ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Broušení IV. Možnosti
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 11/22/2005
Kdo mi s timhle poradi, co? Mam doma brousek, kterej je na obrazku a nekde bych nasel starej, z jedny strany hrubej a z druhy uplne jemnej, povrchem mi na dotyk pripomina skoro az mramor, az ho najdu taky vyfotim. nasel bych i starej levnej nuz, kterej sem nekde nasel a na kterym bych se to mohl naucit. Ten ma jednostranny ostri, ale chtel bych se naucit brousit obecne...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
Posláno:

Pozorovatel
tady jeste fotky(btw nasel sme jeste nejakej fiskars, ale tomu se tady asi vysmejeteHappy)
Posláno:

Pozorovatel
Posláno:

Pozorovatel
a tady ten fiskars celej
Posláno:

Pozorovatel
detail jak funguje vnitrek
Posláno:

Pozorovatel
a tady je videt jak je to "z pohledu noze"
Posláno:

Štamgast
Nikdo se ti smát nebude, ale smiř se s tím, že bude tisíc rad od stokorun až po tisíce... Laugh
já osobně bych hlavně začal (a taky jsem začínal) s plochým brouskem... Kolečka jsou prima, ale dost snadno "probrousíš" ostří, protože to nemáš moc pod kontrolou a projedeš ostřím moc daleko. Pokud se ti to stane (a že se ti to stejně občas stane), stejně budeš potřebovat ten plocháč, abys srazil jehlu (a možná udělal nový ostří)...
Dej si do hledání DMT nebo Lansky, už se tyhle věci několikrát probíraly...
Posláno:

Pozorovatel
Takze myslis nejlepsi najit ten dvoustrannej a na tom se to ucit? lansky a tak stojej velky prachy co ja vim a setrim jeste na nejakej mensi nuz peknej...
Posláno:

Pozorovatel
Jo a jeste mam doma kozenej pas na kterym brousim britvu..
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/3/2005
Poutníku, nevím, nevím, ale dávej bacha na cestu, může se to hemžit samýma jedovatýma hadama a ještě tam může útočit nějakej myšilov, kua drát!
... a nemyslel to snad ani zle - starosta. (Pražský výběr)
Posláno:

Štamgast
Drat napsal:
Takze myslis nejlepsi najit ten dvoustrannej a na tom se to ucit? lansky a tak stojej velky prachy co ja vim a setrim jeste na nejakej mensi nuz peknej...
2marylin: dokud ty dotazy neničí moje nervy, tak to zvládnuLaugh, ale dík
2drát: začni malou sadou a přikupuj si jednotlivý brousky...
Klema od lanskyho stojí cca 300,- brousek cca 500,- až 600,- (chlopi, kdyžtak mě opravte,jedu v DMTLaugh) a vodítko 35,-. Leštit můžeš na tom dvojstraňáku... Ale nevyhazuj prachy za šunty, stejně dojdeš k tomu, že potřebuješ pořádnej cajk a šunt ti bude ležet doma. Budou vánoce, tak si nenech koupit bačkory a řekni miláčkům, ať se složí na brusnou sadu. Pokud to myslíš vážně, lepší radu nemám...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/12/2005
Tak kameny od Lanskyho stojí od 200 do 300 Kč čím jemnější tím se cena zvyšuje, za těch 600 Kč jsou to diamantové brousky. No a pokud jsi v příspěvku myslel ty diamantové tak promiň, nepoznal jsem to.

[quote=poutník]
2marylin: dokud ty dotazy neničí moje nervy, tak to zvládnuLaugh, ale dík
2drát: začni malou sadou a přikupuj si jednotlivý brousky...
Klema od lanskyho stojí cca 300,- brousek cca 500,- až 600,- (chlopi, kdyžtak mě opravte,jedu v DMTLaugh) a vodítko 35,-.
Posláno:

Štamgast
mr.karno napsal:
Tak kameny od Lanskyho stojí od 200 do 300 Kč čím jemnější tím se cena zvyšuje, za těch 600 Kč jsou to diamantové brousky. No a pokud jsi v příspěvku myslel ty diamantové tak promiň, nepoznal jsem to.
Laugh SOrry, to mi nedošlo. Jedinej Lansky, kterej mám je diamanťák, co má 2000 MASH... A ten tolik stál...
Posláno:

Pozorovatel
Hmm, asi si teda budu muset koupit tu standard sadu od lanskyho a brouseni jen tak od ruhy snad prijde casemHappy
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/24/2003
Koupil sem si dvojity DMT jemny a extra jemny a prvni co sem udelal tak sem nabrousil vsecky noze u rodicu(tam je tupeho materialu vzdycky dost)no a pak sem to opatrne zkusil na bladelocka a pak na 710 a neni se ceho bat.DMTecko je velky asi jako kudla takze ho taham v ledvine vsude sebou.Na rybach si s tim kamos brousil hacky, u slivovice v ostrave sme si malem urezaly prsty pri brouseni kuchynaku no proste je furt pri ruce ...
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
to REDWIN

Prosímtě, kde´s ho kupoval a kolikpak to stálo?
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/24/2003
v parfilexu asi za 1200,-
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2005
mohu doporučit sadu DMT 4 brousky za 2000,- v highlife praha i z klémou ale ta je na prd lepší má lansky Happy tato kombinace je good .Jinak po Lanskym mohu říci že DMT je opravdu lepší až na tu klemuHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/6/2005
FMJ napsal:
Prosímtě, kde´s ho kupoval a kolikpak to stálo?

Ja jsem kupoval cerveno-modrej (jemny-hruby) v Praze v HighLife za 1050 Kc (jestli me pamet neklame, ale urcite to bylo do 1100).
neca eos omnes, deus suos agnoscet
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum