ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
zajimave linky, recenze, galerie Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 6/4/2005
jestli tu podobne vlakno uz je tak se omlouvam a prosim admina aby to smazal
pokud ne, tak si dovolim prispet

asi vsem zname ale kdyby prece jen ne:

www.bladeforums.com/forums/
www.physics.mun.ca/~sstamp/knives/reviews.html

www.cones-stuff.co.uk/Knives%20&%20Stuff.htm
-nekolik recenzi se SPOUSTOU profesionalne zvladnutych fotek

www.pbase.com/haveblue/benchmade
-galerie nozu od benchmade

homepage.mac.com/zombiekiller/badmojo/
-noze busse

https://www.expeditionexchange.com/benchmade/indexmain.shtml
-take pomerne dost fotek nozu benchmade
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
Jen tak pro pobavení - víte, co je to "SOSAK"? Je to "Secret Order of Swiss Army Knives", tj. "Tajný Řád Švýcarských Armádních Nožů". A mají dokonce svoje stránky - www.sosakonline.com .
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/4/2005
FMJ
Posláno:

Štamgast
Zajímavá videa, prezentující tři nože MOD + zajímavá ukázka boje nožem...

www.blackhawkvideo.com/mod.html
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
beta.dimtex.cz/kizlyar/cz/index.php

tenhle link jsem tu ještě neviděl, kdo ho znáte, sorry
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
DobrejWink, ale bohužel málo aktualizovanejSad, pro mně co se nemění do měsíce, tak zamrzloLaughWink
poutník napsal:
beta.dimtex.cz/kizlyar/cz/index.php

tenhle link jsem tu ještě neviděl, kdo ho znáte, sorry

Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2003
maxeem napsal:
když člověk neví na jakou čepelku má chuť a nevadí mu něco okopnout tak tady je to hezky přehledný a je tady toho dost na udělání chutě...

www.brisa.fi/start3.html
Právě kvůli těmto stránkám sem začal dělat nože...Wink
Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:

Štamgast
www.newgraham.com/steel_faq.htm

asi to každej ví, ale začátečníkům se to může hodit...
FMJ
Posláno:

Štamgast
A je to tady! Test nové Endury od SPYDERCO.. www.physics.mun.ca/~sstamp/knives/endura_pe.html .
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/6/2006
niečo Ceské alebo Slovenske pre zaciatocnikov neviete?
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/5/2005
Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh To uz je MOC ! ! ! Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Esvédéčko zkus se s tím nějak poprat páč každý špás něco stojí a je třeba obětovat něco ze svého času-pokud po tom teda tak toužíš,zvládneš toWink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/18/2001
no vypada to, ze nova Endura dostala pekne na prdel, ale rekl bych ze celkem slusne obstala. No a navic, neni rozkosna? Wink
petr
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/21/2005
Ládes napsal:
Esvédéčko zkus se s tím nějak poprat páč každý špás něco stojí a je třeba obětovat něco ze svého času-pokud po tom teda tak toužíš,zvládneš toWink
Asi takhle: také hledám nějakou literaturu nebo odkaz v češtině, páč po americky nehovořím. Ale buďto jsem internetový nedoveda, nebo tudy cesta nevede. Obdivuju práci Vás všech a rád bych se o ní dozvěděl něco bližšího. Na těchto stránkách se dá najít hodně užitečného a zajímavého, ale úplnému laikovi nemusí být vždy vše jasné. Já jsem vděčný za každou radu od někoho zkušenějšího a naopak zase každému rád poradím. Tím nechci říct, že tu nechcete nikomu radit, to v žádném případě!!!, už jsem tu dostal pár užitečných rad. Ale ten člověk co hledal odkaz v CZ/SK se dočkal pouze úsměvu. Kromě zbraní všeho druhu se zajímám i o chov štírů, a když si na diskuzi ifauna.cz nějaký začátečník žádá odkaz nebo literaturu v češtině, poradím. Když chce něco co nevím, mlčím. Zřejmě nic kloudného o výrobě nožů v češtině neexistuje, ale každá taková odpověď plná smajlíků začínajícího nadšence potěší méně než žádná. Ten kluk chtěl poradit a já se k němu připojuji. Nevíte-li (a jak už jsem psal, tak asi ne, páč nic takového zřejmě - tedy kromě těchto stránek - neexistuje), prosím nereagujte tímto způsobem. Děkuji a nic ve zlém. Milan Švarc
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
androctonus napsal:

Asi takhle: také hledám nějakou literaturu nebo odkaz v češtině, páč po americky nehovořím. Ale buďto jsem internetový nedoveda, nebo tudy cesta nevede. Obdivuju práci Vás všech a rád bych se o ní dozvěděl něco bližšího. Na těchto stránkách se dá najít hodně užitečného a zajímavého, ale úplnému laikovi nemusí být vždy vše jasné. Já jsem vděčný za každou radu od někoho zkušenějšího a naopak zase každému rád poradím. Tím nechci říct, že tu nechcete nikomu radit, to v žádném případě!!!, už jsem tu dostal pár užitečných rad. Ale ten člověk co hledal odkaz v CZ/SK se dočkal pouze úsměvu. Kromě zbraní všeho druhu se zajímám i o chov štírů, a když si na diskuzi ifauna.cz nějaký začátečník žádá odkaz nebo literaturu v češtině, poradím. Když chce něco co nevím, mlčím. Zřejmě nic kloudného o výrobě nožů v češtině neexistuje, ale každá taková odpověď plná smajlíků začínajícího nadšence potěší méně než žádná. Ten kluk chtěl poradit a já se k němu připojuji. Nevíte-li (a jak už jsem psal, tak asi ne, páč nic takového zřejmě - tedy kromě těchto stránek - neexistuje), prosím nereagujte tímto způsobem. Děkuji a nic ve zlém. Milan Švarc
Tak aby som tu linkol nieco co nie je len po "americky" Happy
www.jatagan.cz/scripts/zobraz_text.php?id_odk=3
su tam o.i. aj WESTYho navody myslim ze na zaciatok je to slusne.
A okrem toho aj "americke" linky sa mozu zist hlavne tie kde je postup nafoteny.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/21/2005
Ano, jatagan znám, díky knife. Westyho návody jsou super, zrovna tak sedlařina od Samurai, těším se i na rytecké základy od stefana. Pravdou je, že stránky psané "po americku" jsou pro mě přínosné i díky názorným fotkám. Ale taková príma publikace o nožířském řemesle by se šikla, škoda že u nás zatím nic podobného nevyšlo, ve státní vědecké knihovně jsem hledal marně. Nožířství by mě zajímalo i z historického hlediska, nu což, nezbývá než doufatRazz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
androctonus napsal:
Ale taková príma publikace o nožířském řemesle by se šikla, škoda že u nás zatím nic podobného nevyšlo, ve státní vědecké knihovně jsem hledal marně. Nožířství by mě zajímalo i z historického hlediska, nu což, nezbývá než doufatRazz
Publikace pro 100 magorů??? Spousta práce a zadarmo??? To nehrozí, neboj. Ona kniha dá strašně moc práce a pokud si ji nekoupí dost lidí, nikdo ji nevydá a vlastní náklad je blbost. Leda že by pak kus stál několik tisíc, a to by nekoupilo ani těch pár nadšenců. Vždyť se tu neuživil ani tenký nožířský časopisSad Tak se pilně uč anglickyWink
Posláno:

Štamgast
slon napsal:
Publikace pro 100 magorů??? Spousta práce a zadarmo??? To nehrozí, neboj. Ona kniha dá strašně moc práce a pokud si ji nekoupí dost lidí, nikdo ji nevydá a vlastní náklad je blbost. Leda že by pak kus stál několik tisíc, a to by nekoupilo ani těch pár nadšenců. Vždyť se tu neuživil ani tenký nožířský časopisSad Tak se pilně uč anglickyWink
O tom bohužel víš svý, co? Vezmeš mi to CD na PPN? Dám aspoň flašku Wink Nebo přidám kus nádoru z břízy... Ale westy vybírá první Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
4 slon: kdyby bylo to CD k výměně za něco i v Brně, tak já bych si s dovolením také vzal...Happy
Třeba bych nabídl nějaké ředidlo čili urychlovač (ethyl) Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
CD s sebou do Prahy vezmu (pro poutníka???), ale pokud bude v Praze titan do Brna asi nepojedu
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum