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/1/2004
Kenda Jsem z Dobronína u Jihlavi narozen 1987 vyučen elektrikář teď studuju 1 rokem umělecký kovářství.Záliby kovařina, nože, příroda,vandry a občas to pivečko a náká ta žencká

s železem to je jak plastelínou
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/1/2004
V kovárně

s železem to je jak plastelínou
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Ivo Kašpar, Lipová - lázně, okres Jeseník, ročník 1963Sad, povoláním stavební technik, zájmy - rodina, mince, historické zbraně a nožeHappy

Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum