ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Gabreta - nůž do přírody v podání Mudžahedina Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/14/2007
Automaticky založená diskuze k recenzi Gabreta - nůž do přírody v podání Mudžahedina
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/25/2007
krasny noz..super recenzia..co dodat..? vdaka..Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
Ako som uz tiez pisal krasny noz a super recenzia ako vzdy....
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/31/2007
Pěkné čtení, kvalitní snímky, díky.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Jednoduchost, ucelnost a podle vseho i precisni provedeni - velika krasa. Gratuluju Mudzahedinovi i majiteli. S takovou kudlou by se na svych toulkach citil v pohode i Crocodile Dundee. Happy Laugh
That's a knife!

... a malem bych byl zapomel, taky hezka a ctiva recense.
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Vážený nožomile Gero,
přečetl jsem si Tvou recenzi na Gabretu a velmi se mi líbila. Také nůž je velmi zdařilý.
Postrádám však, k úplné spokojenosti, jeden údaj, který by mne velmi zajímal, a to je tloušťka a možná i šířka čepele.
Gabreta se velmi blíží i mojí představě o noži pro venkovní použití a kdyby vážený nožomil Mudžahedin byl tak laskav a mohl mi sdělit přibližnou cenu tohoto nože, byl bych mu nesmírně vděčen.
S pozdravem
Brumik
mám rád medvídky, protože jsou tudliví
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/15/2006
Moc pěkná recenze na moc pěkný nůž. Myslím že Mudžahedín odvádí jednu z nejčistších prací, za dostupné ceny, co tu na fóru jsou. A i když nechrlí zrovna samé originály, tak jeho úpravy a variace jsou vždy výrazně lepší originálu. A až přejde z faset na tenký konvex, tak to bude už úplně bez chyby. V krátké době je to druhá recenze na Mudžovo kudly...
...bez komentáře...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2007
Moc hezký počteníčko a krásnej nůž. Jsem moc rád, že jsem ho měl možnost vidět v reálu.
S tou RAT 3 jedny z nejhezčích nožů v Lipový, teda podle mne.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
krysičku jsem volil dokonce dvakrát, opravdu lepší než origoHappy
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/2/2008
Moc pěkně udělané, jak nůž tak recenze.Happy
Carpe diem quam minimum credula postero
jex
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/29/2002
já teda osobně si dávám pozor na to, aby ostří nepřecházelo plynule do choilu. Dřv nebo později se ti stane, že budeš něco tvrdýho krájet na prkýnku a přicvakneš si bříško ukazováčku, ani neudeš vědět jak se to stalo, a žes tu špičku zaoblil ti bude plat prdný, to mi věř - mám to vyzkoušený s mraženou tlačenkou, která byla původně světlá ale po naservírování vydatně ztmavla...Happy, . Stačily by nad choilem ještě 2 - 3 mm rikasa a je to úplně o něčem jiným.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/15/2005
Díky ze recenzi. Zajímavej nůž. Moc se mi líbí to pouzdro, precizní prácička.
Gorshi uses & abuses: BUSSE COMBAT slashers
Posláno:

Štamgast
Díky kluci,mam radost že alespoň trochu líbíHappy.
brumík:Omlouvam se,na to jsem vážně zapoměl.Takže tloušťka čepele je 6mm v nejtlustším místě u ručky a směrem ke špičce se plynule zůžuje,takže to neni zas takové kopito,jak by se podle parametrů zdálo.Největší šířka je pak 42 mm.Co se týká ceny záleží na několika okolnostech,Přemek nabízí několik druhů materiálů(jak na čepel tak na rukojeť) a taky různá provedení pouzder.Nejlepší bude zkontaktovat přímo jeho,určitě se domluvíte.Co vim,tak další podobný nůž už je v plenkachWink.
jex:On ten choil jak u Gabrety tak třeba u Heavyho(ten tam dokonce těch pár mm ricasa má) je dostatečně vysokej,to už samo o sobě brání zmiňované kolizi.Navíc když krájim něco na prkýnku,tak držím nůž,klasickým úchopem za rukojeť,bez využití choilu,takže je tam(ukazovák-choil) ještě zhruba cenťák mezera,což považuju za bezpečnou vzdálenostHappy.Kdybych tam měl nechtěně strčit prst,tak mě nepomůže ani těch pár milimetrů ricasa,protože ten ukazovák má mnohem větší dosah,ale to by byl problém u všech nožů bez velké záštityWink.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/30/2005
Díky za počteníčko, Gero, super článečekHappy . Kudlu jsem samozřejmě obdivoval v Lipové a musím souhlasit, že Mudžovo kudly byly jedny z nejhezčích a nejlíp zpracovanýchHappy .
"Židovský stát vznikl v zásadě na účet Arabů. ...Palestina už neexistuje. Konec. Měl bych říct, že je mi to líto, ale líto mi to není." Moše Dajan
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2005
Vyjímečně nemám slov, takže se jen hluboce klaním tvůrci a velmi gratuluji majiteli!
Čistě pro mě osobně asi jedna z nejhezčích kudel, který jsem vůbec kdy viděl (bohužel zatím jen na obrázcích)...

Jinak díky Gerovi za pěkně napsanou recenzi a velmi pěkné fotky!

BTW: zrovna dneska mi to dost bodlo
- pracovně náročnej den za sebou a tak dvě hodinky nezbytně následného papírování ještě před sebou.

Jsem patriot, ale léčím se...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/9/2005
Davide díky za recenzi. Tvé poznatky využiji na dalším dvojčeti, placka o délce 308 mm, tentokrát 5 mm tlustá, už mi leží na stole.
Orm: na konvexu mi trochu vadí, že se hůř brousí, nemám na mysli výbrus, ten je myslím jednodušší, ale broušení po ztupení. Pokud se nůž vytáhne hodně do jedu, faseta je téměř neznatelná.
Cena nože : 4500 Kč
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/4/2007
Aby som pravdu povedal, nemusim noze dlhsie ako 20 cm plus nieco, neviem preco, proste nemusim. Ale Gabreta mi jednoducho sedi. Taka laska na prvy pohlad Laugh . Mudzahedin - perfektna praca, vypracovane detaily, perfektna kombinacia s drevom ... o puzdre ani nehovorim. Nadherna praca - radost pozriet. Gero - skvela recenzia, perfektne fotky. Pani klobuk dolu. Happy
Posláno:

Štamgast
gespa napsal:

Čistě pro mě osobně asi jedna z nejhezčích kudel, který jsem vůbec kdy viděl (bohužel zatím jen na obrázcích)[/size]
Neni všem dnům konec,určitě bude příležitost aby sis mohl Gabretu pořádně omrknout v reáluWink.
Mudžahedin:Přemku,nemáš vůbec zač,ten nůž si to podle mě zaslouží.Na dvojče jsem už teď moc zvědav,s budoucím majitelem jsme to hodně konzultovaliHappy.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/21/2004
Cena nože : 4500 Kč[/quote]
To je cena aj s puzdrom?
Posláno:

Štamgast
bandy7.Cena je včetně futrálkuHappy.
Jinak ještě slíbené fotky z Mudžovo drátotestu.Sekání 2mm měděného(foto 1) a následně svářecího(foto2) drátu ještě z původním ostřím,tedy tim jedovatým bez fasety...
Edit:Bohužel mě sem ty fotky nejdou vložit i když jsem je zmenšil.Neujal by se někdo jejich úpravy tak aby to sem šlo dát?Poslal bych je mailem...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum