ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Dark.Edge: výroba formovaného koženého pouzdra Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Automaticky založená diskuze k článku Dark.Edge: výroba formovaného koženého pouzdra
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 9/7/2005
Dik Samurai Wink. No dufam, ze to niekomu aspon trochu pomoze pri vyrobe puzdra a zdobeni....... Ako som si dobre vsimol detail foto tych Hrusiek tam Samurai nedal dnes nafotim a dam to tu Happy Ak by mal niekto otazky tak potom tu popripade foto svojich pokusov ma potesi ..... DarkEdge
Hneva ma ked mi nieco nefunguje... No viac ma vie nahnevat ked neviem preco to nefunguje!... :-D
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/4/2008
Jednoduché a poučné. Díky.

Hlučnost je smrt myšlenek...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2007
Pánové paráda, člověk si může lecos nového i vyzkoušet na VLASTNÍ kůžiWink . Přehledné, stručné, pochopitelné.

Optimismus je způsoben nedostatkem infomací.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/16/2008
Vsetko nazorne predvedene, super, velmi dobra inspiracia Happy
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/29/2007
Ahoj Darku, co dodat připojuji se ke chvále a zároveň k poděkování za informace. Jsem sice "kydexomil", ale ta kožená pouzdra mají cosi do sebeHappy . Pokud se v pořádku vrátím zkusím přivést z Filipín nějakou dokumentaci o místní výrobě pouzderLaugh . Už jsem slíbil DMZ něco o motýlcíchWink .
Posláno:

Štamgast
Dark: já ti nevím, ale žádná fotka detailu hrušek mezi těma cos poslal nebyla.. naopak tam byly některé dvakrát..

ale jak tak čtu tak je to snad úspěšné..

jo pokud najdete nějakou chybku v textu tak dejte echo, přeci jen překládat o půlnoci unaven slovenštinu do češtiny jest činost náročná Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2005
Díky za návod. Používáš Chemoprén? Ten se mi na lepení kůže moc neosvědčil-bývá vidět ze spoji, lezou cucky... sázím na Herkules
Na práci není vidět jak je dlouho dělaná, ale jak je udělaná.
Nepoužívejte PM - kontaktujte mne e-mailem, prosím!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Přesně takhle dělám ty moje pouzdra, ale lepím Herkulesem.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/16/2008
Mám otázku čo je "Obuvnickou Apreturu " ešte som o tom nečul.Happy

ERRARE HUMANUM EST
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 11/19/2008
Taky jsem o tom neslyšel myslim že vim co to je ale rači to napiště (někdo) Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/29/2007
Quote:
Obuvnická apretura vodní je úpravářský přípravek, který se používá ke konečné úpravě vrchových součástí obuvi. Směs převážně vody, šelaku a dalších příměsí, které vytvářejí film dodávající obuvi požadovaný vzhled a lesk.
Posláno:

Štamgast
Zdravim Vas pani a dakujem Vam dufam, ze Vam to pomoze.......

Dan. drzim palce aby cesta dopadla dobre a priniesol nieco zaujimave i pre mna budem len rad Wink Inac kukni do temy DarkEdge urobil som dalsie kydexove puzdro Wink

Samurai no su tam nejake chyby ale nejak podstatu nenarusuju ked budem mat viac casu kuknem sa na to Happy ..mohol si to nechat v slovencine a kazdy by si tolko prelozil Wink

Prapor: pouzivam chemopren ... problemy s ked dam moc lepidla alebo ked nenecham riadne vyschnut pred slepenim..... Herkules nepouzivam ani nemam skusenosti ale mozem vyskusat

Otazka: pani ked lepite tym herkulesom spoj ma podobne vlastnosti ako spoj s chemoprenom?

Huat a Drakk12: presne ako napisal M4ST3R viac info. a foto az vecer Happy ale ja som uz tu o tej apreture pisal. Je to dobre vec ja pouzivam bezfarebnu ale su i farebne Wink

Foto tej hrusky som nestihol ale dufam dnes .....Happy Pekny den

Hneva ma ked mi nieco nefunguje... No viac ma vie nahnevat ked neviem preco to nefunguje!... :-D
Posláno:

Štamgast
Dark: projdi to, kdyžtak to jde opravit..

jinak původně jsem chtěl nechat slovenštinu, ale při korektuře textu jsem zjistil, že ve slovenštině jí nejsem schopný a stejně tak některé výrazy by byly pro mladší část fóra nesrozumitelné.. holt ne každý čech dnes umí po slovensky, zatímco většině slováků nedělá čeština problém..

k chemoprénu vs herkulesu..
herkules má plus v tom, že spoj líp drží, je tvrdý a průhledný, mínus má v tom, že lepený spoj musí být pevně stáhnutý než to uschne

chemoprén má plus v tom, že drží okamžitě po přiložení natřených vrstev, nevýhodu v tom, že je takový gumový na spoji, smrdí a je ve spáře vidět.
Posláno:

Štamgast
Happy do si dobre napisal Wink

ja to dnes pofotim i boky puzdier a sami posudite ci to je vidiet alebo nie Wink
Posláno:

Pokročilý
dark.edge napsal:
Happy do si dobre napisal Wink

ja to dnes pofotim i boky puzdier a sami posudite ci to je vidiet alebo nie Wink

Dark: Těším se na fotky "hrušky", abych si udělal představu. Sice to možná bude mimo mísu, ale v jedný drogerce jsem viděl různý takový ty pižlátka na nehty a kůži na nohou... na manikůru a pedikůru... napadlo mě, jestli by se některé z těch věcí nedaly použít podobně. Je to relativně na koncích kulaté a dobře ohlazené, třeba by s tím šlo tlačit do kůže nejenom na pazourech Happy , když je to na to dělaný .. Wink Až půjdu kolem drogošky, tak tam na to juknu.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/16/2008
Dark, nie som si istý: pri tom púzdre na finku nie je fallkniven H1 s dorobenou rúčkou?

misik vložil tyto přílohy:
h1.jpg

Posláno:

Štamgast
Reinhard: no mam skusenost ze s takychto veciach mi robili sa skrny , hlaky. Tu su detaily tych mojich Hrusiek hrot je vyrobeny s pilnika na motorove pily co si myslim ze je dost kvalita... par detailov tych spojov s Chemoprenom...

dark.edge vložil tyto přílohy:
P1200035.JPG.jpg
P1200036.JPG.jpg
P1200037.JPG.jpg
P1200038.JPG.jpg
P1200039.JPG.jpg
P1200040.JPG.jpg
P1200045.JPG.jpg
P1200048.JPG.jpg
P1200049.JPG.jpg
P1200052.JPG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Quote:
robili sa skrny , hlaky

Díky, Happy jen z těchto pro sdělení důležitých slov nejsem moudrý. Slovenčinou na ZŠ jsem ještě prošel, ale skrny a hlaky nevím co znamenají. Skrny bych zkusmo odhadoval podle skrnit sa(?) na nějaké vrásky (??) ale hlaky jsou mi absolutně neznámé. Sad Pokus se prosím tahle dvě slůvka vysvětlit. Díky moc.

Ty spoje vypadají velmi hezky a čistě.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/26/2008
Já bych to typnul na skvrny a fleky.
Evropská Unie končí tam, kam dostřelí má brokovnice!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum