ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Foukačky, praky, luky, biče, házedla Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/8/2004
Je to trochuLaughod věci,ale zaujmuly foukačky jak jsou výkoné a jaká značka je nejlepší?
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/30/2005
Pokud ja vim tak foukacky (blow gun) dela Cold Steel. Nemam, takze zadne osobni zkusenosti nebudou, ale co jsem videl na DVD Cold Steel, tak dost slusny.Wink Muzes si k ni dokoupit nekolik druhu sipek (bambusove, s tenkym hrotem, s sirokym hrotem a plastovy) a prodlouzeni, standartni baleni je foukacka, pak ten drzak na sipky a nekolik druhu sipek. Maji je na www.highlife.cz
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/16/2005
na fukacke az tak nezalezi, dolezite je strelivo...
napriklad z takejto žabičky...(Dart Frog)Razz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
janstanek napsal:
Je to trochuLaughod věci,ale zaujmuly foukačky jak jsou výkoné a jaká značka je nejlepší?
na kieho oneho ti ta fukacka bude ?
ci ju chces len tak z recesie
Posláno:

Pokročilý
Jen tak nikoho nechci odfouknout,ale je to zaujímavé jaký asi mají dostřel?Vyrábí je i Tomahawk na high life
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2005
já si koupil nějakej no name asi za 300 a překvapila mne přesnost i dostřel v bytě na 10m se po treningu dá dostat na 10cm 5 šipek a venku když nefouká jsem to pruboval na 15 do dřeva ale ven sem to tahal kombinačkama asi cenťák ve dřevu Winkna blbnutí je to super lepší než vzduchovka a trénuješ plíceWink nejni lepší prča než doma lovit plyšákyLaugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Nebyla by fotka?Já to měl z metrové plastové trubky,a šipky ze špejlí,na konci omotané vatou.Zkoušel jsem kovové,ale blbě to lítalo.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
No tady je foto a jinak sem v moudré knize vyčetl že nejsou špatné injekční jehly obalené vatou.
Posláno:
Pozorovatel

Ja mam tiež takú lacnú verziu za cca. 400 Sk a podarilo sa mi na cca. 8m originálnu šípku zapichnúť v kuchyni do obkladačky (minul som krabicu od mlieka).
Inak komu neni lúto peňazí, tak si kúpi dve lacné a urobí si jednu o polovicu dlhšiu. Potom to má lepší dostrel, akurát si to treba nacvičiť.

Peto
Posláno:
Pozorovatel

Co sa týka streliva, tak najlepšie boli tie originálne šípky. Skúšal som transvúzne ihly, ale boli moc ťažké, diera v strede to nejako brzdila a nedalo sa to symetricky nabrúsiť.

Peto
Posláno:

Pokročilý
No a jaká je ideální délka?
Posláno:
Pozorovatel

Dobrá dĺžka je okolo 12 cm, pretože ak sú moc krátke, tak sú nestabilné a moc dlhé sú zasa ťažké.

Peto
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 11/19/2008
Jo,s foukačkou je sranda mam jednu a když sni střelim tak se do dřeva zarazi 5 cm a musim ji vytahovat kleštěma Sad ale je to dobre když se člověk nudi Laugh .....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Foukačka je naprosto skvělá věc a dokonalej relax na takové to "domácí střílení" Laugh mam ji dělanou z trubky pr. 10mm, dlouhá lehce přes metr, náústek a používam origo foukačkový šipky, maj kalený špičky. Naprosto přesné střílení i na cca 10m a je to pěkná pecka. Si na youtubu zadej BLOWGUN a kochej se. Šipky jsem si dělal z grilovací špejle, dost tvrdá, smrk to neni, jako hrot jsem dával ulomenej břit z ulamovacího nože a na prdelku kornoutek z papíru o průměru díry trubky...
Posláno:

Pozorovatel
Břit ulamovacího nože??to mně nenapadlo Wink dik Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Ppetr napsal:
Foukačka je naprosto skvělá věc a dokonalej relax na takové to "domácí střílení" Laugh mam ji dělanou z trubky pr. 10mm, dlouhá lehce přes metr, náústek a používam origo foukačkový šipky, maj kalený špičky. Naprosto přesné střílení i na cca 10m a je to pěkná pecka. Si na youtubu zadej BLOWGUN a kochej se. Šipky jsem si dělal z grilovací špejle, dost tvrdá, smrk to neni, jako hrot jsem dával ulomenej břit z ulamovacího nože a na prdelku kornoutek z papíru o průměru díry trubky...

Nemůžeš dát fotky? Dost mně to zajímá. S chutí by se to dalo naprat do zadku motorkářům v lese. Wink
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2007
Laugh ja chtel mensi nez je na trhu tak sem v globusu koupil hlinikovou trubku, a sipky jsou z hrebiku ci spendliku plus tavna pistoje a vazmek

hamon vložil tyto přílohy:
DSC00676.JPG.jpg
DSC00678.JPG.jpg
DSC00679.JPG.jpg
DSC00680.JPG.jpg
DSC00681.JPG.jpg

nechovej se agresivně, jednej dominantně
fake to fake, soul to soul
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/25/2008
dovolím si připomínku k těm fotkám. Foť něčím co udělá fotku anebo když už tak to aspoň použij tak aby z toho vylezlo něco srozumitelného. Pokud fotíš mobilem nebo kompaktem který ostří na metr tak musíš fotit na metr a ne na dvacet centimetrů. Pokud uděláš ostrou fotku z dálky tak z ní snadno potřebný detail vyřízneš v nějakém jednoduchém editoru, třeba v Irfanu. Pořád bude i po zvětšení mnohem lepší než fotka takhle katastrofálně neostrá, s tou se nedá udělat vůbec nic.
Zadus se chladnou ocelí, rypáku!
Posláno:

Pozorovatel
tak tohle je moje foukačka a je perfektni zitra dam foto z mojeho střilení...

Drakk12 vložil tyto přílohy:
523203.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
No ty šipky kde se používá ulomenej břit z ulamovacího nože jsem objevil na nějakejch stránkách v USA, kde s tim nějakej blb střílel veverky v parku. To jsem rozhodně v plánu neměl, ale jako hrot to bylo dobrý, vždycky jsem dával jen špendlík a ten vyjížděl... no do zadku bych to tim teda koupit nemusel Laugh
Stačí ulomit kousek tý čepelky, naštípnout špejli (tu grilovací - je to nějakej bambus, nebo co ) a vlepit to vteřiňákem. Cca 1cm za hrotem jsem to ještě vyvazoval nití a zalakoval. Ale teď střílim jen ty origo jehly. Zkusim to vytvořit a vyfotit.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum