ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
11.4.2010 - Pražská výstava nožů Možnosti
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
Automaticky založená diskuze k článku 11.4.2010 - Pražská výstava nožů
.
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 6/11/2008
Ahoj, tak budu první komentující.. Na výstavu už se moc těším, je v pěkném termínu.. Chci se porozhlédnout po nějakém pěkném neck knifu (neboli nožíku na krk), tak doufám, že nebudu zklamán (takové malé ponouknutí) Wink
Martin
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/22/2008
Jinak, protože občas chci pozvat na výstavu nožů i někoho, kdo nechodí sem:), třeba kamarády a tak, tak jsem udělal na Facebooku zvadlo:
http://www.facebook.com/event.php?eid=105271972842885&ref=nf#!/event.php?eid=105271972842885&ref=mf
Tady asi nikoho zvát nemusím, ale kdybyste to třeba chtěli nasdílet jiným lidem, tak je to o něco komfortnější než odkaz na knife.cz:)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
Happy tož jsem se taky přihlásil
Zdeňa Jančů mi nařídil přísnou dietu ,abych to zas neprosrálLaugh .Tak se na Vás všecky těšímHappy
Tak že My Knife ,Trmane a Westy Těšte se-dovezuWink
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Budu tam. Jedu už v sobotu, vyvenčit rodinu. Mají rádi ten akvapark, taky už jsem tam byl. Dokonce se tak bojím, že zase někde zakufruju, jako v Brně, že jsem si na to koupil i navigaci. Laugh
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Black napsal:
Budu tam. Jedu už v sobotu, vyvenčit rodinu. Mají rádi ten akvapark, taky už jsem tam byl. Dokonce se tak bojím, že zase někde zakufruju, jako v Brně, že jsem si na to koupil i navigaci. Laugh

Ahoj Romane,
tak aby se Ti za zádama neozvalo: " to je dost, žes nás jednou vyvez, dědku, žes udělal něco pro rodinu" Laugh
Jinak přeju pěknou výstavu a hlavně nějakej ten "kšeft"
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/28/2009
Prosím vás, na těch výstavách bývají na sériové nože od komerčních výrobců lepší ceny než v obchodech? Konkrétně mi jde o Fallkniveny, survivaly i Northern Light série - srovnání výstava vs. nuz.cz
Btw. jelikož se na pozvánce nepíše nic o vstupném, tak předpokládám, že vstup je volný.

Díky za odpovědi
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/19/2007
Vstup je tuším za stovku, samozřejmě volný...(asi jako u telefonního operátora- zaplatíš a máš volné minuty, nebo volný pohyb po areálu)
Co jsem si tak všiml, tak prodejci továrních nožů se na výstavě vždycky holedbají výraznou výstavní slevou, ale porovnávat mě to jinde nikdy nenapadlo......
Nejlepší nůž na světě je ten, který si pro sebe vyrobíš vlastnoručně.
Pište mi prosím pouze na mail.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/23/2007
Ahoj jedete někdo z Plzně zase zítra do Prahy vlakem?Posledně jela celá výpravaHappy Kterým by jste jeli?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
se těším jak kura na sopel,už jsem vás všecky dlouho nevidělHappy
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/31/2006
ja uz taky nemuzu dockat ... kalim tady vinko a odpocitavam Laugh

uz sem koukal i na hada co me zejtra ceka Grin
SHÁNÍM CHCÍPLÝ PLAZY KE ZPRACOVÁNÍ KŮŽE
... TOMASRUCKER.com ... KOVANYNUZ.cz ...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Pár fotek...

Sidney vložil tyto přílohy:
2010.04.11._Pražská_výstava_nožů_036.jpg.jpg
2010.04.11._Pražská_výstava_nožů_040.jpg.jpg
2010.04.11._Pražská_výstava_nožů_041.jpg.jpg
2010.04.11._Pražská_výstava_nožů_042.jpg.jpg
2010.04.11._Pražská_výstava_nožů_043.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/3/2008
vystava vynikajici!u stolu nacpano ,clovek musel bojovat o misto,ale stalo to za to!Gratuluju k uzasnym pracem vsem vystavujicim!Asi nejvetsi bomba vystavy pro me byla Matova GIGA EDC NAVAJA!Krasa a hned za Matem Romanova BAMBOO radaOk

PS:jen me trochu mrzi,ze nebylo KNIFE prasatko na vic vyraznejsim a zachytnejsim miste!Jako treba nekde u vchodu ci pokladny!
Jak jsem se tu někde dočetl ,, KAŽDÝ SPRÁVNÝ MUŽ ,MÁ U SEBE NŮŽ,,
ale ja bych to upravil ,,KAŽDÝ SPRÁVNÝ MUŽ ,MÁ U SEBE NŮŽ A DOMA DALŠÍCH TŘICET!!!
Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/11/2010
8BALL napsal:
vystava vynikajici!u stolu nacpano ,clovek musel bojovat o misto,ale stalo to za to!Gratuluju k uzasnym pracem vsem vystavujicim!Asi nejvetsi bomba vystavy pro me byla Matova GIGA EDC NAVAJA!Krasa a hned za Matem Romanova BAMBOO radaOk

PS:jen me trochu mrzi,ze nebylo KNIFE prasatko na vic vyraznejsim a zachytnejsim miste!Jako treba nekde u vchodu ci pokladny!

Ve všem souhlasím. Ještě že prasátko bylo alespoň vyvedené v takřka signální barvě Laugh jinak by jsme ho snad nenašli. Synátor byl moc pyšný když do něj cpal penízky. Ta Matova "rybička" byla opravdu kouzelná. Při otvírání se mi nevím proč vybavil padací most. Happy

Trochu mě mrzelo že mistři Dohnalové nevzali i některý z větších elmaxů. Chtěl jsem si ho pochovat v ruce a zjistit jak mi sedne. Tak snad někdy příště.

Celkově výstavu hodnotím známkou 1*. Byla to opravdu pastva pro oči a ruce.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2008
Ahoj, tak už jsem z výstavy také doma .Výstava moc pěkná ,bylo super vidět naživo kudlíky co je člověk zná jen z fotek a poznat další lidi z Knife i podle tváří a ne jen avataru .Jsem rád že sem si mohl více popovídat z lidma který uměj a přitom je z nima fajn pokec a se spoustou lidí co už znám.Kurňa to sem se zas nabyl. Výstava za mě za 1Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2009
Jojo vystafka opet moc pekna Applause, zase par new kudliku doma, zase par new lidicek co covek poznal, proste pohoda Ok
Ajaj to sme to dopracovali, z hi-fi pěknýho podpisu na total lowEND .... blee
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
No a co jste si kdo koupil? Já to nějak musel ustát, jsem v očekávání vrácení auta ze servisu Admire
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Já jen damasteel na jednoho prcka (pro sebe) a dřevo 2x zirikote, 1x thuja, 1x bubingo.............šetřím, zní to blbě, ale je to tak.

Martin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/16/2010
Prosím ,nemate někdo kontakt na ty lidi od toho stanku dole co byli v tom vestibulu s tem nožejkama,obuškama,brouskama atd?Hned vedle tech Rakušaků?koupil jsem si sadu DMT a chybí mi tam kámen.blby ale v tom všem zmatku jsem nějak přišel o paragon nebo jsem si ho vubec nevzal no prostě pech.Waclawka
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/7/2008
sem se tam kuli práci nedostal Neutral nekoukal jste někdo u prodejců továrních nožů, jestli neměli na stole BM42?
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum