ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Gero - recenze kloboukového nože od Slona Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Automaticky založená diskuze k recenzi Gero - recenze kloboukového nože od Slona
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/18/2007
no k noži nemám výhrady a k samotné recenzi co se týká obsahu taky né,jen mi vadí že mi to nevejde na monitorCry jestli by to šlo nějak upravit tak se za to přimlouvám,rád bych si to přečet znova a v kusemrGreen
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/18/2009
Pěkná recenze. Taky se mi to nevlezlo na monitor. Můžu se zeptat na kolik peněz ten nůž vyšel?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Mě sto to tam vešlo, pokud to upravený už nebylo dřív, než jsem to četl.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 10/22/2008
Moc pěnej nůž,na střenkách se mi víc líbí ten Corian.Jediná věc která mi moc nesedla sou ty šroubky v kombinaci se dřevem(nerezový nejtky by byly hezčí).
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Jen dvě poznámky - nůž je z Lipové z kloubouku, vytáhl si ho Dominik a Gero ho od něj dostal (na testování?).
Ke klouzajícímu Corianu - zdrsnění není problém, akorát jsem zatím nevykoumal žádnou technologii jak by to pěkně vypadalo a přitom to nebylo kluzké. Zatím nejlépe se mi pozdává hrubý šmirgl a pak přeleštit nebo hodně opatrně drátěný kotouč ve vrtačce (o víkendu popřemýšlím a zkusím).
Ad šroubky - být tam nýtky, tak nepůjdou měnit střenky. Ale případně by šlo použít inbus šroubky) Ale křížovou drážku jsem použil úmyslně, tu totiž v případě potřeby povolíš i rozplácnutým kusem drátuHappy
Posláno:

Štamgast
Mě se líbí tahle fotka... to je takhle zaseknutý jen švihem nebo tloukem? Další nůž co vě mě vyvolává nutnost pořešit pevnou kudlu, ačkoliv je numusim a nenosim.

Ppetr vložil tyto přílohy:
gero03.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
tak s tím zobrazením je problém jen v exploreru, tam jakoby nefunguje šířka sloupce článku 800pix a je to tak nasrané vedle sebe, ve firefoxu mi to ukazuje správně, zeptám se na to xaxy..
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/28/2008
[quote=Ppetr]Mě se líbí tahle fotka... to je takhle zaseknutý jen švihem nebo tloukem?

Takhle umět zaseknout kudlu švihem, tak jezdím s cirkusem. Laugh

Jinak děkuji za pěknou recenzi na praktický nůž. [u]
Algoritmus se skládá z konečného počtu elementárních kroků...
Posláno:

Štamgast
Krum - no jo no Laugh jsem si to myslel, ale bylo by to pěkný Wink
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/2/2004
Velice pěkně zpracovaná recenze. Zrzavému Ormovi roste konkurence..Grin
Asi Ti gero brzy pošlu nějaký nožík na otestování, když vidím jak Ti to jde...Wink
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2006
Ppetr napsal:
Mě se líbí tahle fotka... to je takhle zaseknutý jen švihem nebo tloukem?

Nejspíš, švihem tlouku.Wink

Gero, jaká je tloušťka čepele nože, zřejmě jsem to v recenzi přehlídnul?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Zdar chlapy,jsem rád že se článek líbí,jít do lesa si neupřu,ale není moc času na psaní,takže je to taková rychlovka co jsem dával dohromady po kouskách.
Ppetr:Jasně že to je tloukem,ale i švihem má Slůně docela slušnou ránuHappy.
Lama:Vildo,už mám od Tebe dva kousky,nemusíš nic posílat,mimochodem mrkni na své vlákno...Wink.
Loner:Nepřehlídnul si to,já to tam zapoměl uvést.Teď jsem jej měřil a tloušťka čepele je cca. 4,5 mm,ale nemám tady šupleru,možná mě Slon poopraví.
Dan L. jak bylo psáno,nůž mám půjčený od Dominika(lákal mě ten tvar),na cenu se poptej přímo Slona.
Ještě k těm šroubkům.Určitě by tam víc prděly nýty,ale takhle je to opravdu praktičtější,střenky jsem přehazoval jen za pomoci Vinoxe.Ten Corian je určitě zajímavej a neobvyklej,ale je o dost těžší,takže hlavně pro to jsem volil dub.
No,to je snad všechno...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/19/2008
Ahoj Gero.
Aj ja sa pridám k tým ktorí ťa chváliaGrin super recenzia, pekné fotkyWink
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/3/2007
k noži nemám výhrady... moc se mi líbí. Střenky se mi líbí spíše dřevěné. Jen chci říci že tou fotkou toho šťavnatého opečeného masíčka si mě nasral mrGreen takovéhle fotky by se měli cenzurovat. Razz
Posláno:

Začátečník
Připojený: 1/3/2007
Zdravím tvůrce tohohle mazlíka. Moc se mi líbí. Stejně jako Gero jsem pokukoval po KaBaru Warthog. Něco takového tvaru mě moc láká k vyzkoušení. Ale tohle se mi líbí mnohem víc než zmiňovaný Warthog. Tudíž se chci optat na případnou objednávku, byla li by možná? Předem díky za odpověď.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/19/2008
Pekná recenzia, Gero!! Človek chytá po nich hlad za ďalšou. Wink Poklona aj Slonovi, pekná kudla!! Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Něco podobného by určitě šlo udělat, akorát určitě ne stejného, neb jsem zjistil, že model rukojeti mám, ale tvar a délka čepele byla dána tím, že mi bylo líto nevyužít zbylý pásek oceli, takže čepel vznikla podle okamžité nálady a jak zrovna řezala pila (původně měla být čepel o cca 3 cm kratší a o něco uzší)Laugh. Pokud by jsi měl zájem, můžeme to pořešit emailem.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Můžu klidně v případě zájmu poslat přesnější rozměry a parametry.Řekl bych že při těhto proporcích je nožík tak akorát.Taky uvažuji o stejném z nějaké šikovné nástrojovky...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/27/2009
Tak tenhle nůž mě od pohledu chytnul za srdce. A to už nějakou dobu upřednostňuju zavíráky. Nádhera.
Být K.O. a říkat O.K. je tajemství úspěchu....
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum