ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
25.4.2009 - Nože Ostrava Možnosti
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
Automaticky založená diskuze k článku 25.4.2009 - Nože Ostrava
.
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 9/15/2008
Zdarec lidički chci se zeptat. Kdo se zítra de na tuhle výstavu?Happy
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
jsem zbalenej, jedu přez Hradec. jen to vztávání ve 2 asi nepřežiju Sad
Mat

Edit: jedu na motorce, kdybych se opozdil, omluvte mě u organizátorů, dorazím 100%
Posláno:

Pokročilý
Super už se těším až uvidím tvoje nožíky naživoHappy Dopoledne tam du s mladou ( třeba ji trošku zkuturnitLaugh ) a odpoledne kolem 3 Se tam možná ukážu ještě sámLaugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/26/2008
No já jdu určitě, stejně jako na zimní. Kopeos vzít sebou ženskou je podle mě příliš riskantní. Celkem snadno může dojít k tomu, že si z ceny nožů vypočítá objem financí, které jsou do nich námi investovány a z toho může vyplynout spoustu problémů.Laugh Laugh Laugh
Evropská Unie končí tam, kam dostřelí má brokovnice!
Posláno:

Pokročilý
Já jí beru proto že nemám do koho hučetLaugh Ona je poslušná, stojí vedle usmívá se a modlí se aby už byl konecLaugh Do financí kecat nebude bo ví že žádné nemámLaugh Du si tam hlavně potěžkat nějaké kukrri Happy Jestli budu něco kupovat tak možná až odpoledne až jo odvezu na oslavuLaugh Laugh Laugh Ale musím říct že nůž co sem jí koupil na zimní používá pořádWink Ikdyž z kraje mě chtěla ubezdušitLaugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Budu tam... těším se.

David
( . )( . )
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/22/2006
Tak sem doma.Výstava byl pěkná,určitě dávám plus za venkovní prostředí.S prodejem to bylo horší ale i tak jsem spokojený.Poznal jsem tam moc zajímavé lidi co znám pouze z knifu.
Hodím nějaké fotky....

**AL** vložil tyto přílohy:
1.JPG.jpg
2.JPG.jpg
3.JPG.jpg
4.JPG.jpg
5.JPG.jpg
6.JPG.jpg
7.JPG.jpg
8.JPG.jpg
9.JPG.jpg
9a.JPG.jpg
9b.JPG.jpg
9c.JPG.jpg
9d.JPG.jpg
9e.JPG.jpg
9f.JPG.jpg
9g.JPG.jpg
9h.JPG.jpg

OMNIS VITA SUPPLICIUM EST.....celý život je trestem
Posláno:

Pokročilý
Zdarec lidiHappy Tak sem konečně domaHappy Výstava byla superHappy Obvzlášt diskuze s Blackem o africeLaugh Bylo fajnHappy Mate tvoje nožíky sou superHappy měl sem jeden v ruce nádheraHappy Byl si to ty v tom triku s kachnickouHappy Jo udělal sem si radostLaugh Konečně mám v kapse RAT1Laugh Nádhera už se těším na dalšíHappy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/25/2008
Hmm Sad tak jsem to o5 prokaučoval...snad příští rok.
HONOR, COURAGE, COMMITMENT
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Mně se tam taky líbilo. Slušná návštěva, pěkné nožíky, pěkné počasí, příjemné rozhovory... Výrazně lepší než podzimní výstava.
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Tuž je fakt, že sem cely den dřistal, že mně huba boli. Wink Ale už naši babi pravili, lina huba howno zarobene.Laugh Akurat se něspominam, o kerem pajadle sem pravil, že africke. Ale zato vim, že se lidem libilo, že z nima dřistam po našimu. Bo tag je to sprawne, a fertyk. Happy
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Mluvil si o kukriHappy Já sem byl ten s trikem SAS slecnou po ruce a diskuzi na tema kukriLaugh Mimochodem s tyma Afričanama sem to myslel tak že používají jiné zbraně bo mají jiné potřeby, ne že mají 3 ruce a 4 nohyLaugh
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/18/2009
Výstava byla dobrá. Velkou výhodou bylo že byla venku. Udělal jsem si radost. Koupil jsem si cold steel finn bear a krásný bolo od Blacka. Ještě jednou děkujiHappy
Mat
Posláno:

Štamgast
Výstava super, pivko dobrý (Avar) v 11.30 už jsem byl i rozmrzlej Happy Trochu jsem podcenil ranní teploty na vysočině. Díky bylo to super, jen by to chtělo trochu menší vzdálenost od domova Happy (to ale asi nepůjde, co,, Happy )

(ani jsem se nepochlubil s jednou maličkostí. Na Hradecku jsem měl menší problém Sad ráno cca kolem 4, se jeden (asi bažant) rozhodl že se na mě podívá z blízka, smůla byla, že jsem měl přez kilo na tachu. Byl trochu čas, tak jsem ho trefil asi v 80ti. Urazil mi pravé zrcátko a vzal mi to i do ramene, Ještě to bolí, ale modřina není. Největší problém byl to v polích opravit, musím se na to ještě podívat, ale snad to bude gutt. doufám že to ten janek přežil, docela by mě to mrzelo. Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
No jestli ti urazil zrcátko a vzal rameno to tě musím zklamat ale nejspíš nepřežil(odvozeno z podobného zážitku před x lety v podstatně menší rychlosti-nevím kolik dává Jawa21).Záleží taky jak jsi ho trefil,ale dle toho zrcátka a ramene usuzuji že to nebylo zrovínka do peří.Wink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Mat
Posláno:

Štamgast
měl jsem tak necelou 1 vteřinu abych se na náraz připravil, viděl jsem ho ve světle z předního světla................prostě pernatá koule. Zajímaví je, že jsem viděl i barvu peří, hnědo bílá. neskutečný, v tý rychlosti si všimnu takový blbobsti jako je barva. Jo a vzal to spodní částí, takže břichem Sad ...........lepší on než já, sem rád že jsem to ustál, docela to semnou zamávalo.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/3/2008
Ja mám podobný zážitok z pred niekoľkých rokov, keď som prechádzal okolo kukuričného poľa a vyletel z neho kŕdel bažantov. Trafil som ich strešným nosičom v rýchlosti takmer 140 km/h, perie lietalo ako v hydinárni, náraz bolo cítiť na celom aute a napriek tomu, že sme sa na miesto vrátili a pamätali si miesto podľa kríka pri ceste, mimo peria sme nenašli ani jedného a bolo ich 6-7 kusov. Teda záleží asi aj na tom, ako sa letiaci vták trafí. Možno to obstáli so zlomeným krídlom a odbehli do poľa. Dohľadávali sme takmer a nič....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Mat napsal:
měl jsem tak necelou 1 vteřinu abych se na náraz připravil, viděl jsem ho ve světle z předního světla................prostě pernatá koule...... docela to semnou zamávalo.

Doufám, že začneš přemýšlet o něčem bezpečnějším.Sad

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/13/2003
A nebo příště dojedeš na pohodu den před a přespíme u tchánovců v Ostravě a ráno na výstavu cuknem emhádéčkem a bude to.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum