ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
10.4.2016 - Pražská výstava nožů KNIVES 2016 Možnosti
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
Automaticky založená diskuze k článku 10.4.2016 - Pražská výstava nožů KNIVES 2016
.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/23/2009
A přináším:

1. Michal Zozulák
2. Želva
3. Hejkal
4. Můj Nůž
5. Karel Vančura
6. Max Netrval
7. Komberec
8. Jan Hermach
9. Radim Dachs
10 .Kronium
11. Trapper
12. Jakub Míčko-Kabík
13. Špičák
14. Horák -vývrtky
15. Štádlíková
16. VintageWear
17. Robert Rous
18. Aleš Vencovský
19. Petr Hrubý-Buck
20. Aleš Vondráček
21. Jarda Kotěra
22. Josef Pok
23. Jakuza
24. TTKnives
25. Marcel Bednář
26. Šmidrkal Luboš
27. Václav Vluka
28. Jatagan
29. Míra Pouzar
30. Petr Janda
31. Jan Jirka
32. Gerd Strohbach - škrobák
33. Jan Pomahač
34. Štraub František
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:
Štamgast
Připojený: 6/8/2010
Díky za seznam - jenom ... není nějaký krátký? Je to jen první část a nebo je fakt týden a kousek před výstavou nahlášeno tak málo lidiček?

Na druhou stranu, kdyby to bylo všechno, tak si alespoň nebudeme všichni všude šlapat po hlavách, ale pro návštěvníky to bude trochu ... prostě budou si moct prohlédnout a vošmatat míň nožů...

Za sebe ... strašně moc se těším a díky za tuhle možnost.

Když se ráno podívám do zrcadla, nechci aby mně ze mě bylo špatně. A tak asi zůstanu chudej.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Urcite bude vystavovatelu vice. Lze sledovat i na FB: https://www.facebook.com/events/1052162114844826/permalink/1063952853665752/

“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
isch napsal:
A přináším: ....

A ja uz mel obavy, ze jsi na vsechno, co souvisi s ostrymi predmety, zanevrela....
Rad Te tam uvidim. Happy

“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
No je ten seznam nějaký krátký ... já vůbec s klukama nevím, v šuplíku čytři nože, uvidíme příští týden,
ale obáváme se, že nestíháme.
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Jarní výstava bývá o něco slabší, spousta lidí se hlásí na poslední chvíli.

Pokud se někdo budete nudit, tak uvítám brígádníky 9.4. od cca 14:00 na tahání stolů.

A Zdeňku: nezanevřela, ale je toho v poslední době nějak hodně (mimo jiné mi utekla Lipová).
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:

Štamgast
Mimochodem, nejdete někdo na výstavu z Brna? Potřebovala bych dovézt bolestné za předloňskou Lipovou, neb do Brna se nedostanu.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 11/1/2014
Já bych se jako brigádník opět přihlásil... Lepší tahat stoly než ležet v učení Evil Laugh
Posláno:

Štamgast
35. Buddy Weston
36. Aleš Karban
37. Alois Němec
38. Bushcraft
39. David Trubka -kizer
40. Karel Hons
41. Hloh
42. Karel Kreps
43. Karbousknives
44. Javůrek Jiří
45. Ivo Hrbek Knives
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/31/2013
Vzhledem k množícím se dotazům, tak ano, budeme mít na výstavě nože Manly.
Autorizovaný dovozce a distributor survival nožů Esee Knives, TBS Boar a Manly Knives
Posláno:

Štamgast
46. Kenda
47. Radka Lídlová
48. Kyzliar
49. Milan Svátek
50. JPKnife
51. Štor
Posláno:

Štamgast
52. Václav Šmíd
53. Josef Rusňák
54. Arkady Dabakyan
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/8/2010
Určite ste všetci zvedavý na fotky tak prikladám link na FB kde je pár fotiek čo som spravil. Album by mal byť prístupných aj pre tých čo FB nemajú.
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10153747901354865&type=1

Veľká vďaka organizátorom aj vystavujúcim za krásne kúsky Ok Happy
Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/24/2014
čau všichni výstava pěkná a nože super ,konečně jsem potkal lidi které jsem znal jen s fora M.TordaApplause Applause Applause
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/5/2007
Neměl by někdo ještě par fotek? Moc diky
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/29/2005
Pěkná výstava, nádherný nože, ale připadalo mi, že je tam toho čím dál míň. I tak bych ale nevěděl, který nůž si vybrat dřív

deimos vložil tyto přílohy:
IMG_4105.jpg.jpg
IMG_4106.jpg.jpg
IMG_4108.jpg.jpg
IMG_4109.jpg.jpg
IMG_4110.jpg.jpg
IMG_4112.jpg.jpg
IMG_4113.jpg.jpg
IMG_4114.jpg.jpg
IMG_4115.jpg.jpg
IMG_4116.jpg.jpg

Posláno:

Začátečník
Připojený: 2/1/2016
Krásná výstava a jsem moc rád,že jsem mohl osobně poznat nožíře o kterých čtu a vidím jejich výrobky zde na stránkách.Happy
Posláno:

Štamgast
Vidim, ze ohlasu na vystavu neni mnoho. Je to tim, ze vystav je uz hodne, nebo uz neni takova vzacnost videt pohromade pekne kudly???
Oproti minule (prosincove) vystave bylo o dost mene vystavujicich. Byla tedy vystava mene hodnotna, ci ochuzena? Nikolivek. ... Mozna prave diky "slabsi" ucasti jsem si vsiml nozu Ing. Aleše Vondráčka. Nevim, zda tento pan vystavoval i na predchozich vystavach, pro mne byly jeho noze necim novym. Zajimavy zpusob jisteni cepele, vyber modernich materialu. Noze velice pekne a taktzez i komunikace s jejich autorem mela uroven. Jak jsem posleze zjistil, pan inzenyr ma na knife.cz vlastni galerii, coz jsem, jaksi, predtim neregistroval. Oprvdu, krasne noze.
Nemohu nezminit stalici vystav a klasika Buddy Westona. Mam od tohoto pana jeden nuz - Millenium. Je to pekne navrzeny zavirak a sklizi pochvaly i na zahranicnich forech. Navic, Buddy je predevsim vstricny, laskavy a mily clovek, cehoz si vazim vice nez vseho ostatniho. Drzim mu palce a vysilam prosby k "sladkemu pozehnanemu", aby mu slouzilo zdravi alespon tak, jako dosud. Rad bych upozornil na zajimave interview s nim, ktere najdete zde: https://www.youtube.com/watch?v=0YCU2quwjvw.
Neopominu ani setkani s Petrem J. Tento chlapik vyrabi veci z kuze. Jako potvrzeni kvality jeho vyrobku mohu uvest, ze opasky a pouzdro na nuz, ktere mi delal pred 16 roky stale bezchybne slouzi. Kdyz jsem mu rikal, ze po tech letech opasek stale vyhovuje, rekl: "To je chyba." Jo, je to chyba. V dnesni dobe, plne nekvalitnich vyrobku, je "chyba" delat neco, co vydrzi dlouho....
Dalsi, velmi (snad vice nez velmi) mile setkani bylo s Janou, znamou spise pod prezdivkou Isch. Jsem potesen, ze jsem ji zastihl v dusevni pohode a v dobre nalade a plnou energie. ... Nemluve o tom, ze ve svem attire vypadala opravdu skvele a, jak je u ni zvykem, naprosto nekonvencne.
Co dodat k ostatnim vystavovatelum? Prisli mi jaksi vstricnejsi a ochotnejsi, nez tomu bylo minule.
Na zaver? Vystava byla pekna a nesla se v pratelskem duchu. Jasne, nektere stalice chybely... Na dalsi vystavu si v Praze budeme muset pockat osm dlouhych mesicu.

Posláno:
Štamgast
Připojený: 6/8/2010
Dobré ráno všem. Tak výstava je za námi a začná se zase realita všedních dní. Bohužel.

Každopádně, chtěl bych moc poděkovat za možnost, že ta výstava byla. NEbudu jmenovitě, určitě bych na někoho zapomněl, takže jen tak všeobecně, tedy v první řadě návštěvníkům a všem lidičkám, kteří se zastavili u mého stolečku, za pohodový pokec a pak těm, kteří si u mě něco zakoupili. Těm ještě jednou přeju, aby s noži ode mě zažívali příjemné okamžiky. No, jasně, i organizátorům, protože bez nich, jaksi, by se takováhle věc nemohla vůbec uskutečnot. Takže všem moc díky. Ale přece jen, jedno jméno zmíním ... Jani, děkuju moc za mufínka, byl super. A moc ti to slušelo. Mimo jiné i tím jsi přispěla k hezké výstavě.

Jak už tady někdo psal, byla kapičku slabší. Jenomže ... nemyslím si, že by to bylo na škodu. Za mě, jako vystavovatele, to znamenalo méně lidí a tím pádem jsem měl víc času na ty návštěvníky, kteří přišli. Bylo víc prostoru na povídání nejen o nožích, lidi si nešlapali po hlavách a tím pádem, alespoň si myslím, měli větší pohodu a lepší náladu na to, co je baví a proč na výstavu přišli - tedy na nože. Bylo to uvolněné a pohodové, tedy až na dvě věci, jednu klasickou a druhou myslím výjimečnou , ale o to horší.

K tomu, co mě mrzí, sice to chápu, ale mtzí ... stolečky seklasicky začaly vyprazdňovat dlouho před koncem výstavy. Chápu, že když to má někdo daleko, klidně přes půlku republiky, tak potřebuje vypadnout dřív. Ale pokud někdo přijde, třeba kvůli práci, odkud prostě nemůže zmizet dřív, na výstavu na poslední chvíli, je škoda, že nemá možnost vidět všechny, co si přečetl, že tam budou vystavovat. Je to škoda, ale chápu to. To bylo ta maličkost.

A teď k tomu, co mě mrzí strašně moc. Nemůže za to organizace, ale může za to nenechavý návštěvník (nejspíš a jsem o tom přesvědčen) a nepozornost jednoho kolegy (pokud bude chtít, on se určitě ozve a dodá detaily, což jsem mu mimochodem doporučoval). Bývalo zvykem, že lidi od nožů jsou slušní. Bývalo zvykem, že není problém nechat stoleček bez dozoru a nemusí mít nikdo strach, že by se něco ztratilo. Bohužel, stalo se. Chviličku před koncem výstavy zmizel ze stolečku jednoho nožíře nůž. To pro mě na celou akci vrhá velice nepříjemný stín. Ne kvůli akci samotné, organizátorům a podobně, ale kvůli lidem. Žil jsem v blažené nevědomosti a víře, že lidičky kolem nožů jsou lepší. Bohužel.

Ten kdo ten nůž sebral by se měl pochlapit. Ví, komu ho sebral a bylo by od něj slušné (slušné chování ovšem takovému člověku asi moc říkat nebude) se s právoplatným majitelem nože spojit a v tichosti si posypat hlavu popelem a vyrovnat se i s odpovídající náhradou a omluvou. Nemyslím si, že se to stane, ale kdyby náhodou...

Kromě tohohle mraku byla celá akce za mě výborná a dokonalá a ještě jednou děkuji všem organizátorům, návštěvníkům a vystavovatelům za možnost těchto krásných setkání. Děkuju.
Když se ráno podívám do zrcadla, nechci aby mně ze mě bylo špatně. A tak asi zůstanu chudej.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum