ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
10.-11. 9. 2016 - Nože 2016 - Příbram Možnosti
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
Automaticky založená diskuze k článku 10.-11. 9. 2016 - Nože 2016 - Příbram
.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/23/2009
Tak moji milí, jedete někdo z Prahy v sobotu ráno? Že bych se tak nějak jako připojila... Díky!
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:
Štamgast
Připojený: 6/8/2010
isch napsal:
Tak moji milí, jedete někdo z Prahy v sobotu ráno? Že bych se tak nějak jako připojila... Díky!

Já pojedu z Práglu už v pátek odpoledne / navečer, ještě nevím kdy. Kdyžtak mám prázdné auto, kdyby někdo chtěl vzít...
Když se ráno podívám do zrcadla, nechci aby mně ze mě bylo špatně. A tak asi zůstanu chudej.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/14/2015
Ahoj, chtěl bych taky vyrazit, tak kdyby se chtěl někdo svézt z Humpolce nebo okolí, dejte vědět...nebo se rád přidám k někomu do auta Happy
Makej na sobě tak dlouho, dokud se tvoje vzory nestanou tvými soupeři!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2008
Jako každý rok se mezi výstavními dny bude u mne konat akcička,potlach,gulášo dovádění,debaty ,ukázky no zkrátka to co každý rok.Pokut o toto bude mít někdo zájem o kom ještě nevím ať o sobě dá do konce příštího týdne vědět počet lidí na guláš a tak.Happy
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/22/2016
Zeptám se,asi bych letos jel poprvé na tuto výstavu.Používám podmiňovací způsob,poněvadž můžu jen v neděli.Chtěl jsem se zeptat jestli to stojí za to i tento den?Hlavně aby půlka lidí (vystavovatelů) neodjela po sobotě.Díky za postřehy.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/20/2008
S lehkou nadsázkou:
Neodjedou.Nemůžou.Leda by je nekdo odvezl.Wink
Aktuální formu však......bůh suď.Wink

Bulisi výborně.Kdyžtak se nahlásím SMS.
Siempre es 26.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2008
Bronislávek napsal:
Zeptám se,asi bych letos jel poprvé na tuto výstavu.Používám podmiňovací způsob,poněvadž můžu jen v neděli.Chtěl jsem se zeptat jestli to stojí za to i tento den?Hlavně aby půlka lidí (vystavovatelů) neodjela po sobotě.Díky za postřehy.

Ahoj !!!
V propozicích pro vystavující je zapracovaná i podmínka setrvat do konce výstavy
http://www.noze-cz.cz/noze-2016-pribram/prihlasky-a-podminky/
Samozřejmě, že v neděli nějakou tu kudličku už neuvidíš, protože bude v kapse spokojeného zákazníka. Já jsem léta do Příbrami jezdil v neděli, a nikdy jsem nelitoval.

Moje doporučení.:
Přijeď, litovat taky nebudeš Happy Stojí to za to i v neděli...
Willie
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
V propozicích možná, ale praxe je jiná ... v neděli bývá dost stolů volných ... mě to příjde blbé, někomu asi ne.
My tam budeme ... doufám Happy
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/26/2015
Ahoj, poradíte prosím někdo slušný kempík v blízkosti Příbrami ve směru na Pardubice? Nebudu za exota když vezmu i prcky?(jsou po kudlách jak divíGrin )
...je to sice dál, ale zato horší cesta.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/19/2007
S prckama přijeď není to nic divného ani nemoc, neboj. A když si postavíš stan u kulturáku, tak Tě nikdo nevyžene a zažijete pařbu s nožířema...Wink

Jé, jak já se na všechny už těším....
Nejlepší nůž na světě je ten, který si pro sebe vyrobíš vlastnoručně.
Pište mi prosím pouze na mail.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/27/2010
Dagoberd napsal:
Ahoj, poradíte prosím někdo slušný kempík v blízkosti Příbrami ve směru na Pardubice? Nebudu za exota když vezmu i prcky?(jsou po kudlách jak divíGrin )

Spíme kousek od kulturáku v autokemp Nový rybník, jsou tam i k pronájmu chatky.. 15minut pěšky od výstavy...
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/26/2015
Spíme kousek od kulturáku v autokemp Nový rybník, jsou tam i k pronájmu chatky.. 15minut pěšky od výstavy... [/quote]

Díky za dobrý tip.
Tohle vypadá, že by mohli být spokojeni všichni členové výpravy...Grin
...je to sice dál, ale zato horší cesta.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/29/2015
bulis napsal:
Jako každý rok se mezi výstavními dny bude u mne konat akcička,potlach,gulášo dovádění,debaty ,ukázky no zkrátka to co každý rok.Pokut o toto bude mít někdo zájem o kom ještě nevím ať o sobě dá do konce příštího týdne vědět počet lidí na guláš a tak.Happy

Ahoj Vláďo,
strašně rád bych se opět zúčastnil posezení u tebe, ale jelikož můj vrchní dovozce Kabík avizoval, že tentokrát bude mít plný auto, musím vyhledat nějaký rozumný spojení. Do konce týden ti určitě písnu. Těším se na naše setkání a pokec Wink
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/5/2010
sem tu trochu pozdě, ale jedu v sobotu ráno z "humpolce".. nejedu na výstavu, jen projíždím s trhačem okolo ale klidně někoho dovezu .. asi skrz Cajzlov... (chodov, jižní spojka atd..)
kdyby chtěl někdo svézt, budu tu i zítra to číst...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/7/2012
Caues nejede někdo sobotu ráno ze západních cech? Plzeň atd? Ze bych se prifaril. Díky moc Happy
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/22/2016
Ahoj,jen taková drobnost.Ta výstava je na adrese Legionářů v budově divadla?Podle google maps je to vedle hotelu Belveder.Díky Bronik
Posláno:

Štamgast
Hotel Belveder je součástí toho otřesnýho obrovskýho stavení. Zdáli vidět, to nemineš ... Happy
dohnalknives.com
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/5/2010
jakej belveder? vono to není na "novejch horách" v tom komu-panel-kulturáku jako obvykle? - odspoda mezi starou-novou, bazén vlevo, tak dopravaHappy

aneb na maturáku sem tam blil už v 19.00 Happy

belveder je ten vtip zezeadu?.Happy
Posláno:

Štamgast
Dá se tohle nenajít? Hotel je ta kostka vpravo ...

Petr Dohnal vložil tyto přílohy:
příbram_kulturák.jpg.jpg

dohnalknives.com
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum