ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Knife-Show Lipová-lázně 2009 Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Automaticky založená diskuze k článku Knife-Show Lipová-lázně 2009
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/26/2003
Jedu, přivezu kosy, vykosíme jim Lipovou. Westy, domluv provizi, a pijem na účet starosty. Wink
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
přesouvám pro aktuálnost.
Pánové, jako loni scháním nějaké to kolo na vrhání, nikoliv na vrhnutí. Letos už by bylo na čase vyvolat i nějakou soutěž, jako kdo nejlíp, kdo nejkrásněji, kdo nejdražším nožem, a podobněRazz . Pokud seženu koláč, nebo dva a podaří se mi je dopravit do Lipové, tak budem závodit! Doufám, že všichni.
Disciplíny si doufám vymyslíme sami,
Jedna by mohla být "Kdo z větší dálky": základ 7m máš 3 hody musíš zabodnout (aspoň jednou), abys šel dál, pak máš třeba 12 hodů, vzdálenost je na tobě počítá se nejdelší zabodnutý-držící.

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Štamgast
Třeba, kdo zničí více už zabodnutých sekyr v terči? Wink Už od vánoc mám na tuto kratochvíli jednu sekerku vyčleněnou. Wink
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Tak už aby byl květen - těším se jak malej...
Posláno:

Štamgast
Pavle - doufám, že to zdravotně pokaučuješ?
A taky věřím, že se i letos objeví mojí lonští pomocníci.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/19/2008
Surg napsal:
Tak už aby byl květen - těším se jak malej...

Těch natěšenejch je tu víceHappy
Poznal jsem mnoho kamarádů, ale ty nejlepší v lese
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Jo, jo, počítám s tím, jeduuuuuu. Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Měl bych návrh na soutěž pracovní nůž - bylo by to dotažení toho loňského pokusu co jsme dělali s Blackem.
Soutěž by spočívala v sekání nějakého dřevěného hranolu (tak 40x40 mm) nožem, a to 2x + 2x přesekat a měřil by se čas na celkové přesekání. Sekalo by se 2x vlastním nožem a 2x nožem vylosovaným a vítězové by byli dva - jeden člověk s nejkratším součtem časů a druhý by byl nůž s nejkratším součtem časů. Kategorie by mohly být dvě - nůž s čepelí do 15 cm a nůž s délkou čepele do 30 cm (40 cm?), ať nesrovnáváme mačety s perořízky. No a pak by se mohl zvolit vítěz třetí a to nůž podle krásy.
Posláno:

Štamgast
[quote=
A taky věřím, že se i letos objeví mojí lonští pomocníci. [/quote]

skleróza - až teť jsem si vzpoměl "americky orel" a "janstašek" se nazývali.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2006
Mám technickou k soutěži Vyrob nůž.
Že do soutěže mohou být přihlášeny pouze nože vyrobené ode dneška znamená, že výroba nože musí být započnuta nejdříve dnes? Jde mi o již rozpracované nože...
Je to boj
Posláno:

Štamgast
INMU napsal:
Že do soutěže mohou být přihlášeny pouze nože vyrobené ode dneška znamená, že výroba nože musí být započnuta nejdříve dnes? Jde mi o již rozpracované nože...

Happy a kdo by zjistil, že byl rozpracovanýWink . jde o princip, že do soutěže se přihlašují nože ZDE ZVEŘEJNĚNÉ až po vyhlášení srazuWink

Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
slon napsal:
Měl bych návrh na soutěž pracovní nůž - .......

Iniciativě se meze nekladou, vem si to pod patronaciWink .... já bohužel nemám štáb lidí na zajištění SadWink
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
INMU napsal:

To seš dál než já.....já mám zatím jen výkres Sad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2006
westy napsal:
INMU napsal:

Happy a kdo by zjistil, že byl rozpracovanýWink . jde o princip, že do soutěže se přihlašují nože ZDE ZVEŘEJNĚNÉ až po vyhlášení srazuWink

To mě samozřejmě taky napadlo, že to nikdo nezjistí, ale chtěl jsem hrát fér...Happy
Je to boj
Posláno:

Štamgast
Máš nějak omezeno, kolik lidí je ještě únosných? Např. 100?
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Prosím, při přihlašování mi do mailíku uveďte i jestli chcete chatku, pokoj se sociálkou, nebo stan. Taky jestli máte zájem o triko a jakou velikost, či nikoliv. Díky.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
westy napsal:
Prosím, při přihlašování mi do mailíku uveďte i jestli chcete chatku, pokoj se sociálkou, nebo stan. Taky jestli máte zájem o triko a jakou velikost, či nikoliv. Díky.

Víš jak to dopadlo loni.. když jsem předem avizoval, jaký je v tom rozdělování bordel a že nějaká snaha předem se domluvit kdo kde bude spát je naivní, byl jsem za šťouru.. nakonec se chatky i ubytovna rozdělili a ve finále jsem spal nakonec stejně zase jinde, neb tam ubytovala němčoury bez nějakých skrupulí, že má mít rezervaci..

letos na to prdím, prostě když to bude chatka tak bude.. akorát minule jsem platil za celou chatku a přišli jen dva lidi, takže jsem sponzoroval jedno místo které nikdo nevyužil, což je škoda, mohl aspoň někdo ve stanu v zátopové oblasti spát v suchu (a zimě) Happy)

letos beru na noc do chatky opět svetr navíc Happy
Posláno:

Štamgast
Samurai napsal:
Víš jak to dopadlo loni......

Wink Já myslím, že dobře, nebo nee .....?

Same, to domluvení se na bydlení není naivní, většina to dělá, pochop ..... neorganizuji pionýrský tábor, ale setkání dospělých a plnoprávných lidíHappy, takže ani letos nebudu nikoho nikam škatulkovat, maximálně pak můžu vyvěsit mou tabulku, jak se kdo přihlásil a podtrhat to po čtyřech.
K organizaci - dělám to tak, jak se mi to osvědčilo. Nemám štáb pomocného personálu. Např. když nebudu registrovat "stanaře", tak nebudou mít zajištěno prase, klobásy, pivo, limo ...??? .... co když "stanař" bude chtít triko ...??? .... neboj, mám to zmáklý, až nějaké maličkosti, že loni na umyvárně nebylo mýdlo, ale ono tam nebývá nikdy, každej mívá svéWink

Posláno:

Štamgast
myslíš, že tam přežila varná konvice a hrnky, co jsem tam loni nechal? Musíme zase otevřít čajovnu.Laugh

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum