ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kovací víkend na Smithárně No 4 Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/2/2008
Automaticky založená diskuze k článku Kovací víkend na Smithárně No 4
Carpe diem quam minimum credula postero
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/20/2008
Joooooo!!!!!!

(později upřesním)

Roza
Siempre es 26.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/22/2007
Jako Roza. Jen upřesňuji již teď. Taky jsem si moh nechal v noclehárně spacák..furt se s nim tahat že jo..

Guláš prosím ano, sníme i zkaženej.

Teepee? Nebo už je zima?

Náčelníkovi tisíceré díky za neutuchající ochotu!

Posláno:

Začátečník
Připojený: 7/3/2014
Zrovna se to prolíná s finyšem zakázky,ale jeden den nejspíš sobotu se ukážu určitě i se "psí slečnou" co si u tebe zapoměla naposledy svou misku.S gulášem se mnou počítej,ten si nenechám ujít.Brusku můžu vzít,ale je to malá "Pásová a talířová bruska BTS 4000" na ručky a menší práci atd.stačí.
Ps.Mailsi myslím na to a beru to sebou,už to mám v báglu pro jistotu,protože do lesa se stejně do října nepodívám.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2011
Applause Applause Nemohu chybět.Jak jinak.MailsApplause
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
.. jako vždy Dušan pohotově zareagoval a umístil. Děkuji.

Vítám první odvážlivce - což mi připomíná že do akce musím ještě dodělat
držák na kola mrGreen

Přibalte si teplý ponožky, právě teď je tady typický Krušnohorský počasí - drobný svilý déšt, pokud mi pomůžete po akci vynést teepee plachtu do sušárny na půdu, budu rád když ho postavíme.

Psí slečna se nemusí obávat, její miska je mezi ostatními věcmi ve ztrátách a nálezech.

Mailsi - s odkazem na náš včerejší rozhovor - pro kovářské uhlí zajedu, pokud bude někdo chtít kovat extra na dřevě nechť se samozásobí, to mi připadá rozumný.

Uf - a do toho Happy
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem.
Svobodu, spravedlnost nebo meč!!!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/30/2011
Tak já jsem asi jasnej...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/18/2014
Ahoj a dobrý den vespolek. Pokud bych směl prosit, rád bych se k Vám přidal. Začínám a každá informace od zkušených kolegů přijde velmi vhod. Děkuji Ok
Posláno:

Pokročilý
Kalepec napsal:
Tak já jsem asi jasnej...

Taky mi tě bylo líto, když jsem četl, že máš zakázanej vstup. No neva, třeba příští rok Smith vyměkne a znovu tě pustí. To víš, narušovat noční klid cirkulárkou se nevyplácíNoNoNo
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
Neee, tady musím rychle zareagovat - Kalepec je velmi vítán, sice používal cirkulárku pozdě v noci ale soused si nestěžoval, takže je všechno v pořádku. Teda až na toho souseda naporcovanýho cirkulárkou.....Grin
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem.
Svobodu, spravedlnost nebo meč!!!
Posláno:

Pokročilý
No,Smiťáku,to je velká bžunda s tím držákem na kola.....Takhle se posmívat chudákům opilcůmHappy
Za to ti zvalchuju hřbet! (jako minule,budeš-li chtít)Wink
Domlouvám si parťáka,takže bychom přijeli ve dvou.Tímpádem ne na kole...NoNoNo
Moc se těším na všechny i na spoustu restů,který si valim před sebou.
Siempre es 26.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/30/2011
Teda pánové.. těším se...:)
Edo děkuji za zastání;)
A TY Evil splašenej motejleEvil ...... na tebe se taky těšim...;D
Posláno:

Pokročilý
update
možná dorazíme tři,za rok se mi podařilo do nožomilství namočit dva kamarády.Oba už mají svou první trefu kladivem do kovadliny za sebou.

Happy))kalepecovo "splašenej motejl" se chytil Happy))
taky se těším,máme spolu nevyřízené účty (sprosté obrázky rýh na mé čepeli se dají napravit pouze krv.......,no,pár paňákama na můj účet Happy)))

Siempre es 26.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/2/2010
Klucííí, manželka jede na dovču!!!!!!!!!!!!!!! No a tak se hlásím. Včetně dovozu Mailse. Vzal bych i něco materiálu ke zkoušení - odřezky S 35 VN - na takový ty prťavý kudličky - no a pokud bude někdo chtít 19 573, můžu vzít.
Jo, a pokud by můj "místní" kamarád mohl, můžu ho vzít sebou???
Čímž tím vším chci říct, že jedu taky!!!!! A moc se těším, Míla.
Ifina je sice kost a kůže, ale furt má radost ze života.......................
Posláno:

Pokročilý
Ifigenie tohle mi nedělej. D2 mám, ale těma odřezkama z S35VN jsi ve mě probudil mé hamižné já. Kdes k nim přišel? Vím, že tu ocel vozí Bolzano, ale nechtějí nic prodat v menším než velkém množstvíSad

Já mám odřezky tak maximálně Stabilky. Ale ostatně i ty můžu přivést... Kalepec má stabilku rád, tak ho jima uplatím, aby mi nechal naživu. Pro Rozu mám super klipsny na šlapky, tam to bude v suchu takyGrin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/2/2010
No, jsou to fakt jen kousky - odřezky z plocháče - spodek ručky fultangu. Síla cca 5 mm. Dcerka mi ji koupila na ostrovech. Je to fakt jen na "pero". Ale vemu je sebou.
Posláno:

Pokročilý
Ifigenie - rád tě uvidim naživo,se těším.
Upbraider - smůla,mám SPDčkaHappy
Siempre es 26.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/4/2013
Ahoj všem,
pokud si žena neusmyslí, že je ideální čas k porodu mého syna, tak bych rád zavítal. Mohu přivézt kovadlinu 50kg, nějaká pérovina je ještě od posledně a pásovku "Hopsalku" (samo-domo rychle a zběsile).

Čert
Tchert von Wscherau 777 004 289
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
Nenápadně jsem doma zapsal akci do plánovacího kalendáře v kuchyni, včera si toho žena všimla..........., dnes jí došlo že si budu muset vzít na 27.9 dovolenou protože mám být v práci a ptala se jestli pojedu už v pátek ráno nebo až odpoledneHappy
Tak už jen abych dostal tu dovolenou a můžu si přijet pro pouzdro na brýle a zapomenout u Edy něco jinéhoLaugh
Pak se ještě můžeme domluvit jestli mám naložit pásovku.
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/29/2007
To udělal Mr. Smith schválně Sad abych nemohl zabírat místo u kovadliny a vyrábět náramky. Ale já vím kde bydlíš a viděl jsem všechny díly Bonda Wink Snad příště. Daneček byl moc smutnýSad
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum