ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
12.-13. 9. 2015 - Nože 2015 - Příbram Možnosti
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
Automaticky založená diskuze k článku 12.-13. 9. 2015 - Nože 2015 - Příbram
.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/23/2009
Hotel Belvedere má aktuálně plno - jen pro info.
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Všem se omlouvám, na výstavě budu jen v sobotu dopoledne. Jednak mám jen pět nožů, z toho některé si majitelé vyzvednou na místě a druhak, odpoledne se žení můj dobrý kamarád. Mám te´d rozdělané nějaké složitější projekty, stihnout bych to měl do vánoční výstavy Happy
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Tak změna. Nedorazím vůbec. Poslední volné kudly zmizely včera. Uvidíme se na Pražské v zimě Happy
- William Blake
Posláno:

Štamgast
želva napsal:
Mám te´d rozdělané nějaké složitější projekty, stihnout bych to měl do vánoční výstavy Happy

Doufám, že jsou v tom i moje odmakaný věci, co u Tebe visí jeden přes dva a druhej přes tři roky. Grin
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
isch napsal:
želva napsal:
Mám te´d rozdělané nějaké složitější projekty, stihnout bych to měl do vánoční výstavy Happy

Doufám, že jsou v tom i moje odmakaný věci, co u Tebe visí jeden přes dva a druhej přes tři roky. Grin

A to sa tu niekto v inom vlákne čuduje že sa na nôž čaká aj 2 roky Laugh
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/2/2006
Ahoj, budu venku stejně jako loni s Petrem a Jardou, krom kovárny beru i soustruh na ručky křiváčků. Loni jsme na místě zvládli vyrobit (a vyměnit za piva) tři, jsem zvědav kolik jich bude letos..
Nový blog:
Posláno:

Štamgast
isch napsal:
želva napsal:

Jak dva? Jen torques přeci.........Náramek už máš, navíc jsi jediná kdo si nechává za dobrovolnickou práci platit. My ostatní z toho máme jen dobrej pocit a ty chceš poklady... Laugh

- William Blake
Posláno:

Štamgast
želva napsal:
Jak dva? Jen torques přeci.........Náramek už máš, navíc jsi jediná kdo si nechává za dobrovolnickou práci platit. My ostatní z toho máme jen dobrej pocit a ty chceš poklady... Laugh

Na jarní Pražské jsi ještě věděl o obou. Domluva - že za to dostanu šperky - byla jasná už před Masákem. Tudíž ne, negrilovala jsem se na vstupu v podstatě bez možnosti vidět dva roky hlavní program jen z dobroty srdce.

Dál to můžem plevelit někde, kde je to relevantní.

Omlouvám se ostatním.
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Objevím se na Příbrami na otočku s Matym......snad se juniorovi budou kováři, stany, indiáni....líbit. Apropo, musím něco předat Hannesovy a Veverce...

Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/16/2009
Ahoj ,při večerním klábosení u ohně jsem se dozvěděl,že v Příbrami bude se svým"šramlem" hrát kamarád Irčan..Požádal jsem ho,zda by do svého repertoiru nezařadili nějaké písně o nožích.Mumlal cosi v tom smyslu :"vy toho s těma kudlama naděláte".Prý si celý svůj život (trampsko,tábornicko,buškrafto a zádveřový )vystačil s mikováčkem a teď má v kapse takovouhle žabku. (velmi ošahaná,břitvově naostřená,ppd Sandrik.) Vzhledem k tomu,že u něho tento způsob života není ani hra ani póza,ale skutečnost ,tak je tu "cosi" k zamýšlení. K
S noži je to jako s lidmi,když jsou tupí,tak to za moc nestojí.N.N.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/29/2007
Ale to přece všichni víme, že jsme nemocní tzv. Knifitidou kudlensis Laugh
Také si ještě pamatuji doby, kdy jsem měl dva mikováky- jeden zavírací červený a k němu lovecký pevný. Červený mikováček byl vystřídán Victorinoxem Mauser, ten časem dostal kamaráda Wengera Rangera, To bylo ještě v pohodě. Pak jsem objevil server Knife.cz a už jsem se vezl Laugh Ovšem pravdou je, že různé výměny střenek zavíráků i rukojetí pevných nožů jsem páchal i v době před Knifem mrGreen
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
želva napsal:

To je ostuda! .... tu tvoji odpoved myslim...
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Jo jo..padouch a ctihodná dáma . Laugh .Není nad špinavý prádlo...ať se pere kdekoliv.. ale pamatujte caballeros, že každá mince má dvě strany a není kouře bez ohně. Čili mezi vstupem do saloonu a přestřelkou na ulici pár scén chybí.... Wink

Tu song kterej Irčan stopro nezná

- William Blake
Posláno:
Štamgast
Připojený: 6/8/2010
Jestli někdo někomu něco slíbil nebo neslíbil a dal nebo nedal je mu upřímně docela jedno, je to mezi aktéry daného dějství a mně (stejně jako mnoha dalším) nepřískuší do toho strkat nos.

Je mi líto, že Jirko nebudeš, ty míváš na stolečku vždycky něco co zaujme, nšco, co není řekněme obyčejné a tak jaksi nornální, ale má to svůj zvláštní náboj, to tam bude letos chybět. No, nedá se nic dělat.

Já se do Příbrami těším, Belvedere mám zajištěneje už alespoň měsíc, ne-li víc, protože jsem předpokládal, že bude nacvaknuto ... takže raději s předstihem a na jistotu.

Těším se na všechny známé tváře a těším se taky na ty, které neznám, ale budu mít možnost je teď poznat, ať už si třeba jen ke jménům přiřadit obličej, protože ty lidi znám z virtuálního světa a nebo samozřejmě i ty, které neznám vůbec, protože je tedy alespoň poznám.

Takže, už aby bylo 11.9. odpoledne a mohl jsem tůrovat motor směr Příbram. Všechny tímto zvu ke svému stolku, sice toho letosnebude tolik, nějak jsem nestíhal, ale něco tam bude určitě, tak snad se bude na co podívat a o čem pokecat. Těšímse na všechny, protože bez těch úžasnejch lidiček, který výstavu připravujou, který tam dojedou a zaplatí si stoleček a bez těch návštěvníků, kteří podniknou tu cestu a stráví několik hodin v tom sále, kde se nedá skoro dejchat (nebo se to od loňska zlepšilo???) by ta výstava nebyla taková jaká je ... prstě by jednak vůbec nebyla a jednak by neměla tu atmosféru.

Takže, těším se na Vás lidičky.
Když se ráno podívám do zrcadla, nechci aby mně ze mě bylo špatně. A tak asi zůstanu chudej.
Posláno:

Štamgast
Hoj Karle! Mě taky! Byl jsem dlouho marod a zákazník má přednost, čili místo kousků na výstavu makám na tom co jsem slíbil anžto už to nelze více odložit Happy Odevzdat musím před výstavou takže budou jen fotky. Na zimu ale dám do kupy nějaké novoty...
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2013
Kdo si bude chtít pokecat budu mít na sobě tohle logo (triko - ještě není vyžehlený). Docela se těším. Grin

kasper vložil tyto přílohy:
P1140499.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2007
Mat napsal:
Objevím se na Příbrami na otočku s Matym......snad se juniorovi budou kováři, stany, indiáni....líbit. Apropo, musím něco předat Hannesovy a Veverce...

Mat

Ahoj Mate,

pokud jsi myslel mě, tak v Příbrami bychom se mohly potkat. Měl bych tam být a těším se. Wink
Život je někdy "pěkná", někdy "sfině" a někdy obojí. :oP
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Ano Honziku, tebe, omlouvám se za zkomolení nicku....věděl jsem že je jedno písmeno 2x, vsadil jsem na "N"...no, těsně vedle Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2007
Mat napsal:
Ano Honziku, tebe, omlouvám se za zkomolení nicku....věděl jsem že je jedno písmeno 2x, vsadil jsem na "N"...no, těsně vedle Happy

V klidu a v pohodě, prostě no stress. Nejsi první ani poslední mrGreen Brzy na viděnou.
Život je někdy "pěkná", někdy "sfině" a někdy obojí. :oP
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum